Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Αναδιπλούμενη θήκη - stand για Samsung Z1 - Φούξια - 3244 GL-24626

Αναδιπλούμενη θήκη - stand για Samsung Z1 - Φούξια - 3244 GL-24626

Αναδιπλούμενη θήκη - stand για Samsung Z1 - Φούξια - 3244 GL-24626

Κατασκευαστής:oem
Κωδικός Προϊόντος: GE-24626
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,25€


Έχετε το Samsung Z1 αλλά είναι αδύνατο να βρείτε θήκη για το κινητό σας;; Έχουμε την κατάλληλη θήκη για εσάς! Δώστε χρώμα και στυλ στο κινητό σας, χωρίς να χάνετε καθόλου από την προστασία του! Αναδιπλούμενη θήκη - stand, για να μπορείτε να βλέπετε το αγαπημένο σας multimedia υλικό ανενόχλητοι!!
  • Η Αναδιπλούμενη θήκη - stand είναι κατάλληλη για το Samsung Z1 και εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία τόσο της οθόνης όσο και του οπίσθιου μέρους του κινητού.
    • Στο εσωτερικό της, η θήκη συγκρατεί τη συσκευή σας με ειδική εσοχή κατασκευασμένη από σιλικόνη για να απορροφά τους κραδασμούς από τυχόν πεσίματα και είναι εξαιρετικά ελαστική, ενώ δεν προκαλεί γρατζουνιές στο περίβλημα του κινητού. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη θήκη ως stand και να βλέπετε βίντεο, φωτογραφίες ή ακόμα και να πραγματοποιείτε συνομιλίες μέσω Skype με πολύ ευκολία!
    • Περιμετρικά, υπάρχουν εγκοπές για να μένουν ελεύθερα τα πλαϊνά κουμπιά αλλά και οι εσοχές για τα ακουστικά και τον φορτιστή.
    • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την κάμερα του κινητού σας χωρίς να χρειαστεί να του αφαιρέσετε το κάλυμμα ούτε λεπτό! Το οπίσθιο μέρος της θήκης διαθέτει εγκοπές ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται ώστε να αφήνει ακάλυπτη την κάμερα όποτε το χρειάζεστε και να βγάζετε φωτογραφίες ή βίντεο πανεύκολα!
    • Τέλος, η αναδιπλούμενη Θήκη πορτοφόλι διαθέτει μαγνητικό άνοιγμα/κλείσιμο για μεγαλύτερη ευκολία και ευχρηστία

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε