Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Όλα τα άρθρα

Τα 13 Καλύτερα Κινητά Τηλέφωνα

30 October, 2022

Τα Καλύτερα Τηλέφωνα Android και Apple της Αγοράς!

Οι αξιόπιστες κριτικές μας σας συνιστούν τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα, τα οποία έχουμε συγκρίνει σύμφωνα με τα καλύτερα και πιο κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά όπως είναι η κάμερα, η οθόνη και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ποιο Είναι το Καλύτερο Τηλέφωνο που θα Αγοράζατε Τώρα; Εδώ είναι τα Καλύτερα που Εξετάσαμε.

Το 2019 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχουμε ήδη δει μερικές τεράστιες κυκλοφορίες που ξεκινούν τη νέα γενιά του 5G και την νέα τάση του τηλεφώνου. Το Huawei Mate X, ξεκίνησε τα πράγματα με στυλ και αναμένουμε από το Samsung Galaxy Note 10 και το iPhone 11 να συνεχίσουν το μεγάλο έτος των smartphone τους επόμενους μήνες.

Και αν η σύμβαση διάρκειας δύο ετών με την εταιρεία της σύνδεσής σας, είναι έτοιμη για ανανέωση και ψάχνετε για ένα νέο τηλέφωνο, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να δείτε τις επιλογές σας και να κάνετε τη πιο σωστή επιλογή. Το αποτέλεσμα είναι:

Αν έχετε ήδη έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πιο ακριβό smartphone της έρευνάς μας , με τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να ξέρετε έχετε ένα μέτρο σύγκρισης.

Σημείωση από τους συντάκτες μας: Λόγω της πρόσφατης απόσυρσης της άδειας χρήσης του Huawei Android, τα μελλοντικά τηλέφωνα Huawei και Honor δεν θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Google Play και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές Android, όπως το YouTube και το Gmail να μην λειτουργούν στα κινητά αυτά.

Τόσο η Huawei όσο και η Google επιβεβαίωσαν ότι τα τηλέφωνα Huawei και Honor, όπως και αυτά που υπάρχουν σε αυτήν την κριτική, θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση αυτή τη χρονική περίοδο. Μέχρι να μάθουμε νεότερα για την κατάσταση, αφήνουμε τα αποτελέσματα όπως έχουν σε όλες τις κριτικές μας για το Huawei χωρίς να μας επηρεάζει αυτή η απόσυρση, ωστόσο, καθώς αλλάζει η κατάσταση, θα επανεξετάσουμε αυτό το θέμα.

Πώς Επιλέγουμε τα Καλύτερα Smartphones;

Κάθε φορητό τηλέφωνο σε αυτόν τον κατάλογο έχει επανεξεταστεί διεξοδικά χρησιμοποιώντας τον ίδιο συνδυασμό πραγματικών περιπτώσεων χρήσης σε πραγματικό χρόνο και έχει δεχθεί επαναλαμβανόμενες δοκιμές με πλήρη αναφορά.

Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουμε τα πάντα, από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση του επεξεργαστή κατά τη διάρκεια ολόκληρου του εύρους καθημερινών εργασιών, μέχρι και την ποιότητα της κλήσης και τη βαθμονόμηση της οθόνης. Πάνω απ ‘όλα, παίρνουμε αυτά τα τηλέφωνα έξω και τα χρησιμοποιούμε ως δικά μας για μια εκτεταμένη περίοδο, και ζούμε μαζί τους για να μάθουμε τις ιδιορρυθμίες τους και να ανακαλύψουμε τυχόν ελαττώματα.

Αυτή η λίστα είναι μια σύνοψη των ευρημάτων μας, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλήκτρο “πλήρη ανάλυση του κινητού” για να δείτε καθένα από τα παρακάτω ξεχωριστά και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι τώρα ξέρετε πώς επιλέγουμε τα καλύτερα smartphones, ας ρίξουμε μια ματιά στα highlights των κινητών.

1. Huawei P30 Pro

Ένα smartphone αυθεντία για τις φωτογραφίες. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Καταπληκτική κάμερα
 • Τεράστια χωρητικότητα μπαταρίας
 • Όμορφος σχεδιασμός

Μειονεκτήματα:

 • Το EMUI ( Emotion UI ) χρειάζεται αναβάθμιση
 • Η οθόνη δεν έχει την ευκρίνεια του Samsung Galaxy S10

Το Huawei P30 Pro αντικαθιστά το αγαπημένο μας τηλέφωνο του έτους 2018 και έρχεται ως η νέα ναυαρχίδα της κινεζικής μάρκας με αποτέλεσμα να είναι μια αξιόλογη συνέχεια.

Η μονάδα φωτογραφικής μηχανής στο πίσω μέρους του κινητού είναι η γνωστή μάρκα Leica και θα σας δώσει μια ισχυρή απόδειξη ότι μπορεί να είναι το μελλοντικό πρωτοσέλιδο με τη λέξη: φωτογραφία. Οι τρεις βασικές κάμερες που διαθέτει, χειρίζονται τη λήψη της φωτογραφίας κάθε μια ξεχωριστά – για παράδειγμα, αν γίνει μεγέθυνση έως και 5x οπτικό ζουμ, η συσκευή κρατάει μαζί με τη κύρια κάμερα μεγέθους 40 megapixel, τον αριθμό διαφράγματος ανοίγματος f / 1.6 με διάταξη pixel που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να αφήνει περισσότερο φωτισμό στον αισθητήρα.

Οι λήψεις χαμηλού φωτισμού είναι εξαιρετικές και οι δυνατότητες ζουμ είναι οι καλύτερες που έχουμε δει ποτέ σε ένα τηλέφωνο, συνεργαζόμενο με μια εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής, διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να έχετε ένα εκπληκτικό πακέτο φωτογραφίας.

Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει γίνει οικονομία σε κανένα χαρακτηριστικό του: βρίσκουμε τον επεξεργαστή Kirin 980 chipset, υπερ-γρήγορη φόρτιση 40W και ανθεκτική μπαταρία 4200 mAh.

Όμως δεν μπορεί να φτάσει την ποιότητα της οθόνης του S10 και το λογισμικό του, το EMUI, είναι κατώτερο σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το κινητό, αλλά το P30 Pro εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που θα είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα της εταιρίας αλλα ίσως και της χρονιάς.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Huawei P30 Pro

2. Samsung Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus

Η καλύτερη οθόνη κινητού τηλεφώνου που έχουμε δει ποτέ. Αγοράστε το S10 Εδώ και το S10 PLUS Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Πάρα πολύ ευελιξία στις κάμερες
 • Η καλύτερη οθόνη κινητού
 • Υπέροχος νέος σχεδιασμός του κινητού

Μειονεκτήματα:

 • Το ΟΝΕ UI συνεχίζει να είναι λίγο άσχημο
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι τόσο καλή όσο αναμενόταν, σε κανένα μοντέλο της.

Είναι πλέον λίγο προβλέψιμη, αλλά για άλλη μια φορά η Samsung έχει κυκλοφορήσει το smartphone που είναι πιθανό να είναι ένα από τα δύο καλύτερα τηλέφωνα του έτους.

Το Samsung Galaxy S10 Plus και ο μικρότερος αδελφός του Samsung Galaxy S10 είναι και τα δύο υπέροχα κομμάτια, με υπέροχο σχεδιασμό, με κυρτό γυάλινο πίσω μέρος και οθόνη που γεμίζει ουσιαστικά ολόκληρο το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Το κανονικό Galaxy S10 έχει οθόνη 6,1 ιντσών με το μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας, το όμορφο Plus να αυξάνει τη οθόνη του στις 6,4 ίντσες. Και τα δύο υποστηρίζουν λειτουργία HDR, ανάλυση Quad-HD + και εντυπωσιακή συνολική φωτεινότητα.

Μέσα και στις δύο εκδόσεις του S10 υπάρχει το λογισμικό Exynos 9820 (ή Snapdragon 855 αν βρίσκεστε στις Η.Π.Α.), σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερική μνήμη η οποίο μπορεί να επεκταθεί με εξωτερική κάρτα μνήμης. Αν θέλετε ακόμα περισσότερη γιατί δεν σας καλύπτει υπάρχει μια έκδοση του S10 Plus με 12GB RAM και με το χώρο αποθήκευσης να αυξάνετε στο 1TB.

Και τα δύο τηλέφωνα έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: δηλαδή η πρώτη κάμερα είναι ένας πραγματικός φωτογραφικός σκοπευτής των 12-megapixel, η δεύτερη είναι μια εξαιρετική έκδοση από έναν ευρυγωνικό φακό των 12-megapixel και η τελευταία αποτελείται από έναν τηλεφακό με μεγάλη δυνατότητα για ζουμ των 16-megapixel. Η ευελιξία που παίζετε εδώ είναι εξαιρετική και σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με τις λήψεις σας. Ωστόσο, η πραγματική ποιότητα των εικόνων δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους λάτρεις του Google Pixel 3, ειδικά όταν δεν υπάρχει μεγάλη φωτεινότητα.

Κανένα τηλέφωνο δεν εντυπωσιάζει πολύ όταν πρόκειται να μιλήσουμε για τη διάρκειά του. Απλά θα σας κάνουν να περάσετε τη μέρα σας, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Samsung Galaxy S10 Plus
Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Samsung Galaxy S10

3. OnePlus 7 Pro

Το καλύτερο αν θέλετε να αποφύγετε τις εγκοπές στην οθόνη. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Πανέμορφη οθόνη 90Hz
 • Εντυπωσιακός σχεδιασμός
 • Νοικοκυρεμένο λογισμικό
 • Πολύ γρήγορη φόρτιση

Μειονεκτήματα:

 • Είναι ένα πολύ μεγάλο τηλέφωνο
 • Δεν υπάρχει βαθμολογία IP ( προστασία από νερό, σκόνη ) ή φόρτιση Qi ( Ασύρματη Φόρτιση )

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σας αρέσουν στο OnePlus 7 Pro. Έχει μία από τις καλύτερες οθόνες που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ σε ένα τηλέφωνο, κοστίζει πολύ λιγότερο από μερικούς ανταγωνιστές του και τρέχει μια φανταστική έκδοση του Android.

