Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Αναδιπλούμενη θήκη - πορτοφόλι για Samsung Galaxy S4 - Πορτοκαλί - 9988 GL-24686

Αναδιπλούμενη θήκη - πορτοφόλι για Samsung Galaxy S4 - Πορτοκαλί - 9988 GL-24686

Αναδιπλούμενη θήκη - πορτοφόλι για Samsung Galaxy S4 - Πορτοκαλί - 9988 GL-24686

Κατασκευαστής:oem
Κωδικός Προϊόντος: GE-24686
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7,42€


Η απόλυτη προστασία για το κινητό σας τηλέφωνο! Η Αναδιπλούμενη θήκη - πορτοφόλι για to Samsung Galaxy S4 θα \"αγκαλιάσει\" τη συσκευή σας και θα την προστατεύσει στο έπακρον!
  • Όταν η καλαισθησία συναντά την προστασία, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά εκπληκτικό! Μία πανέμορφη αισθητικά Αναδιπλούμενη θήκη για το Samsung Galaxy S4 που χρησιμοποιείται και ως πορτοφόλι είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σώσετε το κινητό σας από πεσίματα και γρατζουνιές! Θα μετατρέψει το τηλέφωνό σας σε αληθινό κόσμημα, ενώ εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία τόσο της οθόνης όσο και του οπίσθιου μέρους του κινητού.
  • Στο εσωτερικό της, η θήκη συγκρατεί τη συσκευή σας με ειδική εσοχή κατασκευασμένη από υλικό εξαιρετικής ποιότητας για να απορροφά τους κραδασμούς από τυχόν πεσίματα, ενώ δεν προκαλεί γρατζουνιές στο περίβλημα του κινητού. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη θήκη ως stand και να βλέπετε βίντεο, φωτογραφίες ή ακόμα και να πραγματοποιείτε συνομιλίες μέσω Skype με πολύ ευκολία! Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως πορτοφόλι για τα χρήματα ή τις κάρτες σας!
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την κάμερα του κινητού σας χωρίς να χρειαστεί να του αφαιρέσετε το κάλυμμα ούτε λεπτό! Το οπίσθιο μέρος της θήκης διαθέτει εγκοπές ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται ώστε να αφήνει ακάλυπτη την κάμερα όποτε το χρειάζεστε και να βγάζετε φωτογραφίες ή βίντεο πανεύκολα!
      • Τοποθετείται πολύ εύκολα στο κινητό δίνοντας ζωντάνια και στυλ ταυτόχρονα!

      Γράψτε μια αξιολόγηση

      Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε