Αγορά Ανά
Κατηγορίες

ULEFONE


ULEFONE back cover για smartphone Armor 12, μαύρο

ULEFONE back cover για smartphone Armor 12, μαύρο..

53,43€

ULEFONE back cover για smartphone Armor 13, μαύρο

ULEFONE back cover για smartphone Armor 13, μαύρο..

41,59€

ULEFONE back cover για smartphone Armor 2, μαύρο

ULEFONE back cover για smartphone Armor 2, μαύρο..

20,38€

ULEFONE back cover για smartphone Armor 5

ULEFONE back cover για smartphone Armor 5..

45,12€

ULEFONE back cover για smartphone Armor 5S

ULEFONE back cover για smartphone Armor 5S..

45,12€

ULEFONE back cover για smartphone Armor 6E

ULEFONE back cover για smartphone Armor 6E..

32,82€

ULEFONE back cover για smartphone Armor 8

ULEFONE back cover για smartphone Armor 8..

44,61€

ULEFONE back cover για smartphone Armor X

ULEFONE back cover για smartphone Armor X..

23,41€

ULEFONE back cover για smartphone Armor X2

ULEFONE back cover για smartphone Armor X2..

24,33€

ULEFONE back cover για smartphone Armor X3

ULEFONE back cover για smartphone Armor X3..

21,52€

ULEFONE back cover για smartphone Armor X5

ULEFONE back cover για smartphone Armor X5..

25,58€

ULEFONE back cover για smartphone Armor X6, μαύρο

ULEFONE back cover για smartphone Armor X6, μαύρο..

17,57€

ULEFONE back cover για smartphone Armor X8

ULEFONE back cover για smartphone Armor X8..

29,68€

ULEFONE Battery Cover για Smartphone S8 Pro, Black

ULEFONE Battery Cover για Smartphone S8 Pro, Black..

2,62€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 12, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 12, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 12.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή ..

66,77€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 14, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 14, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 14.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή ..

67,03€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 15, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 15, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 15.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή ..

51,52€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 16 Pro, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 16 Pro, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 16 Pro.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκ..

39,94€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 2, με back cover, κόκκινο

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 2, με back cover, κόκκινοΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel με back cover για το smartphone Ulefone Armor 2.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα π..

91,46€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 2, πράσινο

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 2, πράσινοΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 2.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή ..

97,69€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 7E, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 7E, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 7E.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή ..

88,43€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 8, Android 10, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 8, Android 10, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 8 Android 10.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να..

69,85€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 8, Android 11, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor 8, Android 11, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor 8 Android 11.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να..

74,81€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X5, Android 9, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X5, Android 9, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor X5 Android 9.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να..

52,09€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X5, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X5, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor X5.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή ..

52,09€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X6/X7/X7 Pro, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X6/X7/X7 Pro, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor X6/X7/X7 Pro.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να ..

48,00€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X8, Android 10, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X8, Android 10, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor X8 Android 10.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει ..

56,47€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X8, Android 11, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor X8, Android 11, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor X8 Android 11.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει ..

57,91€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Armor, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Armor.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρε..

56,10€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone MIX

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone MIXΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone MIX.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρεθεί.Το προϊ..

43,50€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone MIX 2

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone MIX 2Ανταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone MIX 2.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρεθεί.Το ..

49,83€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Note 6

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Note 6Ανταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Note 6.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρεθεί.Τ..

55,39€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Note 8, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Note 8, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Note 8.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαι..

22,74€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Note 8P, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Note 8P, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Note 8P.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφ..

27,54€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Power Armor 13, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone Power Armor 13, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone Power Armor 13.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχου..

119,56€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S1 Pro, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S1 Pro, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone S1 Pro.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαι..

42,56€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S1 Pro, χρυσό

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S1 Pro, χρυσόΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone S1 Pro.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαι..

42,56€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S10 Pro, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S10 Pro, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone S10 Pro.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφ..

53,13€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S8, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S8, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone S8.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρεθεί.Το..

47,66€

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S8, χρυσό

ULEFONE LCD & Touch Panel για smartphone S8, χρυσόΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το smartphone Ulefone S8.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρεθεί.Το..

