Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Τρόποι Αποστολής

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείς μέσω των  ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου και να διαλέξεις με ποια Courier θέλεις να αποσταλεί η παραγγελία σου.

 
Οι αποστολές μας εκτελούνται πανελλαδικά  από την Courier της επιλογής σας και τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στην σελίδα αγοράς αυτόματα για παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 3 κιλά.


Για παραγγελίες με συνολικό βάρος άνω των 3 κιλών θα ενημερωθείτε προτού σας αποσταλεί η παραγελία σας για το συνολικό κόστος των μεταφορικών, αφού υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της courier, ενώ θα υπολογιστεί και το επιπλέον κόστος στο καλάθι σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το techteam.gr Δευτέρα με Παρασκευή (εκτός από Κυριακές & αργίες). Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με το αριθμό  αποστολής  καθώς και σύνδεσμο (link) με την ηλεκτρονική διεύθυνση της παραγγελίας σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο. Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.
 
*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. Οι ειδοποιήσεις στο κινητό σας και στο email σας ισχύουν κανονικά.