Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Bluetooth Handsfree


BASEUS earphones Encok W02 NGW02-02, true wireless, λευκά

BASEUS earphones Encok W02 NGW02-02, true wireless, λευκάΤα True Wireless Bluetooth earbuds της Baseus προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Είναι ιδανικά για την ακρόαση μουσικής, την συνομιλία ..

23,48€

CELEBRAT Bluetooth earphones A15, με μαγνήτη, μικρόφωνο HD, μαύρα

CELEBRAT Bluetooth earphones A15, με μαγνήτη, μικρόφωνο HD, μαύραΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Σχεδιασμένα να σας ακολουθούν σε κάθε σας δραστηριότητα χάρη την τέλεια εφ..

14,01€

CELEBRAT Bluetooth earphones A17, με μαγνήτη, μικρόφωνο HD, λευκά

CELEBRAT Bluetooth earphones A17, με μαγνήτη, μικρόφωνο HD, λευκάΤα ασύρματα ακουστικά της Celebrat, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου, τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα ακόμα και σε έντονη αθλητική δραστηριότητα.Χάρη στους μαγνήτες που ενσωματώνουν, τα ακουστικά συγκολλούνται μεταξύ τους αποτρέποντας..

17,34€

CELEBRAT bluetooth earphones A20 με μαγνήτη, 10mm, BT 5.0, μαύρα

CELEBRAT bluetooth earphones A20 με μαγνήτη, 10mm, BT 5.0, μαύραΤα earphones της CELEBRAT, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ακόμα και κατά την άσκηση, γιατί με τον ειδικό σχεδιασμό που διαθέτουν μένουν πάντα σταθερά. Είναι ελαφριά και ξεκούραστα και διακρίνονται για τον καθαρό τους ..

9,49€

CELEBRAT earphones A19 με μαγνήτη, Bluetooth 5.0, 10mm, μαύρα

YISON earphones A19 με μαγνήτη, Bluetooth 5.0, 10mm, μικρόφωνο HD, μαύραΤα ασύρματα ακουστικά της Yison, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα στερεοφωνικού ήχου, τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα ακόμα και σε έντονη αθλητική δραστηριότητα.Χάρη στους μαγνήτες που ενσωματώνουν, τα ακουστικά συγκολλούνται μεταξύ..

12,40€

CELEBRAT Earphones Fly 1 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, κόκκινα

CELEBRAT Earphones Fly 1 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, κόκκιναΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μ..

3,47€

CELEBRAT Earphones Fly 1 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκά

CELEBRAT Earphones Fly 1 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσ..

3,47€

CELEBRAT Earphones Fly 1 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT Earphones Fly 1 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσ..

3,47€

CELEBRAT earphones G12 με μικρόφωνο, 14.2mm, 3.5mm, 1.2m, λευκό

CELEBRAT earphones G12 με μικρόφωνο, 14.2mm, 3.5mm, 1.2m, λευκόΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσ..

2,15€

CELEBRAT earphones G13 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκό

CELEBRAT earphones G13 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκόΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω ..

2,36€

CELEBRAT earphones G13 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρο

CELEBRAT earphones G13 με μικρόφωνο, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύροΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω ..

2,36€

CELEBRAT Earphones G4 με μικρόφωνο, 10mm, 1.2m, λευκό

CELEBRAT Earphones G4 με μικρόφωνο, 10mm, 1.2m, λευκόΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υποδοχής..

2,15€

CELEBRAT Earphones G4 με μικρόφωνο, 10mm, 1.2m, μαύρο

CELEBRAT Earphones G4 με μικρόφωνο, 10mm, 1.2m, μαύροΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υποδοχής..

2,15€

CELEBRAT earphones W10, true wireless, με θήκη φόρτισης, λευκά

CELEBRAT earphones W10, true wireless, με θήκη φόρτισης, λευκάΤα true wireless stereo earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν θήκη για την αποθήκευση, προστασία και..

14,30€

CELEBRAT earphones W10, true wireless, με θήκη φόρτισης, μαύρα

CELEBRAT earphones W10, true wireless, με θήκη φόρτισης, μαύραΤα true wireless stereo earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν θήκη για την αποθήκευση, προστασία και..

14,30€

CELEBRAT earphones W10, true wireless, με θήκη φόρτισης, ροζ

CELEBRAT earphones W10, true wireless, με θήκη φόρτισης, ροζΤα true wireless stereo earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν θήκη για την αποθήκευση, προστασία και ε..

14,30€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης T400, True Wireless, μαύρα

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης T400, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones T400 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστ..

17,43€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης T500, True Wireless, μαύρα

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης T500, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones T500 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστ..

21,19€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W22, True Wireless, λευκά

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W22, True Wireless, λευκάΤα true wireless bluetooth 5.1 earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με υφή δέρματος. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρ..

21,89€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W23, True Wireless, λευκά

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W23, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones W23 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προ..

13,27€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W23, True Wireless, μαύρα

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W23, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones W23 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προ..

13,27€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, λευκά

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, λευκάΤα true wireless bluetooth 5.1 earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με διάφανο καπάκι και διάφανα ακουστικά.Η θήκη φόρτισης διαθέτει φωτιζόμενη ένδειξη του επίπεδου της μπαταρίας και..

21,06€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, μαύρα

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, μαύραΤα true wireless bluetooth 5.1 earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με διάφανο καπάκι και διάφανα ακουστικά.Η θήκη φόρτισης διαθέτει φωτιζόμενη ένδειξη του επίπεδου της μπαταρίας και..

21,06€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, μπλε

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, μπλεΤα true wireless bluetooth 5.1 earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με διάφανο καπάκι και διάφανα ακουστικά.Η θήκη φόρτισης διαθέτει φωτιζόμενη ένδειξη του επίπεδου της μπαταρίας και ..

21,06€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, ροζ

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης TWS-W27, True Wireless, ροζΤα true wireless bluetooth 5.1 earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με διάφανο καπάκι και διάφανα ακουστικά.Η θήκη φόρτισης διαθέτει φωτιζόμενη ένδειξη του επίπεδου της μπαταρίας και τ..

21,06€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W11 Pro, True Wireless, λευκά

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W11 Pro, True Wireless, λευκάΤα true wireless bluetooth 5.0 earphones της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με υφή δέρματος. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρ..

25,31€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W16, True Wireless, λευκά

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W16, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones W16 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασ..

21,06€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W16, True Wireless, μαύρα

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W16, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones W16 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασ..

21,06€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W16, True Wireless, ροζ

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W16, True Wireless, ροζΤα true wireless earphones W16 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία..

21,06€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W7, True Wireless, λευκά

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W7, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones W7 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία..

22,41€

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W7, True Wireless, μαύρα

CELEBRAT earphones με θήκη φόρτισης W7, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones W7 της Celebrat προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία..

22,41€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3,5mm, 1.2m flat, μαύρα

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3,5mm, 1.2m flat, μαύραΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μ..

3,07€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3.5mm, 1.2m flat, κόκκινα

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3.5mm, 1.2m flat, κόκκιναΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται..

3,07€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3.5mm, 1.2m flat, λευκά

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3.5mm, 1.2m flat, λευκάΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μ..

3,07€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3.5mm, 1.2m flat, μπλε

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D1, 10mm, 3.5mm, 1.2m flat, μπλεΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέ..

3,07€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D7, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκό

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D7, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκό Τεχνικά Χαρακτηριστικά:Ήχος: Στερεοφωνικός ήχοςΜικρόφωνο: ΝΑΙΥλικό: ABS + TPEΜονάδα οδηγού: 10mmΕυαισθησία: 93dB±3dBΑντίσταση: 16Ω±15%Συχνότητα απόκρισης : 20-20000HzΦις: 3,5mmΜήκος καλωδίου: 1,2m..

5,73€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D7, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D7, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υ..

5,73€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D7, 10mm, 3.5mm, 1.2m, ροζ χρυσό

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο D7, 10mm, 3.5mm, 1.2m, ροζ χρυσόΤα handsfree της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέ..

5,44€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο D9, 10mm, 3.5mm, 1.2m, κόκκινα

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο D9, 10mm, 3.5mm, 1.2m, κόκκιναΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω..

3,47€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο D9, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο D9, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υ..

3,47€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο G3, on/off, 10mm, 1.2m, λευκά

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο G3, on/off, 10mm, 1.2m, λευκάΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1,2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω..

2,33€

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο G3, on/off, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT Earphones με μικρόφωνο G3, on/off, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1,2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείτ..

2,33€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G5, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G5, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Celebrat απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο με δυνατά μπάσα, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέ..

4,64€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G7, 3.5mm, 1.2m, λευκά

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G7, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της Celebrat απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέ..

3,14€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G7, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G7, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Celebrat απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέ..

3,07€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G7, 3.5mm, 1.2m, μπλε

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G7, 3.5mm, 1.2m, μπλεΤα ακουστικά της Celebrat απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπ..

3,07€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G8, 3.5mm, 1.2m, λευκά

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G8, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της Celebrat απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέ..

3,20€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G8, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G8, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Celebrat απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέ..

3,20€

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G9, on/off, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

CELEBRAT earphones με μικρόφωνο G9, on/off, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα earphones της Celebrat, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο, flat καλώδιο μήκοθε 1.2m για να μην μπερδεύεται και ..

3,34€

CELEBRAT headphones με μικρόφωνο A23-BL, bluetooth, 40mm, μαύρο-μπλε

CELEBRAT headphones με μικρόφωνο A23-BL, bluetooth, 40mm, μαύρο-μπλεΑσύρματα ακουστικά της Celebrat, με μοντέρνο σχεδιασμό και αξεπέραστη μουσική εμπειρία! Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, για καθαρή επικοινωνία και οδηγούς 40mm με ανατομικά μαξιλαράκια για τέλεια εφαρμογή. Εξοπλίζεται με επαναφορτι..

18,72€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 158 (4 Σελ.)