Αγορά Ανά
Κατηγορίες

ZEBLAZE


ZEBLAZE smartwatch Beyond 2, 1.78" AMOLED, GPS, heart rate, 5 ATM, μαύρο

ZEBLAZE smartwatch Beyond 2, 1.78" AMOLED, GPS, heart rate, 5 ATM, μαύροΚομψό smartwatch από την Zeblaze με εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή και αντοχή στο νερό (5 ATM).Διαθέτει πληθώρα fitness χαρακτηριστικών, αισθητήρα καρδιακών παλμών και ενσωματωμένο GPS.Εξοπλίζεται με εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη αφ..

95,46€

ZEBLAZE smartwatch Btalk, 1.86" TFT, heart rate, BT κλήσεις, IP68, μαύρο

ZEBLAZE smartwatch Btalk, 1.86" TFT, heart rate, BT κλήσεις, IP68, μαύροΚομψό smartwatch από την Zeblaze με εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή και αντοχή στο νερό πιστοποίησης IP68.Διαθέτει πληθώρα fitness χαρακτηριστικών και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Εξοπλίζεται με εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη αφής 1.86..

40,24€

ZEBLAZE smartwatch Meteor, 1.57", IP68, heart rate, μαύρο

ZEBLAZE smartwatch Meteor, 1.57", IP68, heart rate, μαύροΚομψό smartwatch από την Zeblaze με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό σε άριστο συνδυασμό. Με πληθώρα fitness χαρακτηριστικών και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την μπαταρία μ..

38,87€

ZEBLAZE smartwatch Stratos 2, 1.3" AMOLED, GPS, heart rate, 5 ATM, μαύρο

ZEBLAZE smartwatch Stratos 2, 1.3" AMOLED, GPS, heart rate, 5 ATM, μαύροΚομψό smartwatch από την Zeblaze με εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή και αντοχή στο νερό (5 ATM). Διαθέτει πληθώρα fitness χαρακτηριστικών, αισθητήρα καρδιακών παλμών και ενσωματωμένο GPS.Εξοπλίζεται με εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη α..

104,55€

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης ARES2-USB για το smartwatch Ares 2

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης ARES2-USB για το smartwatch Ares 2Καλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch Ares 2 της Zeblaze.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: περίπου 60cm με τα βύσματαΧρώμα: Μαύρο..

4,74€

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης BEYOND2-USB για το smartwatch Beyond 2

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης BEYOND2-USB για το smartwatch Beyond 2Καλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch Beyond 2 της Zeblaze.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: περίπου 60cm με τα βύσματαΧρώμα: Μαύρο..

4,74€

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης BTALK-USB για το smartwatch Btalk

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης BTALK-USB για το smartwatch BtalkΚαλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch Btalk της Zeblaze.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: περίπου 70cm με τα βύσματαΧρώμα: Μαύρο..

4,74€

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης GTR2-USB για το smartwatch GTR 2

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης GTR2-USB για το smartwatch GTR 2Καλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch GTR 2 της Zeblaze.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: περίπου 80cm με τα βύσματαΧρώμα: ΜαύροΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝΧρειάζεσαι τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν; Λύσ..

4,74€

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης METEOR-USB για το smartwatch Meteor

ZEBLAZE USB καλώδιο φόρτισης METEOR-USB για το smartwatch MeteorΚαλώδιο φόρτισης USB, συμβατό με το smartwatch Meteor της Zeblaze.Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα: USBΜήκος καλωδίου: περίπου 61cm με τα βύσματαΧρώμα: ΜαύροΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝΧρειάζεσαι τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν;..

4,74€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)