52,66€

ULEFONE LCD & Touch Panel για tablet Tab A7, μαύρη

ULEFONE LCD & Touch Panel για tablet Tab A7, μαύρηΑνταλλακτική οθόνη LCD & Touch Panel για το tablet Tab A7.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρεθεί.Το προϊόν ..

101,93€

ULEFONE LCD & Touch Panel για ULEFONE METAL, λευκό

ULEFONE LCD & Touch Panel για ULEFONE METAL, λευκόΑνταλλακτική οθόνη LCD & touch panel για το Ulefone Metal σε λευκό χρώμα.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρ..

33,13€

ULEFONE LCD για smartphone S7

ULEFONE LCD για smartphone S7Ανταλλακτική οθόνη LCD για το smartphone Ulefone S7.Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:Οι ταινίες ασφαλείας, τα φιλμ προστασίας και οι ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σκιστεί ή αφαιρεθεί.Το προϊόν θα πρέπει να είναι αυστηρώς εντός τ..

24,57€

ULEFONE SIM card cover για smartphone Armor 2, γκρι

ULEFONE SIM card cover για smartphone Armor 2, γκρι..

5,76€

ULEFONE smartphone Armor 12 5G, IP68/IP69K, 6.52", 8/128GB, 5180mAh

ULEFONE smartphone Armor 12 5G, IP68/IP69K, 6.52", 8/128GB, 5180mAhΣτιβαρό και αδιάβροχο (IP68/IP69K) smartphone, με επιβλητικό design και σκελετό υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό σε σκληρή χρήση.Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6.52" HD+, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, με δυνατό..

470,38€

ULEFONE smartphone Armor 15, με TWS earphones, 5.45", 6/128GB, μαύρο

ULEFONE smartphone Armor 15, με TWS earphones, 5.45", 6/128GB, μαύροΣτιβαρό και αδιάβροχο (IP68/IP69K) smartphone, με επιβλητικό design, σκελετό υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό σε σκληρή χρήση.Το Armor 15 ξεχωρίζει, καθώς ενσωματώνει true wireless bluetooth 5.3 earphones που προσφέρουν κορυφαία ποιότητα..

312,25€

ULEFONE smartphone Armor 16 Pro, ηχείο 3.5W 5.93", 4/64GB 9600mAh, μαύρο

ULEFONE smartphone Armor 16 Pro, ηχείο 3.5W 5.93", 4/64GB 9600mAh, μαύροΣτιβαρό και αδιάβροχο (IP68/IP69K) smartphone, με επιβλητικό design και σκελετό υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό σε σκληρή χρήση.Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5.93" HD+, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, με δυ..

263,87€

ULEFONE smartphone Armor 8 Pro, IP68/IP69K, 6.1" 8/128GB, 5580mAh, μαύρο

ULEFONE smartphone Armor 8 Pro, IP68/IP69K, 6.1" 8/128GB, 5580mAh, μαύροΣτιβαρό και αδιάβροχο (IP68/IP69K) smartphone, με επιβλητικό design και σκελετό υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό σε σκληρή χρήση. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6.1" HD+ και οκταπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας στα 2.0GHz.Εξοπλίζετ..

277,54€

ULEFONE Smartphone Armor 8, IP68/IP69K, 6.1", 4/64GB, 5580mAh, μαύρο

ULEFONE Smartphone Armor 8, IP68/IP69K, 6.1", 4/64GB, 5580mAh, μαύροΠροϊόν επίσημης, ελληνικής αντιπροσωπείας-IP68/IP69K Protection Grade-Triple Camera 16MP + 5MP + 2MP -6.1" Display, More Than High Definition-Helio P60 Octa-core-Massive 5580mAh Battery Capacity-8MP Front-Facing Camera-Tailor-Made S..

240,81€

ULEFONE smartphone Armor X10, IP68/IP69K, 5.45", 4/32GB, 5180mAh, μαύρο

ULEFONE smartphone Armor X10, IP68/IP69K, 5.45", 4/32GB, 5180mAh, μαύροΣτιβαρό και αδιάβροχο (IP68/IP69K) smartphone, με επιβλητικό design και σκελετό υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό σε σκληρή χρήση. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5.45" HD+ και τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας έως 2.0GHz.Εξοπλίζε..

183,63€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 149 (3 Σελ.)