Αγορά Ανά
Κατηγορίες

ESPERANZA 3D VR glasses EGV300R για smartphone έως 6", με BT controller

ESPERANZA 3D VR glasses EGV300R για smartphone έως 6", με BT controller

ESPERANZA 3D VR glasses EGV300R για smartphone έως 6", με BT controller

Κατασκευαστής:Esperanza
Κωδικός Προϊόντος: DMED-EGV300R
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,88€


ESPERANZA 3D VR glasses EGV300R για smartphone έως 6", με BT controller

Τα γυαλιά Esperanza EGV300R μπορούν να σας οδηγήσουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Με αυτά θα μετατρέψετε την εικόνα από το τηλέφωνο σε 3D!
Εύκολο στη χρήση - απλά κατεβάστε παιχνίδια και ταινίες που έχουν επισημανθεί με VR από το App Store ή Google Play Store ή το Google Cardboard στο smartphone σας, τοποθετήστε τη συσκευή στα γυαλιά και απολαύστε εξαιρετικές εμπειρίες 3D!
Χάρη στην εφαρμογή ασφαιρικών φακών που δεν στρεβλώνουν την προβολή, δίνουν την αίσθηση φυσικότητας και βάθους, ενώ το two-way regulation επιτρέπει την εξατομικευμένη ρύθμιση της συσκευής με το μέγεθος του smartphone σας και την απόσταση των ματιών σας.
Η προστατευτική επικάλυψη από μαλακό αφρό, εξασφαλίζει άνετη χρήση και επιτρέπει την καλή προσαρμογή των γυαλιών στο πρόσωπό σας χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε τα γυαλιά σας.
Οι ανθεκτικοί ιμάντες από ελαστικό καουτσούκ διατηρούν με ασφάλεια τα γυαλιά στο κεφάλι σας. Τα γυαλιά διαθέτουν οπές εξαερισμού και σχισμές στις πλευρές τους για τη σύνδεση των ακουστικών και του καλωδίου φόρτισης.
Το τηλεχειριστήριο Bluetooth λειτουργεί με smartphones που λειτουργούν με σύστημα Android ή iOS. Διευκολύνει τον έλεγχο των εφαρμογών και των παιχνιδιών που είναι εγκατεστημένα στο smartphone σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή του περιεχομένου πολυμέσων που παίζει με τη χρήση γυαλιών 3D VR.
Για πλήρη λειτουργία απαιτείται συσκευή με οθόνη από 3.5" έως 6" με γυροσκόπιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Διάμετρος φακών: 40mm
Ρύθμιση απόστασης φακών: έως 10mm
Ρύθμιση κενού φακών: 55-72mm
Ελάχιστο/μέγιστο πλάτος τηλεφώνου: 60-80mm
Μέγιστο ύψος τηλεφώνου: 160mm
Σύνδεση: Bluetooth 3.0 class 2
Εμβέλεια: έως 10μ
Τροφοδοσία: 2x AAA batteries (δεν συμπεριλαμβάνονται)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε