Αγορά Ανά
Κατηγορίες

HIFUTURE


HIFUTURE earphones Flybuds 2 με θήκη φόρτισης, true wireless, μαύρα

HIFUTURE earphones Flybuds 2 με θήκη φόρτισης, true wireless, μαύραΤα true wireless bluetooth 5.1 earphones της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την απο..

18,64€

HIFUTURE earphones FlyBuds, true wireless, με θήκη φόρτισης, λευκά

HIFUTURE earphones FlyBuds, true wireless, με θήκη φόρτισης, λευκάΤα true wireless bluetooth earbuds της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση..

20,49€

HIFUTURE earphones FlyBuds, true wireless, με θήκη φόρτισης, μαύρα

HIFUTURE earphones FlyBuds, true wireless, με θήκη φόρτισης, μαύραΤα true wireless bluetooth earbuds της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση..

20,49€

HIFUTURE earphones FlyBuds, true wireless, με θήκη φόρτισης, ροζ

HIFUTURE earphones FlyBuds, true wireless, με θήκη φόρτισης, ροζΤα true wireless bluetooth earbuds της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, ..

19,31€

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης ColorBuds, True Wireless, λευκά

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης ColorBuds, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones ColorBuds της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκε..

19,96€

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης ColorBuds, True Wireless, μαύρα

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης ColorBuds, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones ColorBuds της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκε..

19,96€

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης FlyBuds Pro, True Wireless, λευκά

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης FlyBuds Pro, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones FlyBuds Pro της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την απο..

23,88€

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης FlyBuds Pro, True Wireless, μαύρα

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης FlyBuds Pro, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones FlyBuds Pro της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την απο..

21,39€

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης FlyBuds Pro, True Wireless, ροζ

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης FlyBuds Pro, True Wireless, ροζΤα true wireless earphones FlyBuds Pro της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθή..

23,88€

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης OlymBuds 2, True Wireless, μαύρα

HIFUTURE earphones με θήκη φόρτισης OlymBuds 2, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones OlymBuds 2 της HiFuture προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθή..

18,52€

HIFUTURE smartwatch FutureFit EVO, 1.57", IP68, heart rate, μαύρο

HIFUTURE smartwatch FutureFit EVO, 1.57", IP68, heart rate, μαύροΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό σε άριστο συνδυασμό. Mε πληθώρα fitness χαρακτηριστικών και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την μ..

43,97€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Pulse, 1.69", IP68, heart rate, μαύρο

HIFUTURE smartwatch FutureFit Pulse, 1.69", IP68, heart rate, μαύροΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό σε άριστο συνδυασμό. Mε πληθώρα fitness χαρακτηριστικών και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την..

37,50€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Pulse, 1.69", IP68, heart rate, ροζ

HIFUTURE smartwatch FutureFit Pulse, 1.69", IP68, heart rate, ροζΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό σε άριστο συνδυασμό. Mε πληθώρα fitness χαρακτηριστικών και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την μ..

37,50€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra 2, 1.85", IP68, heart rate, μαύρο

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra 2, 1.85", IP68, heart rate, μαύροΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.85" και αισθητήρα καρδιακών παλμών.Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής GloryFit με το ..

44,32€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra 2, 1.85", IP68, heart rate, μπλε

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra 2, 1.85", IP68, heart rate, μπλεΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.85" και αισθητήρα καρδιακών παλμών.Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής GloryFit με το s..

44,32€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra 2, 1.85", IP68, heart rate, ροζ

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra 2, 1.85", IP68, heart rate, ροζΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.85" και αισθητήρα καρδιακών παλμών.Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής GloryFit με το sm..

44,32€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra, 1.65", IP68, heart rate, μαύρο

HIFUTURE smartwatch FutureFit Ultra, 1.65", IP68, heart rate, μαύροΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό σε άριστο συνδυασμό. Mε πληθώρα fitness χαρακτηριστικών και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την..

69,20€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Zone, 1.69", IP68, heart rate, γκρι

HIFUTURE smartwatch FutureFit Zone, 1.69", IP68, heart rate, γκριΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.69" και αισθητήρα καρδιακών παλμών.Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής FitCloudPro με το s..

30,68€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Zone, 1.69", IP68, heart rate, μαύρο

HIFUTURE smartwatch FutureFit Zone, 1.69", IP68, heart rate, μαύροΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.69" και αισθητήρα καρδιακών παλμών.Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής FitCloudPro με το ..

30,68€

HIFUTURE smartwatch FutureFit Zone, 1.69", IP68, heart rate, ροζ

HIFUTURE smartwatch FutureFit Zone, 1.69", IP68, heart rate, ροζΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.69" και αισθητήρα καρδιακών παλμών.Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής FitCloudPro με το sm..

30,68€

HIFUTURE smartwatch FutureGo Pro, 1.32", 3ATM, heart rate, ασημί

HIFUTURE smartwatch FutureGo Pro, 1.32", 3ATM, heart rate, ασημίΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.32" και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής GloryFit με το smar..

74,40€

HIFUTURE smartwatch FutureGo Pro, 1.32", 3ATM, heart rate, μαύρο

HIFUTURE smartwatch FutureGo Pro, 1.32", 3ATM, heart rate, μαύροΚομψό smartwatch από την HiFuture με μοναδική ποιότητα κατασκευής και πληθώρα fitness χαρακτηριστικών.Εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 1.32" και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Συνδέεται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής GloryFit με το smar..

74,40€

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FGo Flex & FFit Pulse/Evo

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FGo Flex & FFit Pulse/EvoΚαλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch FutureGo Flex, FutureFit Pulse και FutureFit Evo της HiFuture.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: Περίπου 35cmΧρώμα: Μαύρο..

7,75€

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FutureFit Ultra 2

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FutureFit Ultra 2Καλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch FutureFit Ultra 2 της HiFuture.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: Περίπου 60cmΧρώμα: Μαύρο..

8,25€

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FutureFit Zone

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FutureFit ZoneΚαλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch FutureFit Zone της HiFuture.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: Περίπου 60cmΧρώμα: Μαύρο..

8,25€

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FutureGo Pro

HIFUTURE καλώδιο φόρτισης USB για smartwatch FutureGo ProΚαλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch FutureGo Pro της HiFuture.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: Περίπου 60cmΧρώμα: Μαύρο..

7,75€

HIFUTURE φορητό ηχείο SOUNDMINI, Bluetooth 5.0, 5W, TWS, LED, μαύρο

HIFUTURE φορητό ηχείο SOUNDMINI, Bluetooth 5.0, 5W, TWS, LED, μαύροΑσύρματο φορητό ηχείο μικρών διαστάσεων για να σας συντροφεύει παντού, με εξαιρετική ποιότητα ήχου και υποστήριξη True Wireless Stereo. Διαθέτει ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1800mAh που προσφέρει έως και 12 ώρες μουσικής ή..

26,66€

Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)