Αγορά Ανά
Κατηγορίες

YISON


YISON Bluetooth earphones E13-BK με μικρόφωνο HD, Magnetic, 10mm, μαύρα

YISON Bluetooth earphones E13-BK με μικρόφωνο HD, Magnetic, 10mm, μαύραΤα earphones της YISON, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Σχεδιασμένα να σας ακολουθούν σε κάθε σας δραστηριότητα χάρη την τέλεια..

9,75€

YISON Bluetooth earphones E13-WH με μικρόφωνο HD, Magnetic, 10mm, λευκά

YISON Bluetooth earphones E13-WH με μικρόφωνο HD, Magnetic, 10mm, λευκάΤα earphones της YISON, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Σχεδιασμένα να σας ακολουθούν σε κάθε σας δραστηριότητα χάρη την τέλεια..

8,94€

YISON Bluetooth earphones E14 με μικρόφωνο HD, Magnetic, 10mm, μαύρα

YISON Bluetooth earphones E14 με μικρόφωνο HD, Magnetic, 10mm, μαύραΤα earphones της YISON, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Σχεδιασμένα να σας ακολουθούν σε κάθε σας δραστηριότητα χάρη την τέλεια εφ..

10,28€

YISON Earphones E17-WH, Bluetooth 5.0, multipoint, με μαγνήτη, λευκά

YISON Earphones E17-WH, Bluetooth 5.0, multipoint, με μαγνήτη, λευκάΤα ασύρματα ακουστικά της Yison, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα στερεοφωνικού ήχου, τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα ακόμα και σε έντονη αθλητική δραστηριότητα.Χάρη στους μαγνήτες που ενσωματώνουν, τα ακουστικά συγκολλούνται μεταξύ του..

7,50€

YISON earphones E20, με μαγνήτη, Bluetooth 5.2, 12mm, πράσινα

YISON earphones E20, με μαγνήτη, Bluetooth 5.2, 12mm, πράσιναΤα ασύρματα ακουστικά της Yison, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα στερεοφωνικού ήχου, τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα ακόμα και σε έντονη αθλητική δραστηριότητα.Χάρη στους μαγνήτες που ενσωματώνουν, τα ακουστικά συγκολλούνται μεταξύ τους αποτρ..

27,73€

YISON earphones με θήκη φόρτισης T5, True Wireless, λευκά

YISON earphones με θήκη φόρτισης T5, True Wireless, λευκάΤα true wireless earphones T5 της Yison προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία και ε..

27,97€

YISON earphones με θήκη φόρτισης T5, True Wireless, μαύρα

YISON earphones με θήκη φόρτισης T5, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones T5 της Yison προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία και ε..

27,97€

YISON earphones με θήκη φόρτισης T8, True Wireless, λευκά

YISON earphones με θήκη φόρτισης T8, True Wireless, λευκάΤα True Wireless earphones T8 της Yison προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία και ε..

19,53€

YISON earphones με θήκη φόρτισης TWS-T11, True Wireless, λευκά

YISON earphones με θήκη φόρτισης TWS-T11, True Wireless, λευκάΤα true wireless bluetooth 5.3 earphones της Yison προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με υφή δέρματος. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης,..

20,39€

YISON earphones με θήκη φόρτισης TWS-T11, True Wireless, μαύρα

YISON earphones με θήκη φόρτισης TWS-T11, True Wireless, μαύραΤα true wireless bluetooth 5.3 earphones της Yison προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διαθέτουν εντυπωσιακό design με υφή δέρματος. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης,..

20,39€

YISON earphones με θήκη φόρτισης TWS-T6, True Wireless, μαύρα

YISON earphones με θήκη φόρτισης TWS-T6, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones T6 της Yison προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία κ..

17,15€

YISON Earphones με μικρόφωνο CX300, on/off, 1.2m, με μαγνήτη, λευκά

YISON Earphones με μικρόφωνο CX300, on/off, 1.2m, με μαγνήτη, λευκάΤα earphones της Yison, σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με το μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που ενσωματώνουν.Χάρη στους μαγνήτες που διαθέτουν, τα ακουστικά συγκολλούνται μεταξύ τους α..

3,64€

YISON earphones με μικρόφωνο X2, 3.5mm, 1.36m, λευκά

YISON earphones με μικρόφωνο X2, 3.5mm, 1.36m, λευκάΤα ακουστικά X2 της Yison απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπο..

3,39€

YISON earphones με μικρόφωνο X2, 3.5mm, 1.36m, μαύρα

YISON earphones με μικρόφωνο X2, 3.5mm, 1.36m, μαύραΤα ακουστικά X2 της Yison απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπο..

3,39€

YISON earphones με μικρόφωνο X4, 3.5mm, 1.2m, λευκά

YISON earphones με μικρόφωνο X4, 3.5mm, 1.2m, λευκάΤα ακουστικά της Yison απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπουν ν..

3,21€

YISON earphones με μικρόφωνο X4, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

YISON earphones με μικρόφωνο X4, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Yison απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπουν ν..

3,21€

YISON earphones με μικρόφωνο X5, 3.5mm, 1.2m, μαύρα

YISON earphones με μικρόφωνο X5, 3.5mm, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά X5 της Yison απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπου..

5,43€

YISON earphones με μικρόφωνο X5, 3.5mm, 1.2m, μπλε

YISON earphones με μικρόφωνο X5, 3.5mm, 1.2m, μπλεΤα ακουστικά X5 της Yison απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπουν..

5,43€

YISON earphones με μικρόφωνο X6, Type-C, 1.2m, μαύρα

YISON earphones με μικρόφωνο X6, Type-C, 1.2m, μαύραΤα ακουστικά της Yison απογειώνουν την μουσική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρό και πλούσιο ήχο, ο οποίος αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια του ακούσματος, ενώ, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης που διαθέτουν, σου επιτρέπουν ..

12,57€

YISON headphones B3, wireless & wired, BT 5.0, μαύρα

YISON headphones B3, wireless & wired, BT 5.0, μαύραΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης από την Yison. Τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι κατασκευασμένα από ειδικό μαλακό υλικό, προσφέροντας άνεση και άριστη απομόνωση των εξωτερικών ήχων. Με τα B3 δεν θα στερηθε..

24,15€

YISON headphones Hanker H3, wireless & wired, BT 5.0, 40mm, γκρι

YISON headphones Hanker H3, wireless & wired, BT 5.0, 40mm, γκριΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ενσύρματα! Τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό, προσφέροντας άνεση και άριστη απομόνωση εξωτ..

31,34€

YISON headphones Hanker H3, wireless & wired, BT 5.0, 40mm, μπλε

YISON headphones Hanker H3, wireless & wired, BT 5.0, 40mm, μπλεΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ενσύρματα! Τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό, προσφέροντας άνεση και άριστη απομόνωση εξωτ..

31,34€

YISON φορητό ηχείο Hanker H4, 2x 5W, FM, Bluetooth 5.0, 1200mAh, γκρι

YISON φορητό ηχείο Hanker H4, 2x 5W, FM, Bluetooth 5.0, 1200mAh, γκριΑσύρματο φορητό ηχείο της Yison για να σας συντροφεύει παντού, με εξαιρετική ποιότητα ήχου και υποστήριξη Bluetooth. Εξοπλίζεται με ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 1200mAh, που προσφέρει έως και 4 ώρες μουσικ..

28,00€

YISON φορητό ηχείο WS-11, 4.8W, FM, Bluetooth 5.0, 1200mAh, κόκκινο

YISON φορητό ηχείο WS-11, 4.8W, FM, Bluetooth 5.0, 1200mAh, κόκκινοΑσύρματο φορητό ηχείο της Yison για να σας συντροφεύει παντού, με εξαιρετική ποιότητα ήχου και υποστήριξη True Wireless Stereo. Εξοπλίζεται με ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 1200mAh, που προσφέρει έως και 3 ώρε..

25,55€

YISON φορητό ηχείο WS-11, 4.8W, FM, Bluetooth 5.0, 1200mAh, μαύρο

YISON φορητό ηχείο WS-11, 4.8W, FM, Bluetooth 5.0, 1200mAh, μαύροΑσύρματο φορητό ηχείο της Yison για να σας συντροφεύει παντού, με εξαιρετική ποιότητα ήχου και υποστήριξη True Wireless Stereo. Εξοπλίζεται με ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 1200mAh, που προσφέρει έως και 3 ώρες ..

25,55€

Εμφάνιση 1 έως 25 από 25 (1 Σελ.)