Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Αναδιπλούμενη θήκη με άνοιγμα για Samsung Z1 - Κόκκινο - 9649 GL-24622

Αναδιπλούμενη θήκη με άνοιγμα για Samsung Z1 - Κόκκινο - 9649 GL-24622

Αναδιπλούμενη θήκη με άνοιγμα για Samsung Z1 - Κόκκινο - 9649 GL-24622

Κατασκευαστής:oem
Κωδικός Προϊόντος: GE-24622
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,25€


Έχετε το Samsung Z1 αλλά είναι αδύνατο να βρείτε θήκη για το κινητό σας;; Έχουμε την κατάλληλη θήκη για εσάς! Δώστε χρώμα και στυλ στο κινητό σας, χωρίς να χάνετε καθόλου από την προστασία του! Αναδιπλούμενη θήκη με άνοιγμα, για να μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή ποιος σας καλεί χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξετε το κάλυμμα!
  • Η Αναδιπλούμενη θήκη με άνοιγμα είναι κατάλληλη για το Samsung Z1 και εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία τόσο της οθόνης όσο και του οπίσθιου μέρους του κινητού.
  • Το εξωτερικό της θήκης είναι κατασκευασμένο από δερματίνη για να κρατά το κινητό σταθερό και ασφαλές. Η θήκη στο μπροστινό μέρος διαθέτει άνοιγμα στο οποίο μπορείτε να βλέπετε ποιος σας καλεί ή τα μηνύματα που έχετε χάρη στη διαφανή εγκοπή χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το κάλυμμα!
  • Στο εσωτερικό της, η θήκη συγκρατεί τη συσκευή σας με ειδική εσοχή κατασκευασμένη από σιλικόνη για να απορροφά τους κραδασμούς από τυχόν πεσίματα και είναι εξαιρετικά ελαστική, ενώ δεν προκαλεί γρατζουνιές στο περίβλημα του κινητού. 
  • Περιμετρικά, υπάρχουν εγκοπές για να μένουν ελεύθερα τα πλαϊνά κουμπιά αλλά και οι εσοχές για τα ακουστικά και τον φορτιστή.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την κάμερα του κινητού σας χωρίς να χρειαστεί να του αφαιρέσετε το κάλυμμα ούτε λεπτό! Το οπίσθιο μέρος της θήκης διαθέτει εγκοπές ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται ώστε να αφήνει ακάλυπτη την κάμερα όποτε το χρειάζεστε και να βγάζετε φωτογραφίες ή βίντεο πανεύκολα!
  • Τέλος, η αναδιπλούμενη Θήκη πορτοφόλι διαθέτει μαγνητικό άνοιγμα/κλείσιμο για μεγαλύτερη ευκολία και ευχρηστία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε