Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη για Samsung Galaxy S4 Μαύρο - Survivor Hard Core Case for Samsung S4 GL-19411

Στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη για Samsung Galaxy S4  Μαύρο - Survivor Hard Core Case for Samsung S4 GL-19411

Στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη για Samsung Galaxy S4 Μαύρο - Survivor Hard Core Case for Samsung S4 GL-19411

Κατασκευαστής:oem
Κωδικός Προϊόντος: GE-19411
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,82€


Survivor... o φύλακας άγγελος του κινητού σας! Προστατέψετε το αγαπημένο σας smartphone πριν να είναι πια αργά με την στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη (Hard Core) για Samsung Galaxy S4 σε μαύρο χρώμα!
  • Η στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη (Hard Core) για Samsung Galaxy S4 - σε μαύρο δεν είναι μια ακόμα συνηθισμένη θήκη. Είναι τόσο ανθεκτική που θα μετατρέψει το ευάλωτο Samsung σε σωστό μαχητή, που κερδίζει την πάλη για την επιβίωση ό,τι κι αν του συμβεί! Σας γλίστρησε από την τσέπη μες στη λάσπη; Έσκασε με φόρα στο τσιμέντο καθώς βγαίνατε από το αμάξι; Πήρε σβάρνα τα σκαλιά στην πολυκατοικία; Έπεσε από ψηλά ενώ κάνατε ορειβασία;
  • Προστατέψετε έξυπνα το αγαπημένο σας smartphone πριν να είναι πια αργά! Κλείστε το με ασφάλεια μέσα στην στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη (Hard Core) για Samsung Galaxy S4 - σε μαύρο και ζήστε άφοβα την κάθε στιγμή, με την ασφάλεια που σας προσφέρει η σούπερ προστατευτική αυτή θήκη!
  • Η σκληροπυρηνική αυτή θήκη έχει εγκριθεί από τις αμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις του στρατού, που εγγυώνται την αντοχή του! Σκεφτείτε δηλαδή την στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη για Samsung σαν έναν πολύ ικανό στρατιώτη που μάχεται 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα για την ακεραιότητα της αγαπημένης σας συσκευής και βγαίνει πάντα νικητής!
  • Χάρη στο ειδικό, ανθεκτικό έναντι στον θρυμματισμό πολυανθρακικό πλαίσιο στο οποίο τυλίγει το τηλέφωνο, απορροφά με επιτυχία κάθε κραδασμό, ενώ η επένδυση από σιλικόνη παρέχει στο iPhone μια σίγουρη ασπίδα από τις δονήσεις, την άμμο, τη βροχή και τη βρωμιά. Μέσα στην στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη (Hard Core) για Samsung Galaxy S4 - σε μαύρο το τηλέφωνό σας θα επιβιώσει ακόμα και αν πέσει στο τσιμέντο από ύψος 1,8 μέτρων!
  • Επιπλέον, το πρακτικό του κλιπάκι για τη ζώνη, σάς επιτρέπει να έχετε το τηλέφωνο πάνω σας σε πρώτη ζήτηση, ώστε να μη χρειάζεται να \"ψαρεύετε\" για να το βρείτε μέσα στην τσέπη ή στην τσάντα αν έχετε τα χέρια σας βρεγμένα ή λερωμένα. Και σίγουρα θα τα έχετε δηλαδή, σαν αυθεντικοί υπαίθριοι και extreme τύποι που είστε!
  • Η πιο ανθεκτική και σκληροπυρηνική θήκη που ένα Samsung Galaxy S4 μπορεί να έχει! Έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις των τεστ αντοχής MIL-STD-810 του αμερικανικού υπουργείου άμυνας και Def-Stan 00-35 του βρετανικού υπουργείου άμυνας.
  • Δεν μιλάμε για τυχαίες ικανότητες! Λειτουργεί σαν ασπίδα που προστατεύει τη συσκευή από τον άνεμο και τη βροχή (δοκιμή: σε μέχρι και 200 χιλιοστά/ώρα για 1 ώρα).
  • Το άκαμπτο εσωτερικό του πλαίσιο προστατεύει από πτώσεις και κραδασμούς (δοκιμή: σε πτώση σε επίπεδο τσιμέντο από ύψος 1.8 μέτρα).
  • Η μόνωσή του κρατάει μακριά τη σκόνη και την άμμο από το Samsung (δοκιμή: σε μέχρι και 18 μέτρα/δευτερόλεπτο για 1 ώρα).
  • Η επένδυση από σιλικόνη μπλοκάρει κάθε δόνηση (18 ώρες στα 20-2000 Hz).
  • Το πρακτικό του κλιπάκι στερεώνει με ασφάλεια τη θήκη με τη συσκευή στη ζώνη ή σε οποιοδήποτε λουράκι, ώστε να την κουβαλάτε ανενόχλητοι!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε