Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Τεχνολογία

Τεχνολογία

Στο techteam χτυπάει η καρδιά της τεχνολογίας σήμερα. Τι ακριβώς όμως εννοούμε όταν λέμε προϊόντα τεχνολογίας. Από το ραδιόφωνο τρανζίστορ που έφερε επανάσταση στη φορητή ψυχαγωγία μέχρι τα κινητά τηλέφωνα που άλλαξαν την επικοινωνία, πολλά gadget με επιρροή έχουν διαμορφώσει τη ζωή και τον πολιτισμό μας. Η εμφάνιση των υπολογιστών και του Διαδικτύου έχει κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και μας έχει επιτρέψει να είμαστε πιο συνδεδεμένοι από ποτέ. Πολλές από αυτές τις εξελίξεις έγιναν δυνατές δημιουργώντας νέα προιόντα τεχνολογίας που βελτιώνουν τη ζωή μας και κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Στο teachteam.gr θα βρείτε όλα τα προιόντα που έχουν σχέση με την τεχνολογία σήμερα, πολλά gadget και αναλλώσιμα.

Η τεχνολογία υπήρξε κινητήριος δύναμη τις τελευταίες δεκαετίες, παράγοντας μερικά από τα πιο σημαντικά gadget στην ιστορία. Το πιο εμβληματικό είναι το κινητό τηλέφωνο το οποίο έφερε επανάσταση στην επικοινωνία. Από τη δυνατότητα εύκολης κλήσης και γραπτών μηνυμάτων έως την πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε όλες τις υπηρεσίες του, τα smartphone έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο ζωής μας. Με πολλούς να έχουν πλέον πρόσβαση σε ψηφιακά συστήματα πληρωμών, το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει ουσιαστικό μέρος της καθημερινής ζωής. Γύρω από το τηλέφωνο έχει χτιστεί μια αυτοκρατορία αναλλωσίμων όπως είναι οι θήκες κινητών τηλεφώνων, οι μπαταρίες κινητών τηλεφώνων, οι προστασίες οθόνης κινητών τηλεφώνων, οι φορτιστές κινητών τηλεφώνων, τα ασύρματα ακουστικά, οι κάρτες μνήμης, τα bluetooth ηχεία και πολλά ακόμα εξαρτήματα που συνδέονται είτε με τεχνολογία bluetooth είτε με καλώδιο.

Η τεχνολογία είναι ουσιαστικό μέρος της ζωής μας και η κατοχή των σωστών εργαλείων είναι το κλειδί για να παραμείνουμε παραγωγικοί και αποδοτικοί. Για παράδειγμα, εάν είστε φοιτητής, ένας φορητός υπολογιστής μπορεί να είναι το πιο κρίσιμο εργαλείο στο οπλοστάσιό σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε ασκήσεις, να κάνετε έρευνα και να μελετήσετε και άλλα πράγματα. Εάν είστε επαγγελματίας, ένας γρήγορος υπολογιστής με το πιο πρόσφατο λογισμικό μπορεί να κάνει τη διαφορά στο να συγκεντρώνετε αριθμούς, να δημιουργείτε παρουσιάσεις και να γράφετε αναφορές. Ανεξάρτητα από το επάγγελμά σας ή τον τρόπο ζωής σας, το να έχετε τα σωστά προϊόντα τεχνολογίας μπορεί να διευκολύνει την ολοκλήρωση των πραγμάτων.

Με τον τομέα της τεχνολογίας να εξελίσσεται συνεχώς, πρέπει να μπορείτε να ενημερώνεστε από ένα αξιόπιστο site όπως είναι το techteam για τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας. Είτε φορητός υπολογιστής, smartphone ή tablet, η ύπαρξη της σωστής συσκευής σας βοηθά να είστε παραγωγικοί και ενημερωμένοι. Μπορεί επίσης να κάνει τις σχολικές εργασίες, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία πιο άμεσες και ταχύτερες. Ανεξάρτητα από την ανάγκη ή τον προϋπολογισμό σας, στο site μας υπάρχει ένα τεχνολογικό προϊόν για εσάς.

Κινητη Τηλεφωνια

Η κινητή τηλεφωνία έχει γίνει ένα βασικό προϊόν τεχνολογίας για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Τα smartphone, τα tablet και άλλες κινητές συσκευές έχουν γίνει διάσημα επειδή μας κρατούν συνδεδεμένους με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους όπου κι αν πάμε. Η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε και γίνεται όλο και πιο σημαντικό μέρος της ζωής μας.

Με την πανταχού παρουσία των φορητών συσκευών, οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές έχουν γίνει απαραίτητα προϊόντα τεχνολογίας. Από τη συγγραφή άρθρων έως την έρευνα λύσεων για πολύπλοκες εργασίες, οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές παρέχουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών, δεδομένων και πόρων. Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές είναι απαραίτητα για να παραμείνετε παραγωγικοί και συνδεδεμένοι. Επιπλέον, με την ανάπτυξη ισχυρών επεξεργαστών και τις αυξημένες δυνατότητες μνήμης, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ποτέ με τις συσκευές μας.

Πολλά κομμάτια της σύγχρονης τεχνολογίας χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια με κάποια μορφή. Έχουμε κάνει συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών εξαρτημάτων τεχνολογίας στην Ευρώπη για να μπορούμε να σας διαθέσουμε τέτοιου είδους προϊόντα.

Υπολογιστές

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές λειτουργούν μέσω ενός γρήγορου παλμού ηλεκτρικών ρευμάτων. Το βασικό τους θεμέλιο των υπολογιστών είναι ο δυαδικός κώδικας, ο οποίος καθορίζει εάν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Ανάλογα με τη σειρά με την οποία η συσκευή λαμβάνει αυτά τα ρεύματα, ένας υπολογιστής εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπολογιστές για να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να εκτυπώνουν φυσικά αντίγραφα ψηφιακού περιεχομένου μεταξύ άλλων λειτουργιών. 

Κύκλωμα

Μια συλλογή ηλεκτρικών εξαρτημάτων που εκτελούν μια συγκεκριμένη λειτουργία είναι ένα κύκλωμα. Ένα παράδειγμα ηλεκτρικού κυκλώματος είναι ένας επεξεργαστής υπολογιστή, ο οποίος είναι ένα μικρό εξάρτημα που μεταφράζει τα ηλεκτρικά σήματα σε κώδικα υπολογιστή. Ηλεκτρικά κυκλώματα υπάρχουν σε πολλά σύγχρονα αντικείμενα, όπως υπολογιστές, τηλεχειριστήρια, κινητά τηλέφωνα, συσκευές και άλλα.

Προιόντα Τεχνολογίας ήχου και εικόνας

Η τεχνολογία ήχου και εικόνας αποτελείται από στοιχεία όπως κάμερες, μικρόφωνα και προβολείς. Σκοπός τους είναι να καταγράφουν και να προβάλλουν στους χρήστες ηχητικά και οπτικά μέσα. Η ακουστική και οπτική τεχνολογία συχνά συνδυάζεται με άλλες μορφές τεχνολογίας, όπως τα κινητά τηλέφωνα, για να παρέχει τη λειτουργικότητα της κάμερας, για παράδειγμα. Στο Techteam θα βρείτε μια εκπληκτική γκάμα προιόντων και αναλλώσιμων που έχουν σχέση με τον ήχο και την εικόνα. 

Τα προϊόντα τεχνολογίας, όπως τα smartphones, έχουν επηρεάσει σημαντικά τη σύγχρονη ζωή και τον τρόπο επικοινωνίας μας. Με τόσες πολλές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε μία μόνο συσκευή, τα smartphone έχουν γίνει απαραίτητο gadget για όποιον θέλει να παραμείνει συνδεδεμένος και να παραμείνει ενημερωμένος. Αν και η τεχνολογία έχει μειονεκτήματα, όπως κάθε εργαλείο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα καλά όταν χρησιμοποιείται με υπευθυνότητα. Εν κατακλείδι, η τεχνολογία είναι εδώ για να μείνει και οι ζωές μας θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται και να βελτιώνονται.

Η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και μας έχει δώσει σημαντικά πλεονεκτήματα. Από τη δυνατότητα πρόσβασης σε έναν ασύλληπτο όγκο πληροφοριών για την αγορά προϊόντων με το πάτημα ενός κουμπιού, τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν κάνει τη ζωή ευκολότερη με πολλούς τρόπους. Αν και υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στο να βασιζόμαστε τόσο πολύ στην τεχνολογία, είναι σαφές ότι αυτά τα προϊόντα είχαν θετικό αντίκτυπο στη ζωή μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν. 

