Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Βάση καρπού για GoPro κάμερα με βέλκρο - Wrist strap with screw GL-21458

Βάση καρπού για GoPro κάμερα με βέλκρο - Wrist strap with screw GL-21458

Βάση καρπού για GoPro κάμερα με βέλκρο - Wrist strap with screw GL-21458

Κατασκευαστής:oem
Κωδικός Προϊόντος: GE-21458
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,75€


Αυτή η βάση δεν... θα ξεκολλάει από πάνω σας! Η Βάση καρπού για GoPro κάμερα με βέλκρο - Velcro wrist band with screw, εφαρμόζει πάνω σας με μεγάλη ευκολία ενώ θα βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να αγχώνεστε λεπτό για την ακεραιότητα της κάμερας!


 

  • Η βάση είναι ιδανική για την ποδηλατάδα σας αλλά και για πιο extreme sports, αφού μπορείτε να την προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε σημείο πάνω σας, όπως το χέρι, το πόδι, τον καρπό... Και μη μένετε μόνο εκεί! Προσαρμόστε τη βάση στο τιμόνι της μηχανής σας ή οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε... Όριο μόνο η φαντασία σας!

 

  • Η κεφαλή της βάσης σας επιτρέπει να επιλέγετε με πλήρη ελευθερία την καλύτερη οπτική για το υλικό που θέλετε να τραβήξετε! Είτε θέλετε να αποτυπώσετε τα συναισθήματά σας με μία σέλφι φωτογραφία είτε θέλετε να "κλείσετε" σε λίγα δευτερόλεπτα την ομορφιά ενός τοπίου, αυτή η βάση κάνει τα πάντα!
  • Ο ιμάντας είναι επενδυμένος με μαλακό υλικό ώστε να μην τραυματίζει το χέρι σας όταν το φοράτε, ενώ προσαρμόζεται από 18 έως 24 εκατοστά (περίμετρος).

Η συσκευασία περιλαμβάνει την βάση και τη βίδα που συγκρατεί την κάμερα.

   

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε