Αγορά Ανά
Κατηγορίες

ROCKROSE


ROCKROSE Bluetooth earphone Eclipse, BT 4.1, 170mAh, γκρι

ROCKROSE Bluetooth earphone Eclipse, BT 4.1, 170mAh, γκρι Ελαφρύ, ξεκούραστο και ποιοτικό headset που προορίζεται για χρήση από επαγγελματίες με αυξημένες τηλεφωνικές απαιτήσεις.Ο βραχίονας του είναι εύκαμπτος και μπορεί να φορεθεί τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί αυτί.Έχει καθαρό ήχο, μεγάλη αυτο..

22,51€

ROCKROSE docking station Infinity 06S, USB/HDMI/USB-C/SD/Micro SD, γκρι

ROCKROSE docking station Infinity 06S, USB/HDMI/USB-C/SD/Micro SD, γκριΤο USB Type-C hub της Rockrose είναι η ιδανική επιλογή για να επεκτείνετε τις θύρες του υπολογιστή σας με 2x USB, USB Type-C PD, HDMI, SD και Micro SD θύρες.Είναι ένα κομψό προϊόν υψηλής ποιότητας το οποίο είναι κατασκευασμένο απ..

34,39€

ROCKROSE earbuds Opera II με θήκη φόρτισης, True Wireless, λευκά

ROCKROSE earbuds Opera II με θήκη φόρτισης, True Wireless, λευκάΤα Bluetooth earbuds της ROCKROSE προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου True Wireless και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Χάρη στη χρήση εξισορρόπησης τόνου τριών ζωνών, ο ήχος από τα ακουστικά είναι καθαρότερος και χωρίς θόρυβο. Μικρά και ελαφρι..

24,12€

ROCKROSE earbuds Opera III με θήκη φόρτισης, True Wireless, λευκά

ROCKROSE earbuds Opera III με θήκη φόρτισης, True Wireless, λευκάΤα Bluetooth earbuds της ROCKROSE προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου True Wireless και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Χάρη στη χρήση εξισορρόπησης τόνου τριών ζωνών, ο ήχος από τα ακουστικά είναι καθαρότερος και χωρίς θόρυβο. Μικρά και ελαφρ..

24,63€

ROCKROSE earbuds Opera III με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύρα

ROCKROSE earbuds Opera III με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύραΤα Bluetooth earbuds της ROCKROSE προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου True Wireless και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Χάρη στη χρήση εξισορρόπησης τόνου τριών ζωνών, ο ήχος από τα ακουστικά είναι καθαρότερος και χωρίς θόρυβο. Μικρά και ελαφρ..

23,52€

ROCKROSE earphones Sensational Real, θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύρα

ROCKROSE earphones Sensational Real, θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones Sensational Real της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για..

26,89€

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο RRWE05GR, 3.5mm, 1.2m, γκρι

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο RRWE05GR, 3.5mm, 1.2m, γκριΤα ακουστικά της ROCKROSE απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου ε..

8,99€

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Sense MC, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Sense MC, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά Sense MC της Rockrose απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτ..

4,65€

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Sense TC, USB-C, 1.2m, μαύρα

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Sense TC, USB-C, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά Sense MC της Rockrose απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτ..

7,61€

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Siren LT, Lightning, 1.2m, μαύρα

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Siren LT, Lightning, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά Siren LT της Rockrose απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που δι..

21,72€

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Solo MC Neo, 3.5mm, 1.2m, λευκά

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Solo MC Neo, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά Solo MC Neo της Rockrose απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ..

4,78€

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Solo MC, 3.5mm, 1.2m, λευκά

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Solo MC, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της ROCKROSE απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου ε..

3,86€

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Solo TC Neo, Type-C, 1.2m, λευκά

ROCKROSE earphones με μικρόφωνο Solo TC Neo, Type-C, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά Solo TC Neo της Rockrose απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που..

7,76€

ROCKROSE headphones RRWE06, wireless & wired, BT 5.0, μαύρα

ROCKROSE headphones RRWE06, wireless & wired, BT 5.0, μαύραΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης. Υποστηρίζουν και ενσύρματη σύνδεση αλλά και αναπαραγωγή από κάρτα Micro SD. Τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό, προσφέροντας άνεση και..

19,08€

ROCKROSE kit φόρτισης & προστασίας Starter, iPhone 13 Pro, 20W & 15W

ROCKROSE kit φόρτισης & προστασίας Starter, iPhone 13 Pro, 20W & 15WStarter kit φόρτισης & προστασίας για iPhone 13 Pro από την Rockrose. Το kit αποτελείται από φορτιστή τοίχου, ασύρματο φορτιστή, tempered glass 2.5D, υψηλής αντοχής θήκη TPU με ενσωματωμένους μαγνήτες και τσαντάκι για τη..

34,51€

ROCKROSE nylon weave band Caveman για Apple Watch 42/44mm, γκρι

ROCKROSE nylon weave band Caveman για Apple Watch 42/44mm, γκριΠοιοτικό νάιλον λουράκι Caveman για Apple Watch της Rockrose, κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες. Διαθέτει εύκολο κούμπωμα τύπου Velcro ενώ παράλληλα προσφέρει άνεση, κομψότητα και αντοχή στην χρήση...

5,06€

ROCKROSE power bank RRPB21, 20000mAh, 2x USB & USB Type-C, 52.5W, γκρι

ROCKROSE power bank RRPB21, 20000mAh, 2x USB & USB Type-C, 52.5W, γκριΜε το power bank Kingpower της Rockrose το άγχος της εξαντλημένης μπαταρίας θα είναι παρελθόν. Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 20.000mAh, είναι σε θέση να φορτίσει το smartphone σας ή όποια άλλη συμβατή συσκευή που φορτίζει μ..

71,75€

ROCKROSE power bank RRPB24, 20000mAh, 2x output, 2.1A, μαύρο

ROCKROSE power bank RRPB24, 20000mAh, 2x output, 2.1A, μαύροΜε το power bank Ebony 20 της Rockrose το άγχος της εξαντλημένης μπαταρίας θα είναι παρελθόν. Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 20.000mAh, είναι σε θέση να φορτίσει το smartphone σας ή όποια άλλη συμβατή συσκευή που φορτίζει μέσω θύρας USB.Ε..

26,36€

ROCKROSE power bank RRPB25, 10000mAh, 2x output & wireless, 15W, μαύρο

ROCKROSE power bank RRPB25, 10000mAh, 2x output & wireless, 15W, μαύροΜε το power bank Magair 10 Neo της Rockrose το άγχος της εξαντλημένης μπαταρίας θα είναι παρελθόν. Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 10.000mAh, είναι σε θέση να φορτίσει το smartphone σας ή όποια άλλη συμβατή συσκευή που φορτίζ..

38,07€

ROCKROSE single earbud με μικρόφωνο Solo SM, 3.5mm, 1.2m, γκρι

ROCKROSE single earbud με μικρόφωνο Solo SM, 3.5mm, 1.2m, γκριΤο ακουστικό της ROCKROSE είναι ενα πολύ πρακτικό hands free που μπορεί να λειτουργεί χωρίς την ανάγκη φόρτισης, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσ..

5,40€

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Crystal Clear, iPhone 13 & 13 Pro

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Crystal Clear, iPhone 13 & 13 ProTempered glass Sapphire Crystal Clear από την Rockrose, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο,..

4,16€

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Crystal Clear, iPhone 13 mini

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Crystal Clear, iPhone 13 miniTempered glass Sapphire Crystal Clear από την Rockrose, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει κα..

4,16€

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Crystal Clear, iPhone 13 Pro Max

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Crystal Clear, iPhone 13 Pro MaxTempered glass Sapphire Crystal Clear από την Rockrose, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει..

4,16€

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Full Cover για iPhone 13 & 13 Pro

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Full Cover για iPhone 13 & 13 ProTempered glass Sapphire Full Cover από την Rockrose, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχ..

7,06€

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Full Cover για iPhone 13 mini

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Full Cover για iPhone 13 miniTempered glass Sapphire Full Cover από την Rockrose, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει καμπυ..

7,06€

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Full Cover για iPhone 13 Pro Max

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Full Cover για iPhone 13 Pro MaxTempered glass Sapphire Full Cover από την Rockrose, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει κα..

7,06€

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Privacy για iPhone 13 mini

ROCKROSE tempered glass 2.5D Sapphire Privacy για iPhone 13 miniTempered Glass Sapphire Privacy από την Rockrose, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Ενισχύει την ιδιωτικότητα σας, καθώς αποκρύπτει το περιεχόμενο της συσκευής..

6,60€

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPad 10.2" (2019, 2020)

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPad 10.2" (2019, 2020)Tempered Glass Sapphire 9H από την ROCKROSE, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 3-4 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει καμπυλωμένο φ..

8,86€

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPad Pro 11" (2020)

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPad Pro 11" (2020)Tempered Glass Sapphire 9H από την ROCKROSE, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 3-4 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει καμπυλωμένο φινίρ..

8,86€

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPad Pro 12.9" (2018-2020)

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPad Pro 12.9" (2018-2020)Tempered Glass Sapphire 9H από την ROCKROSE, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 3-4 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει καμπυλωμέν..

11,58€

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPhone 12 Pro Max

ROCKROSE Tempered Glass 2.5D Sapphire για iPhone 12 Pro MaxTempered Glass Sapphire 9H από την ROCKROSE, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας, με 7 φορές μεγαλύτερη προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, έχει καμπυλωμένο φινίρισμα..

4,28€

ROCKROSE αντάπτορας Type-C σε Ethernet Infinity E, μεταλλικό, γκρι

ROCKROSE αντάπτορας Type-C σε Ethernet Infinity E, μεταλλικό, γκριΟι αντάπτορες της Rockrose κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία τους.Τεχνικά χαρακτηριστικάβύσματα: Ty..

20,86€

ROCKROSE αντάπτορας Type-C σε HDMI Infinity V, μεταλλικός, γκρι-μαύρο

ROCKROSE αντάπτορας Type-C σε HDMI Infinity V, μεταλλικός, γκρι-μαύροΟι αντάπτορες της Rockrose κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία τους.Τεχνικά χαρακτηριστικάβύσματα:..

24,77€

ROCKROSE αντάπτορας USB Type-C σε HDMI Infinity H, 4K, γκρι

ROCKROSE αντάπτορας USB Type-C σε HDMI Infinity H, 4K, γκριΟι αντάπτορες της Rockrose κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία τους.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα 1: USB Type-..

24,31€

ROCKROSE αντάπτορας USB Type-C σε USB 3.0 Nexus U, 5Gbps, γκρι

ROCKROSE αντάπτορας USB Type-C σε USB 3.0 Nexus U, 5Gbps, γκριΟι αντάπτορες της Rockrose κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και σταθερή λειτουργία τους.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα 1: USB Ty..

4,15€

ROCKROSE ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου Gravity 10s, 10W, μαύρος

ROCKROSE ασύρματος φορτιστής & βάση αυτοκινήτου Gravity 10s, 10W, μαύροςΑσύρματος φορτιστής αυτοκινήτου 10W και βάση smartphone με στήριξη στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Διαθέτει ρυθμιζόμενο βραχίονα και σύστημα εύκολης ασφάλισης/απασφάλισης, για απρόσκοπτη χρήση και σταθερότητα. Ρυθμίζεται π..

14,40€

ROCKROSE ασύρματος φορτιστής RRWC06 για Apple Watch, 2.5W, μαύρος

ROCKROSE ασύρματος φορτιστής RRWC06 για Apple Watch, 2.5W, μαύροςΑσύρματος φορτιστής από την Rockrose, ιδανικός για την φόρτιση συσκευών Apple Watch.Σε μικρό μέγεθος για να τον έχετε πάντα μαζί σας, και με πολλαπλές προστασίες φόρτισης, ο ασύρματος φορτιστής Airwave AW φορτίζει την συσκευή σας με απ..

10,83€

ROCKROSE βάση smartphone Anyview ease, ρυθμιζόμενη, αναδιπλούμενη, μαύρη

ROCKROSE βάση smartphone Anyview ease, ρυθμιζόμενη, αναδιπλούμενη, μαύρηΑναδιπλούμενη βάση γραφείου για smartphone, πλήρως ρυθμιζόμενη.Είναι ιδιαίτερα στιβαρή, με πλατύ πέλμα η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα επιθέματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος της βάση..

7,46€

ROCKROSE βάση tablet Anyview ease, ρυθμιζόμενη, αναδιπλούμενη, μαύρη

ROCKROSE βάση tablet Anyview ease, ρυθμιζόμενη, αναδιπλούμενη, μαύρηΑναδιπλούμενη βάση γραφείου για tablet, πλήρως ρυθμιζόμενη.Είναι ιδιαίτερα στιβαρή, με πλατύ πέλμα η οποία εξοπλίζεται με σιλικονούχα επιθέματα, προσδίδοντας την απαραίτητη σταθερότητα που απαιτείται. Το επάνω μέρος της βάσης, το οπ..

21,34€

ROCKROSE βάση για laptop Anyview Master, 15.6", ρυθμιζόμενη, γκρι

ROCKROSE βάση για laptop Anyview Master, 15.6", ρυθμιζόμενη, γκριΜεταλλική βάση για laptop με ρυθμιζόμενη γωνία 4 επίπεδων από την Rockrose.Τοποθετώντας το laptop πάνω στην βάση, επιτυγχάνετε μια πιο άνετη θέση στη συσκευή σας, ενώ το ανασήκωμα της από το γραφείο βοηθάει στην καλύτερη απομάκρυνση το..

29,90€

ROCKROSE θήκη & tempered glass 2.5D Premium, iPhone 13 mini, διάφανη

ROCKROSE θήκη & tempered glass 2.5D Premium, iPhone 13 mini, διάφανηΣετ προστασίας Premium από την Rockrose που αποτελείται από tempered glass 2.5D και υψηλής αντοχής θήκη TPU με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών.Στο πίσω μέρος της, η θήκη διαθέτει ενσωματωμένους ισχυρούς μαγνήτες που..

12,98€

ROCKROSE θήκη & tempered glass 2.5D Premium, iPhone 13 Pro, διάφανη

ROCKROSE θήκη & tempered glass 2.5D Premium, iPhone 13 Pro, διάφανηΣετ προστασίας Premium από την Rockrose που αποτελείται από tempered glass 2.5D και υψηλής αντοχής θήκη TPU με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών.Στο πίσω μέρος της, η θήκη διαθέτει ενσωματωμένους ισχυρούς μαγνήτες που ..

12,98€

ROCKROSE θήκη & tempered glass Aegean για Apple Watch 7, 45mm, διάφανη

ROCKROSE θήκη & tempered glass Aegean για Apple Watch 7, 45mm, διάφανηΗ θήκη και το tempered glass Aegean της Rockrose παρέχουν μέγιστη προστασία και άψογη εφαρμογή στο Apple watch σας. Έχει απλή και κομψή εμφάνιση και παρέχει άριστη προστασία από ανεπιθύμητες ζημιές. H θήκη διαθέτει οπές για τη..

5,80€

ROCKROSE θήκη & tempered glass Aegean για Apple Watch 7, 45mm, μαύρη

ROCKROSE θήκη & tempered glass Aegean για Apple Watch 7, 45mm, μαύρηΗ θήκη και το tempered glass Aegean της Rockrose παρέχουν μέγιστη προστασία και άψογη εφαρμογή στο Apple watch σας. Έχει απλή και κομψή εμφάνιση και παρέχει άριστη προστασία από ανεπιθύμητες ζημιές. H θήκη διαθέτει οπές για την ..

6,17€

ROCKROSE θήκη Aqua για iPhone 12 mini, μαύρη

ROCKROSE θήκη Aqua για iPhone 12 mini, μαύρηΗ θήκη Aqua της ROCKROSE είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό TPU υψηλής αντοχής με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών. Είναι ενισχυμένη περιμετρικά ενώ η πίσω όψη είναι κατασκευασμένη από διάφανο υλικό αντοχής που επιτρέπει την ασύρματη φόρτ..

4,44€

ROCKROSE θήκη Aqua για iPhone 12 mini, μπλε

ROCKROSE θήκη Aqua για iPhone 12 mini, μπλεΗ θήκη Aqua της ROCKROSE είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό TPU υψηλής αντοχής με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών. Είναι ενισχυμένη περιμετρικά ενώ η πίσω όψη είναι κατασκευασμένη από διάφανο υλικό αντοχής που επιτρέπει την ασύρματη φόρτι..

4,44€

ROCKROSE θήκη Magcase Neo για iPhone 13 mini, με μαγνήτες, διάφανη

ROCKROSE θήκη Magcase Neo για iPhone 13 mini, με μαγνήτες, διάφανηΗ θήκη Magcase Neo της Rockrose είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό TPU υψηλής αντοχής με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, κατασκευασμένη από διάφανο υλικό αντοχής που δεν χαράσσεται και δεν..

10,97€

ROCKROSE θήκη Magcase Neo για iPhone 13 Pro Max, με μαγνήτες, διάφανη

ROCKROSE θήκη Magcase Neo για iPhone 13 Pro Max, με μαγνήτες, διάφανηΗ θήκη Magcase Neo της Rockrose είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό TPU υψηλής αντοχής με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, κατασκευασμένη από διάφανο υλικό αντοχής που δεν χαράσσεται και ..

11,13€

ROCKROSE θήκη Mirror Mag για iPhone 12 & 12 Pro, με μαγνήτες, διάφανη

ROCKROSE θήκη Mirror Mag για iPhone 12 & 12 Pro, διάφανηΗ θήκη Mirror Mag της Rockrose είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό TPU και PC υψηλής αντοχής με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, κατασκευασμένη από διάφανο υλικό αντοχής που δεν χαράσσεται και δεν..

10,17€

ROCKROSE θήκη Mirror Mag για iPhone 12 mini, με μαγνήτες, διάφανη

ROCKROSE θήκη Mirror Mag για iPhone 12 mini, με μαγνήτες, διάφανηΗ θήκη Mirror Mag της Rockrose είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό TPU και PC υψηλής αντοχής με ειδική σχεδίαση για την απορρόφηση κραδασμών. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, κατασκευασμένη από διάφανο υλικό αντοχής που δεν χαράσσεται κα..

10,17€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 102 (3 Σελ.)