Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Selfie Sticks


AWEI βάση smartphone για αυτοκίνητο X19, μαγνητική, ασημί

AWEI βάση smartphone για αυτοκίνητο X19, μαγνητική, ασημίΜαγνητική βάση αυτοκινήτου για την στήριξη smartphone, που εφαρμόζει σε κάθε επίπεδη επιφάνεια με αυτοκόλλητο. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη ενώ η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτ..

3,37€

AWEI βάση smartphone για αυτοκίνητο X22, μαγνητική, μαύρη

AWEI βάση smartphone για αυτοκίνητο X22, μαγνητική, μαύρηΜαγνητική βάση αυτοκινήτου για την στήριξη smartphone, που εφαρμόζει σε κάθε επίπεδη επιφάνεια με αυτοκόλλητο. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη ενώ η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτ..

3,37€

BASEUS smart βάση για smartphone με tracking, SUYT-B01, μαύρη

BASEUS smart βάση για smartphone με tracking, SUYT-B01, μαύρηΈξυπνη βάση για smartphone με σταθεροποίηση και αυτόματη περιστροφή κατά την λειτουργία βιντεοσκόπησης του αντικειμένου που βρίσκεται στο κέντρο του πλάνου. Μπορεί να περιστραφεί κατά 360° και 74° πάνω ή κάτω. Είναι ιδανική για βιντεοκλήσε..

12,93€

BRATECK βάση για smartphone & tablet TBS01-1, ρυθμιζόμενη, μαύρη

BRATECK βάση για smartphone & tablet TBS01-1, ρυθμιζόμενη, μαύρηΜεταλλική βάση γραφείου για smartphone ή tablet της Bratech. Είναι ιδιαίτερα κομψή, με πλατιά αντιολισθητική βάση η οποία προσδίδει την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται χάρη στα αντιαισθητικά pads που διαθέτει στο κάτω μέρος τη..

17,82€

DELOCK βάση κινητών & tablet 18366, έως 6 συσκευές, μαύρη

DELOCK βάση κινητών & tablet 18366, έως 6 συσκευές, μαύρηΠρακτική βάση για την τοποθέτηση έως και 6 συσκευών smartphone ή tablet. Διαθέτει αποσπώμενα τμήματα που επιτρέπουν την προσαρμογή του χώρου αποθήκευσης, για την τοποθέτηση συσκευών διαφορετικού μεγέθους. Διαθέτει αντιολισθητικές βάσεις κα..

12,31€

JOYROOM ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου JR-ZS219, 15W, μαύρος

JOYROOM ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου JR-ZS219, 15W, μαύροςΑσύρματος φορτιστής αυτοκινήτου και βάση με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια ή σε αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Διαθέτει έξυπνη τεχνολογία, η όποια ρυθμίζει αυτόματα την ιδανική θέση του smartphone, εξασφαλίζοντας την βέλτ..

30,22€

JOYROOM βάση smartphone JR-ZS203, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, λευκή

JOYROOM βάση smartphone JR-ZS203, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, λευκήΜεταλλική βάση γραφείου για smartphone, από αλουμίνιο της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη, με πλατιά βάση η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα πέλματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος ..

10,67€

JOYROOM βάση smartphone JR-ZS203, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone JR-ZS203, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, μαύρηΜεταλλική βάση γραφείου για smartphone, από αλουμίνιο της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη, με πλατιά βάση η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα πέλματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος ..

10,67€

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-OK1 για ταμπλό/παρμπρίζ, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-OK1 για ταμπλό/παρμπρίζ, μαύρηΜε ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου OK1 διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας.Τα πτερύγια που ασφαλίζεται το smartphone είναι επενδυμένα από αντ..

4,49€

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-OK3 για ταμπλό/παρμπρίζ, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-OK3 για ταμπλό/παρμπρίζ, μαύρηΜε ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου OK3 διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας.Το smartphone ασφαλίζεται εύκολα, με έναν έξυπνο μηχανισμό συγκράτ..

5,13€

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS202, μαγνητική, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS202, μαγνητική, μαύρηΒάση smartphone με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από ..

5,95€

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS259 για ταμπλό, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS259 για ταμπλό, μαύρηΜε ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου ZS259 διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας.Τα πτερύγια που ασφαλίζεται το smartphone είναι επενδυμένα από αντιολισ..

10,73€

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS259 για ταμπλό, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS259 για ταμπλό, μαύρηΜε ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου ZS259 διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας.Τα πτερύγια στα οποια ασφαλίζεται το smartphone είναι επενδυμένα από αν..

8,66€

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS259, αεραγωγών, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS259, αεραγωγών, μαύρηΜε ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου ZS259 διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας.Τα πτερύγια στα οποία ασφαλίζεται το smartphone είναι επενδυμένα από αν..

7,83€

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS283, αεραγωγών, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone αυτοκινήτου JR-ZS283, αεραγωγών, μαύρηΜε ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου ZS283 διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας.Το smartphone ασφαλίζεται εύκολα, πιέζοντας τα πλαϊνά πτερύγια της βάση..

7,30€

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS198, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS198, μαύρηΒάση smartphone με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου της Joyroom. Ειναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο ενω διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της. Στα σημεία στήριξης διαθέτει ειδικά αντιολισθητικά, σιλικονο..

5,57€

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS205, μαγνητική, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS205, μαγνητική, μαύρηΒάση smartphone με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γρατσουνιές από τ..

6,84€

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS205, μαγνητική, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS205, μαγνητική, μαύρηΒάση smartphone με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γ..

7,30€

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS211, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS211, μαύρηΒάση smartphone με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου της Joyroom. Ασφαλίζει το smartphone με έναν έξυπνο μηχανισμό συγκράτησης μέσω της βαρύτητας. Όταν τοποθετείται η συσκευή στην βάση τα πτερύγια ξεδιπλώνονται αγκαλιάζοντας το smartphone ..

6,88€

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS260, μαγνητική, μαύρη

JOYROOM βάση smartphone για αυτοκίνητο JR-ZS260, μαγνητική, μαύρηΒάση smartphone με στήριξη σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια του αυτοκινήτου της Joyroom. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη αποτρέποντας τις γ..

7,65€

JOYROOM βάση για smartphone και tablet JR-ZS263, μαύρη

JOYROOM βάση για smartphone και tablet JR-ZS263, μαύρηΒάση για smartphone ή tablet με τοποθέτηση στην άκρη του γραφείου, κομοδίνου και άλλων επίπλων. Διαθέτει μακρύ βραχίονα που απαρτίζεται από 2 μεταλλικά και 1 εύκαμπτο σημείο ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα στην επιθυμητή γωνία θέασης. Είνα..

24,30€

ORICO βάση smartphone LST-S1, foldable, ασημί

ORICO βάση smartphone LST-S1, foldable, ασημίΜεταλλική βάση για smartphone της ORICO. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη, με σιλικονούχα pads στο κάτω μέρος, αλλά και στο επάνω μέρος της βάσης το οποίο δέχεται το smartphone, που προσδίδουν την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το ύψος της μ..

4,16€

ORICO βάση smartphone MPH, ρυθμιζόμενη, foldable, λευκή

ORICO βάση smartphone MPH, ρυθμιζόμενη, foldable, λευκήΒάση για smartphone ή tablet της ORICO. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη, με σιλικονούχα pads στο κάτω μέρος, αλλά και σιλικονούχα επικάλυψη στο επάνω μέρος της βάσης το οποίο δέχεται το smartphone, που προσδίδουν την απαραίτητη σταθερότητ..

5,32€

ORICO βάση smartphone MPH, ρυθμιζόμενη, foldable, μαύρη

ORICO βάση smartphone MPH, ρυθμιζόμενη, foldable, μαύρηΒάση για smartphone ή tablet της ORICO. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη, με σιλικονούχα pads στο κάτω μέρος, αλλά και σιλικονούχα επικάλυψη στο επάνω μέρος της βάσης το οποίο δέχεται το smartphone, που προσδίδουν την απαραίτητη σταθερότητ..

5,32€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0153, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0153, μαύρηΒάση smartphone για χρήση στο αυτοκίνητο, με ισχυρούς μαγνήτες. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη, αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση..

9,80€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0154, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0154, μαύρηΒάση smartphone για χρήση στο αυτοκίνητο, με ισχυρούς μαγνήτες. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη, αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρήση..

9,08€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0157, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0157, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επιπλ..

10,41€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0161, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό BNDL-0161, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επιπλ..

7,39€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό, BNDL-0158, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό, BNDL-0158, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επιπ..

9,69€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό, BNDL-0162, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου για ταμπλό, BNDL-0162, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επιπ..

6,66€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου χωρίς mount PT-1053, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου χωρίς mount PT-1053, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επιπλέ..

6,24€

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου χωρίς mount PT-1054, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone αυτοκινήτου χωρίς mount PT-1054, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επιπλέ..

3,24€

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0151, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0151, μαύρηΒάση smartphone για χρήση στο αυτοκίνητο, με ισχυρούς μαγνήτες. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη, αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρή..

6,97€

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0152, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0152, μαύρηΒάση smartphone για χρήση στο αυτοκίνητο, με ισχυρούς μαγνήτες. Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη και η επιφάνεια της βάσης όπου τοποθετείται η συσκευή έχει μαλακή επίστρωση από σιλικόνη, αποτρέποντας τις γρατσουνιές από την χρή..

7,58€

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0155, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0155, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επι..

7,58€

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0155, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0155, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επι..

8,19€

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0159, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0159, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επι..

4,55€

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0160, μαύρη

POWERTECH βάση smartphone για αεραγωγό αυτοκινήτου BNDL-0160, μαύρηΒάση smartphone αυτοκινήτου η οποία συγκρατεί την συσκευή με πτερύγια. Τα πτερύγια είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, βελτιώνοντας την συγκράτηση της συσκευής, αποτρέποντας παράλληλα τις γρατσουνιές από την χρήση. Επι..

5,16€

ROCKROSE ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου Gravity 10s, 10W, μαύρος

ROCKROSE ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου Gravity 10s, 10W, μαύροςΑσύρματος φορτιστής αυτοκινήτου 10W και βάση smartphone με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Διαθέτει ρυθμιζόμενο βραχίονα και σύστημα εύκολης ασφάλισης/απασφάλισης, για απρόσκοπτη χρήση και σταθερότητα. Ρυθμίζεται π..

14,40€

ROCKROSE βάση smartphone Anyview ease, ρυθμιζόμενη, αναδιπλούμενη, μαύρη

ROCKROSE βάση smartphone Anyview ease, ρυθμιζόμενη, αναδιπλούμενη, μαύρηΑναδιπλούμενη βάση γραφείου για smartphone, πλήρως ρυθμιζόμενη.Είναι ιδιαίτερα στιβαρή, με πλατύ πέλμα η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα επιθέματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος της βάση..

7,46€

USAMS ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου US-CD164, 15W, μαύρος

USAMS ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου US-CD164, 15W, μαύροςΑσύρματος φορτιστής αυτοκινήτου και βάση με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου της Usams. Οι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι μαγνήτες συνδέονται με το smartphone και παρέχουν ταχύτερη ασύρματη φόρτιση έως 15W. Η ισχυρή μαγνητική δύ..

21,06€

USAMS ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου US-CD170, 15W, γκρι

USAMS ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου US-CD170, 15W, γκριΑσύρματος φορτιστής και βάση με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου της Usams. Η ισχυρή μαγνητική δύναμη κρατάει το smartphone σταθερό και ασφαλές ενώ παράλληλα το φορτίζει ασύρματα με απόδοση έως 15W.Για την λειτουργία του απα..

22,31€

USAMS βάση smartphone & tablet US-ZJ059, ρυθμιζόμενη, λευκή

USAMS βάση smartphone & tablet US-ZJ059, ρυθμιζόμενη, λευκήBάση γραφείου για smartphone και tablet, πλήρως ρυθμιζόμενη.Είναι ιδιαίτερα στιβαρή, με πλατύ πέλμα η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα επιθέματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος της βάσης, το οποίο..

8,93€

USAMS βάση smartphone US-ZJ048, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, λευκή

USAMS βάση smartphone US-ZJ048, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, λευκήΜεταλλική βάση γραφείου για smartphone, από αλουμίνιο.Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη, με πλατιά βάση η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα πέλματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος της βάσης, το ο..

5,79€

USAMS βάση smartphone US-ZJ048, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, μαύρη

USAMS βάση smartphone US-ZJ048, ρυθμιζόμενη, μεταλλική, μαύρηΜεταλλική βάση γραφείου για smartphone, από αλουμίνιο.Είναι ιδιαίτερα κομψή και λεπτεπίλεπτη, με πλατιά βάση η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα πέλματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος της βάσης, το ο..

5,79€

USAMS βάση smartphone αυτοκινήτου US-ZJ065 για ταμπλό/παρμπρίζ, μαύρη

USAMS βάση smartphone αυτοκινήτου US-ZJ065 για ταμπλό/παρμπρίζ, μαύρηΜε ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή, η βάση αυτοκινήτου ZJ065 διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο design της και το υψηλό επίπεδο συγκράτησης που προσφέρει στη συσκευή σας.Τα πτερύγια που ασφαλίζεται το smartphone είναι επενδυμένα από α..

12,03€

USAMS βάση smartphone για αυτοκίνητο US-ZJ045, μαύρη

USAMS βάση smartphone για αυτοκίνητο US-ZJ045, μαύρηΗ βάση για smartphone US-ZJ045 διαθέτει δύο σημεία στήριξης στον αεραγωγό του αυτοκινήτου, προσφέροντας κορυφαία σταθερότητα. Ασφαλίζει το smartphone με έναν έξυπνο μηχανισμό συγκράτησης, ο οποίος λειτουργεί με την πίεση δύο πτερύγιων. Τα μετακινού..

6,94€

USAMS βάση smartphone για αυτοκίνητο US-ZJ058, μαύρη

USAMS βάση smartphone για αυτοκίνητο US-ZJ058, μαύρηΗ βάση για smartphone US-ZJ058 διαθέτει σημείο στήριξης στον αεραγωγό του αυτοκινήτου, προσφέροντας κορυφαία σταθερότητα. Ασφαλίζει το smartphone με έναν έξυπνο μηχανισμό συγκράτησης, ο οποίος λειτουργεί με την τοποθέτηση του κινητού. Τα μετακινούμ..

9,00€

USAMS βάση αυτοκινήτου ZJ068 για smartphone/tablet/switch, μαύρη

USAMS βάση αυτοκινήτου ZJ068 για smartphone/tablet/switch, μαύρηΒάση αυτοκινήτου από την Usams, κατάλληλη για την τοποθέτηση smartphone, tablet ή Nintendo Switch. Η επιφάνεια της βάσης και τα πτερύγια που ασφαλίζουν τη συσκευή, είναι επενδυμένα από αντιολισθητικό, μαλακό υλικό, ώστε να βελτιώνεται τ..

14,73€

USAMS βάση για smartphone με smart face tracking US-ZB239, λευκή

USAMS βάση για smartphone με smart face tracking US-ZB239, λευκήΗ βάση για smartphone US-ZB239 της Usams είναι η ιδανική βάση για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο και live μεταδόσεις.Χάρη στην έξυπνη face tracking λειτουργία της, κατά την διάρκεια της εγγραφής βίντεο, η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει τη θέση..

39,65€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 59 (2 Σελ.)