Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Θήκη με αναδιπλούμενο κάλυμμα για το Cubot X9 - Cubot X9 case - Λευκό GL-21241

Θήκη με αναδιπλούμενο κάλυμμα για το Cubot X9 - Cubot X9 case - Λευκό GL-21241

Θήκη με αναδιπλούμενο κάλυμμα για το Cubot X9 - Cubot X9 case - Λευκό GL-21241

Κατασκευαστής:CUBOT
Κωδικός Προϊόντος: GE-21241
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,58€


Ντύστε το κινητό σας με στυλ και κομψότητα! Με τη θήκη με αναδιπλούμενο κάλυμμα για το Cubot X9 θα κρατάτε τη συσκευή σας προστατευμένη από πεσίματα και γρατζουνιές... Γλιτώστε μια και καλή τα χρήματα στον τεχνικό!


  • Εξαιρετικής ποιότητας θήκη με εμπρόσθιο κάλυμμα για να προστατέψετε το Cubot X9 με τον πιο κομψό τρόπο. Τόσο εύχρηστη και βολική που δε θα το πιστεύετε!
  • Το μπροστινό μέρος έχει \"παραθυράκι\" κατασκευασμένο από ειδική διάφανη μεμβράνη εξαιρετικής ποιότητας και διαφάνειας που σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων ή ακόμα και να μιλάτε με το κάλυμμα κλειστό!
  • Η θήκη με αναδιπλούμενο κάλυμμα είναι κατασκευασμένη από πλαστικοποιημένο τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας με όμορφο σχεδιασμό παρέχοντας στο τηλέφωνό σας αυξημένη προστασία αλλά και ευχρηστία.
  • Η θήκη εσωτερικά διαθέτει βάση backcase για να \"κουμπώνει\" ακριβώς το κινητό με ασφάλεια και να απομακρύνει το φόβο μήπως \"φύγει\" από τη θέση του, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σα βάση στήριξης ώστε να παρακολουθείτε το multimedia υλικό σας όπως video, φωτογραφίες ή ακόμα και ταινίες και να εργάζεστε με την επιθυμητή γωνία θέασης χωρίς να το κρατάτε στα χέρια σας!
  • Έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να αφήνει ακάλυπτες τις θύρες του τηλεφώνου για να μπορείτε να το φορτίζετε, να χρησιμοποιείτε τα hands free σας και να βγάζετε φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να αφαιρείτε το κινητό από τη θήκη του.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε