Αγορά Ανά
Κατηγορίες

USAMS


USAMS bluetooth headphones US-YN001, wireless & wired, 40mm, μαύρα

USAMS bluetooth headphones US-YN001, wireless & wired, 40mm, μαύραΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ενσύρματα!Διαθέτουν ηχεία των 40mm και τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό τα οποία προσομ..

21,93€

USAMS Bluetooth μονό earphone BT1, BT 5.0, λευκό

USAMS Bluetooth μονό earphone BT1, BT 5.0, λευκόΜε κορυφαία ποιότητα ήχου, τεχνολογία μείωσης θορύβου και άριστη εφαρμογή στο αυτί, το Bluetooth earphone της Usams σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή να πραγματοποιείτε hands-free τηλεφωνικές κλήσεις, από όπου και αν βρίσκεστε.Είναι σ..

9,42€

USAMS Bluetooth μονό earphone BT1, BT 5.0, μαύρο

USAMS Bluetooth μονό earphone BT1, BT 5.0, μαύροΜε κορυφαία ποιότητα ήχου, τεχνολογία μείωσης θορύβου και άριστη εφαρμογή στο αυτί, το Bluetooth earphone της Usams σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή να πραγματοποιείτε hands-free τηλεφωνικές κλήσεις, από όπου και αν βρίσκεστε.Είναι σ..

9,89€

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, λευκά

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, λευκάΤα True Wireless earphones IA04 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

22,01€

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύρα

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύραΤα True Wireless earphones IA04 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

22,01€

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μπλε

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μπλεΤα True Wireless earphones IA04 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κα..

22,01€

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, ροζ

USAMS earphones IA04 με θήκη φόρτισης, True Wireless, ροζΤα True Wireless earphones IA04 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία και..

22,01€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BH11, True Wireless, κόκκινα

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BH11, True Wireless, κόκκιναΤα true wireless earphones BH11 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία..

21,27€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BH11, True Wireless, λευκά

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BH11, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones BH11 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

21,27€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BH11, True Wireless, μαύρα

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BH11, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones BH11 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

21,27€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BU12, True Wireless, λευκά

USAMS earphones με θήκη φόρτισης BU12, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones BU12 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

21,27€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης LX08, True Wireless, μαύρα

USAMS earphones με θήκη φόρτισης LX08, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones LX08 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

21,62€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης LY06, True Wireless, ANC, λευκά

USAMS earphones με θήκη φόρτισης LY06, True Wireless, ANC, λευκάΤα true wireless earphones LY06 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστα..

34,21€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης XH09, True Wireless, λευκά

USAMS earphones με θήκη φόρτισης XH09, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones XH09 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

31,97€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης XH09, True Wireless, μαύρα

USAMS earphones με θήκη φόρτισης XH09, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones XH09 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

31,97€

USAMS earphones με θήκη φόρτισης XH09, True Wireless, ροζ

USAMS earphones με θήκη φόρτισης XH09, True Wireless, ροζΤα true wireless earphones XH09 της Usams προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία και..

31,97€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-12, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκά

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-12, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα earphones της USAMS, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υποδ..

3,70€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-12, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-12, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα earphones της USAMS, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υποδ..

3,31€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-22, 3.5mm, 14mm, 1.2m, λευκά

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-22, 3.5mm, 14mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επι..

4,71€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-36, 10mm, 3.5mm, 1.2m, γκρι

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-36, 10mm, 3.5mm, 1.2m, γκριΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτ..

4,32€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-36, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-36, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επι..

4,32€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-37, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκά

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-37, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα earphones της USAMS, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υποδ..

2,98€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-37, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-37, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα earphones της USAMS, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Διαθέτουν μεγάλο καλώδιο μήκους 1.2m και η σύνδεσή τους πραγματοποιείται μέσω υποδ..

2,98€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-39, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκά

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-39, 10mm, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επι..

2,81€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-39, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-39, 10mm, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επι..

2,98€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-40, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-40, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπου..

4,16€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-41, 3.5mm, 10mm, 1.2m, λευκά

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-41, 3.5mm, 10mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επι..

3,75€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-41, Lightning, 10mm, 1.2m, λευκά

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-41, Lightning, 10mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου..

10,12€

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-42, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

USAMS earphones με μικρόφωνο EP-42, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπου..

4,16€

USAMS earphones με μικρόφωνο SJ548, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

USAMS earphones με μικρόφωνο SJ548, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπου..

5,13€

USAMS earphones με μικρόφωνο US-SJ482, Type-C, 10mm, 1.2m, πράσινα

USAMS earphones με μικρόφωνο US-SJ482, Type-C, 10mm, 1.2m, πράσιναΤα ακουστικά της Usams απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σ..

9,00€

USAMS gaming earphones US-JY01 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύρα

USAMS gaming earphones US-JY01 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύραΤα Bluetooth earphones της USAMS προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου True Wireless και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Χάρη στη χρήση τεχνολογίας 3D stereo surround sound, ο ήχος από τα ακουστικά είναι καθαρότερος και με καλύτερη απόδοση. ..

30,36€

USAMS headphones YX05, wireless & wired, BT 5.0, μπαταρία 1200mAh, μαύρα

USAMS headphones YX05, wireless & wired, BT 5.0, μπαταρία 1200mAh, μαύραΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ενσύρματα!Διαθέτουν ηχεία των 40mm που προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και λειτουργία Deep Bass.Τα μαξιλαράκια των..

31,69€

USAMS LED φωτιστικό US-ZB236 για laptop, 2W, 2800K–6000K dimmable, μαύρο

USAMS LED φωτιστικό US-ZB236 για laptop, 2W, 2800K–6000K dimmable, μαύροΤο φωτιστικό LED US-ZB236 της Usams τοποθετείται στο πάνω μέρος της οθόνης του laptop, προσφέροντας μια έξτρα πηγή φωτός που προστατεύει και δεν κουράζει τα μάτια.Διαθέτει 3 λειτουργίες θερμοκρασίας χρώματος και η φωτεινότητα το..

27,55€

USAMS power bank PB51 με stand, 4000mAh, USB & ασύρματη φόρτιση, μαύρο

USAMS power bank PB51 με stand, 4000mAh, USB & ασύρματη φόρτιση, μαύροΤο power bank PB51 χωρητικότητας 4000mAh της Usams, είναι σε θέση να φορτίσει το smartphone σας ή όποια άλλη συμβατή συσκευή που φορτίζει μέσω θύρας USB ή που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.Μπορεί να φορτίσει τη συσκευή σας ενσύ..

17,86€

USAMS power bank PB51 με stand, 4000mAh, USB & ασύρματη φόρτιση, μπλε

USAMS power bank PB51 με stand, 4000mAh, USB & ασύρματη φόρτιση, μπλεΤο power bank PB51 χωρητικότητας 4000mAh της Usams, είναι σε θέση να φορτίσει το smartphone σας ή όποια άλλη συμβατή συσκευή που φορτίζει μέσω θύρας USB ή που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.Μπορεί να φορτίσει τη συσκευή σας ενσύρ..

19,00€

USAMS power bank PB51 με stand, 4000mAh, USB & ασύρματη φόρτιση, πράσινο

USAMS power bank PB51 με stand, 4000mAh, USB & ασύρματη φόρτιση, πράσινοΤο power bank PB51 χωρητικότητας 4000mAh της Usams, είναι σε θέση να φορτίσει το smartphone σας ή όποια άλλη συμβατή συσκευή που φορτίζει μέσω θύρας USB ή που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.Μπορεί να φορτίσει τη συσκευή σας εν..

19,00€

USAMS screen protector US-BH677 για iPad Mini 7.9"

USAMS screen protector US-BH677 για iPad Mini 7.9"Screen protector από την Usams, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, με ματ φινίρισμα και υφή που δίνει την αίσθηση γραφής και σχεδίασης σε χαρτί. Δεν..

7,04€

USAMS screen protector US-BH678 για iPad 9.7"

USAMS screen protector US-BH678 για iPad 9.7"Screen protector από την Usams, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, με ματ φινίρισμα και υφή που δίνει την αίσθηση γραφής και σχεδίασης σε χαρτί. Δεν αφήν..

7,50€

USAMS screen protector US-BH679 για iPad 10.2"

USAMS screen protector US-BH679 για iPad 10.2"Screen protector από την Usams, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, με ματ φινίρισμα και υφή που δίνει την αίσθηση γραφής και σχεδίασης σε χαρτί. Δεν αφή..

7,50€

USAMS screen protector US-BH680 για iPad Pro 10.5"

USAMS screen protector US-BH680 για iPad Pro 10.5"Screen protector από την Usams, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, με ματ φινίρισμα και υφή που δίνει την αίσθηση γραφής και σχεδίασης σε χαρτί. Δεν..

7,50€

USAMS screen protector US-BH681 για iPad Air 10.9"

USAMS screen protector US-BH681 για iPad Air 10.9"Screen protector από την Usams, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, με ματ φινίρισμα και υφή που δίνει την αίσθηση γραφής και σχεδίασης σε χαρτί. Δεν..

7,50€

USAMS screen protector US-BH682 για iPad Pro 11"

USAMS screen protector US-BH682 για iPad Pro 11"Screen protector από την Usams, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, με ματ φινίρισμα και υφή που δίνει την αίσθηση γραφής και σχεδίασης σε χαρτί. Δεν α..

7,50€

USAMS Screen protector US-BH683 για iPad 12.9"

USAMS Screen protector US-BH683 για iPad 12.9"Screen protector από την Usams, για την προστασία της οθόνης της συσκευής σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, είναι εξαιρετικά διάφανο, με ματ φινίρισμα και υφή που δίνει την αίσθηση γραφής και σχεδίασης σε χαρτί. Δεν αφή..

8,81€

USAMS tempered glass για iPhone 13 mini US-BH784, 0.33mm

USAMS tempered glass για iPhone 13 mini US-BH784, 0.33mmΤο tempered glass της Usams παρέχει μέγιστη προστασία και άψογη εφαρμογή στην οθόνη σας, χωρίς να χάνει την φωτεινότητα και ευαισθησία της. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, με καμπυλωμένο φινίρισμα, είναι εξαιρετικά διαφανές και απωθεί τις δαχτ..

6,12€

USAMS tempered glass για iPhone 13 Pro Max US-BH787, 0.33mm

USAMS tempered glass για iPhone 13 Pro Max US-BH787, 0.33mmΤο tempered glass της Usams παρέχει μέγιστη προστασία και άψογη εφαρμογή στην οθόνη σας, χωρίς να χάνει την φωτεινότητα και ευαισθησία της. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, με καμπυλωμένο φινίρισμα, είναι εξαιρετικά διαφανές και απωθεί τις δ..

6,12€

USAMS tempered glass για iPhone 13 Pro US-BH786, 0.33mm

USAMS tempered glass για iPhone 13 Pro US-BH786, 0.33mmΤο tempered glass της Usams παρέχει μέγιστη προστασία και άψογη εφαρμογή στην οθόνη σας, χωρίς να χάνει την φωτεινότητα και ευαισθησία της. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, με καμπυλωμένο φινίρισμα, είναι εξαιρετικά διαφανές και απωθεί τις δαχτυ..

6,12€

USAMS tempered glass για iPhone 13 US-BH785, 0.33mm

USAMS tempered glass για iPhone 13 US-BH785, 0.33mmΤο tempered glass της Usams παρέχει μέγιστη προστασία και άψογη εφαρμογή στην οθόνη σας, χωρίς να χάνει την φωτεινότητα και ευαισθησία της. Έχει τέλεια εφαρμογή στην οθόνη, με καμπυλωμένο φινίρισμα, είναι εξαιρετικά διαφανές και απωθεί τις δαχτυλιές..

6,12€

USAMS USB Type-C hub SJ461, 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, γκρι

USAMS USB Type-C hub SJ461, 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, γκριUSAMS ελαφρύ και φορητό USB hub με δυνατότητα σύνδεσης έως 3 συσκευών USB. Διαθέτει 1 θύρα USB 3.0 με ταχύτητα μετάδοσης έως 5 Gbps και 2 θύρες USB 2.0 με ταχύτητα μετάδοσης έως 480 Mbps.Τεχνικά χαρακτηριστικάMaterial: aluminum alloy + ABSInput..

9,32€

USAMS USB φορτιστής αυτοκινήτου, US-CC126, 3x USB, 80W, μαύρος

USAMS USB φορτιστής αυτοκινήτου, US-CC126, 3x USB, 80W, μαύροςΥψηλής απόδοσης USB φορτιστής αυτοκινήτου της USAMS, συμβατός με όλες τις συσκευές που φορτίζουν μέσω USB θύρας. Με τον φορτιστή US-CC126 θα φορτίσετε τη συσκευή σας πραγματικά γρήγορα, καθώς υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης έως 80..

18,97€

Εμφάνιση 1 έως 50 από 171 (4 Σελ.)