Καθώς νέα gadget και προϊόντα συνεχίζουν να αναπτύσσονται, θα συνεχίσουν να φέρνουν επανάσταση στον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και παίζουμε. Η τεχνολογία θα παραμείνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας για τα επόμενα χρόνια και εμείς εδώ στο Teachteam σκοπεύουμε να σας παρέχουμε όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές.


2 in 1 screen cleaning kit, screen cleaner spray for phone, tablet black

2 in 1 screen cleaning kit - a spray with a screen cleaner on a phone, tablet It is an essential accessory for every smartphone, tablet or laptop owner. The portable cleaner is a compact and clever 2-in-1 solution: it combines a disinfectant with a cleaner. The most important advantages of the scree..

4,02€

20 pcs. Hydrogel foil for the tablet, self-healing for cutting with a plotter (29 cm x 22.5 cm)

20 pcs. Self-healing hydrogel foil for cutting with a plotter (29 cm x 22.5 cm) Strong and durable hydrogel foil for the tablet. Thanks to the self-regenerating properties, the foil will get rid of minor scratches on its surface, and the simple and thoughtful assembly method will ensure that its ass..

78,68€

2x USB wall charger by Joyroom with a power of up to 12 W 2.4 A (L-2A121)

2x USB wall charger by Joyroom with a power of up to 12 W 2.4 A (L-2A121) See a functional two-port charger by Joyroom, with which you can quickly and efficiently power devices of any manufacturer. It's small and stylish, so you can be sure it won't take up much space on your desk. Fireproof materia..

4,14€

360-Degree Universal Magnetic Car Mount Holder for Car Dashboard black

360-Degree Universal Magnetic Car Mount Holder for Car Dashboard black Compact magnetic car holder for any flat surface Compact size – Mount is not blocking your field of view. Durable and reliable – Made of high-quality aluminum material with rubber anti-skid panel. Powerful magnetic grip – 6 stur..

2,57€

3D analog joystick sensor SPPS5-0001 για χειριστήριο DualSense PS5

3D analog joystick sensor SPPS5-0001 για χειριστήριο DualSense PS5Ανταλλακτικό 3D analog joystick για το χειριστήριο DualSense του PlayStation 5...

4,48€

3D Analog joystick SPNIN-0002 για Nintendo Switch

3D Analog joystick SPNIN-0002 για Nintendo SwitchΑνταλλακτικό 3D analog joystick για Nintendo Switch...

7,88€

3D analog joystick SPNIN-0003 για χειριστήριο Nintendo Switch

3D analog joystick sensor SPNIN-0003 για χειριστήριο Nintendo SwitchΑνταλλακτικό 3D analog joystick sensor για χειριστήριο Nintendo Switch...

5,27€

3D Analog joystick TOOL-0038 για χειριστήριο PS4, μαύρο, 2τμχ

3D Analog joystick TOOL-0038 για χειριστήριο PS4, μαύρο, 2τμχΑνταλλακτικό 3D Analog joystick για χειριστήριο PS4. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται κατσαβίδι για την αλλαγή του joystick...

2,77€

3D Edge Nano Flexi Glass Hybrid Full Screen Protector with frame for Samsung Galaxy S21 5G black

3D Edge Nano Flexi Glass glass with frame is a high-quality, hybrid screen protector with unique flexibility. Ultrathin and durable (9H hardness) accessory that provides excellent protection from accidental drops, scratches, dirt, and fingerprints. It offers comfortable touch feeling without reducin..

5,19€

3D Edge Nano Flexi Glass Hybrid Full Screen Protector with frame for Samsung Galaxy S21 Ultra 5G transparent

3D Edge Nano Flexi Glass glass with frame is a high-quality, hybrid screen protector with unique flexibility. Ultrathin and durable (9H hardness) accessory that provides excellent protection from accidental drops, scratches, dirt, and fingerprints. It offers comfortable touch feeling without reducin..

4,61€

3D Edge Nano Flexi Glass Hybrid Full Screen Protector with frame for Samsung Galaxy S21+ 5G (S21 Plus 5G) black

3D Edge Nano Flexi Glass glass with frame is a high-quality, hybrid screen protector with unique flexibility. Ultrathin and durable (9H hardness) accessory that provides excellent protection from accidental drops, scratches, dirt, and fingerprints. It offers comfortable touch feeling without reducin..

5,19€

3D Edge Nano Flexi Glass Hybrid Full Screen Protector with frame for Xiaomi Mi 11 transparent

3D Edge Nano Flexi Glass glass with frame is a high-quality, hybrid screen protector with unique flexibility. Ultrathin and durable (9H hardness) accessory that provides excellent protection from accidental drops, scratches, dirt, and fingerprints. It offers comfortable touch feeling without reducin..

4,29€

3MK All-Safe AC iPhone 11 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system New Armor Case It strengthens the grip and absorbs impacts Absorber175 ™ resistance class (after 26 drops of the new phone with the case from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the..

5,52€

3MK All-Safe AC iPhone 12 Mini 5.4 "Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system New Armor Case It strengthens the grip and absorbs impacts Absorber175 ™ resistance class (after 26 drops of the new phone with the case from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the..

5,52€

3MK All-Safe AC iPhone 12 Pro Max Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system New Armor Case It strengthens the grip and absorbs impacts Absorber175 ™ resistance class (after 26 drops of the new phone with the case from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the..

5,52€

3MK All-Safe AC iPhone 12/12 Pro 6.1 "Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system New Armor Case It strengthens the grip and absorbs impacts Absorber175 ™ resistance class (after 26 drops of the new phone with the case from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the..

5,52€

3MK All-Safe AC iPhone 13 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). The tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com ..

5,52€

3MK All-Safe AC iPhone 13 Mini Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com rese..

5,52€

3MK All-Safe AC iPhone 13 Pro Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com rese..

5,52€

3MK All-Safe AC iPhone 13 Pro Max Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). The tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com ..

5,52€

3MK All-Safe AC Sam A13 5G A136 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). The tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com ..

5,52€

3MK All-Safe AC Sam A33 5G A336 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com rese..

5,52€

3MK All-Safe AC Sam A53 5G A536 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). The tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com ..

5,52€

3MK All-Safe AC Sam S22 Plus S906 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com rese..

10,56€

3MK All-Safe AC Sam S22 S901 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com rese..

5,52€

3MK All-Safe AC Sam S22 Ultra S908 Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com rese..

5,52€

3MK All-Safe AC Xiaomi Redmi Note 11 5G Armor Case Clear

Dedicated to the All-Safe 3.0 system. New Armor Case Strengthens the grip and absorbs impacts. Resistance class Absorber175 ™ (after 26 drops of the new phone from a height of 175 cm, no dents, cracks or scratches were found). Tests based on the Absorber standard were performed at the Grant4Com rese..

5,52€

3MK All-Safe Booster Tablet Package box with mounting kit for tablet foil 1 pc.

3MK All-Safe Booster Tablet Package box with foil mounting kit Set contains: 1 x assembly gel with atomizer 1 x mounting doctor blade 1 x wet cloth 1 x dry cloth 1 x box 1 x information leaflet with assembly instructions..

2,34€

3MK ARC foil Xiaomi Mibro Lite Watch Fullscreen foil

3mk ARC. 3MK A clear and uniform structure perfectly reproduces the colors and ensures a perfect glide of the finger on the screen surface. 3mk® ARC is the first high-quality dry-mount protective film that is applied without spraying liquid on the surface of the phone. Thanks to the material memory ..

4,93€

3MK Armor Case cover for Redmi Note 11 Pro + 5G (3M003712-0)

Armor Case A case that improves the grip and absorbs impacts. The Armor Case has been designed to provide the highest protection during an impact. The structure of the case improves the grip so that the phone is better held in the hand. The Armor Case has the resistance class Absorber175 (tm). The t..

5,52€

3MK Armor Case iPhone 13

3mk Armor Case Reliable shock absorption Armor Case in special strength tests reaches the Absorber175 ™ resistance class, i.e. even 26 drops from 175 cm in height will not cause any damage to the phone! Reinforcements placed in the corners additionally prevent the appearance of nicks. Thanks to the ..

5,52€

3MK Armor Case iPhone 13 Mini

3mk Armor Case Reliable shock absorption Armor Case in special strength tests reaches the Absorber175 ™ resistance class, i.e. even 26 drops from 175 cm in height will not cause any damage to the phone! Reinforcements placed in the corners additionally prevent the appearance of nicks. Thanks to the ..

5,52€

3MK Armor Case iPhone 13 Pro

3mk Armor Case Reliable shock absorption Armor Case in special strength tests reaches the Absorber175 ™ resistance class, i.e. even 26 drops from 175 cm in height will not cause any damage to the phone! Reinforcements placed in the corners additionally prevent the appearance of nicks. Thanks to the ..

5,52€

3MK Armor Case iPhone 13 Pro Max

3mk Armor Case Reliable shock absorption Armor Case in special strength tests reaches the Absorber175 ™ resistance class, i.e. even 26 drops from 175 cm in height will not cause any damage to the phone! Reinforcements placed in the corners additionally prevent the appearance of nicks. Thanks to the ..

5,52€

3MK Armor Case Motorola Edge 20 Pro

Armor Case A case that improves grip and absorbs impacts. The Armor Case has been designed to provide the highest protection during an impact. The structure of the case improves the grip, which makes the phone easier to hold in your hand. Armor Case has the Absorber175 ™ resistance class. The test c..

5,52€

3MK Armor Case Sam A336 A33 5G

3mk Armor Case Reliable shock absorption Armor Case in special durability tests reaches the Absorber175 ™ resistance class, i.e. even 26 drops from 175 cm in height will not cause any damage to the phone! Reinforcements placed in the corners additionally prevent the appearance of nicks. Thanks to th..

5,52€

3MK Armor Case Sam A52 / A52 5G

3mk Armor Case Reliable shock absorption Armor Case in special strength tests reaches the Absorber175 ™ resistance class, i.e. even 26 drops from 175 cm in height will not cause any damage to the phone! Reinforcements placed in the corners additionally prevent the appearance of nicks. Thanks to the ..

5,52€

3MK Armor Case Sam A53 5G A536

Armor Case A case that improves grip and absorbs impacts. The Armor Case has been designed to provide the highest protection during an impact. The applied structure of the case improves the grip, thanks to which the phone is better held in the hand. Armor Case has the Absorber175 ™ resistance class...

5,52€

3mk Armor Case Sam S901 S22

Armor Case A case that improves grip and absorbs impacts. The Armor Case has been designed to provide the highest protection during an impact. The structure of the case improves the grip, which makes the phone easier to hold in your hand. Armor Case has the Absorber175 ™ resistance class. The test c..

5,52€

3mk Armor Case Sam S906 S22 Plus

Armor Case A case that improves grip and absorbs impacts. The Armor Case has been designed to provide the highest protection during an impact. The applied structure of the case improves the grip, thanks to which the phone is better held in the hand. Armor Case has the Absorber175 ™ resistance class...

5,52€

3mk Armor Case Sam S908 S22 Ultra

Armor Case A case that improves grip and absorbs impacts. The Armor Case has been designed to provide the highest protection during an impact. The applied structure of the case improves the grip, thanks to which the phone is better held in the hand. Armor Case has the Absorber175 ™ resistance class...

5,52€

3MK CamProtect GoPro HERO 9 Black Hybrid Glass

FlexibleGlass is a non-cracking hybrid of foil and glass, which strengthens the screen up to 250% by absorbing the impact energy. The almost invisible 0.2 mm thick glass enhances the feeling of the lack of an additional layer on the screen. Scratch protection - 7H. Such a high hardness, exceeding pr..

5,19€

3MK Clear Case Holster for Xiaomi Redmi 10 2022 Transparent (3M003721-0)

3mk ClearCase Increased resistance to shocks and falls This case is extremely resistant to impacts and shocks - it is shock-absorbing class Absorber125 (tm). Advanced tests have shown that even after 26 drops from a height of 125 cm, the phone with the ClearCase case did not have any dents, scratche..

4,31€

3MK Clear Case iPhone 13

3mk ClearCase Greater resistance to shocks and falls This case is exceptionally resistant to impacts and shocks - it is shock-absorbing class Absorber125 ™. Advanced tests showed that even after 26 drops from a height of 125 cm, the phone with the ClearCase case did not have any dents, scratches or ..

4,31€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 27860 (558 Σελ.)