Είναι γρήγορο πολύ, ακριβώς στα ίδια επίπεδα με το iPhone XS από την άποψη της γνήσιας ταχύτητας όμως. Αυτό εν μέρει είναι πιο ποιοτικό απο το Snapdragon 855 και έχει πολυάριθμες εμφανίσεις λόγο της μνήμης RAM, αλλά και λόγω της ικανής οθόνης των 90Hz και 6.7-ιντσών με Fluid AMOLED απεικόνιση. Αυτό έχει ανανεωθεί σε 90fps, αντί για 60 που θα βρείτε στα περισσότερα τηλέφωνα, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται τόσο πιο ομαλά. Μόλις κοιτάξετε την οθόνη αυτή, είναι δύσκολο να επιστρέψετε σε οποιοδήποτε άλλο.

Στο εσωτερικό υπάρχει μεγάλη μπαταρία (4000mAh για να είμαστε ακριβείς) και Warp Charging για να έχετε φόρτιση από 0% σε 100% σε περίπου 80 λεπτά.

Δεν έχει όμως μόνο καλά νέα. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος τηλέφωνα που εξετάσαμε και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το πιάσει κανείς σωστά χάρη στο ολισθηρό σώμα και στο πλήθος των καμπυλωτών άκρων. Δεν υπάρχει ούτε ασύρματη φόρτιση αλλά ούτε επίσημη αξιολόγηση IP ( προστασία από νερό, σκόνη ), οι οποίες είναι πλέον κοινές μεταξύ των κινητών τηλεφώνων.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού OnePlus 7 Pro.

4. Huawei Mate 20 Pro

Είναι το καλύτερο μόνο και μόνο από τα χαρακτηριστικά που έχει. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη κάμερα
 • Εντυπωσιακό σχέδιο
 • Υπέροχη οθόνη
 • Πολύ γρήγορη φόρτιση
 • Εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Μειονεκτήματα:

 • Το λογισμικό της Huawei εξακολουθεί να είναι κακό και άσχημο

Το Huawei Mate 20 Pro είναι ένα εκπληκτικό τηλέφωνο που έχει ένα υπερβολικό αριθμό καλών χαρακτηριστικών στο κομψό του σώμα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σύστημα τριπλής κάμερας, το οποίο συνδυάζει μια ευρεία γωνία, υπερ-ευρεία γωνία και τηλεφακό σε ένα μεγάλο πακέτο. Η εξαιρετική Night Mode ( νυχτερινή λήψη ) σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες σε πολύ σκοτεινές καταστάσεις και το σύστημα Master AI ενισχύει τα χρώματα χωρίς να υπερβάλει.

Η οθόνη είναι κομψή, πολύχρωμη και διαθέτει υποστήριξη για HDR ( δίνει αίσθηση ρεαλισμού στη εικόνα ). Έχει επίσης ένα ελαφρώς στρογγυλεμένο πλαίσιο, το οποίο όμως μπορεί να κάνει πολύ δύσκολο το κράτημα.

Η ασύρματη φόρτιση είναι εδώ, όπως και η εξαιρετικά καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό είναι ένα από τα λίγα τηλέφωνα που θα μπορούσαν να περάσουν δύο ημέρες χωρίς να ξεμείνει από μπαταρία. Το μόνο πραγματικό κακό χαρακτηριστικό του είναι το λογισμικό της Huawei, το οποίο είναι ακόμα ελαττωματικό και άσχημο.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Huawei Mate 20 Pro

5. iPhone XR

Έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην χαμηλότερη τιμή. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
 • Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του μοντέλου XS σε χαμηλότερη τιμή
 • Απίθανη κάμερα
 • Κορυφαία απόδοση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν περιλαμβάνεται γρήγορος φορτιστής

Για εμάς, το iPhone XR ήταν το καλύτερο iPhone της Apple που κυκλοφόρησε το 2018. Προσφέρει την ίδια φανταστική φωτογραφική μηχανή ευρείας γωνίας 12 εκατομμυρίων pixel, με ευρυγώνιο φακό και με έκθεση διαφράγματος f / 1.8, Smart HDR και A12 Bionic σαν το μοντέλο XS αλλά σε τιμή που είναι λίγο πιο εύκολα προσβάσιμη. Με το Smart HDR στη συγκεκριμένη περίπτωση λαμβάνονται πολλαπλές λήψεις, σχεδόν στιγμιαία, αλλά με διαφορετικές ρυθμίσεις (βαθμό έκθεσης, επίπεδα σκίασης,οξύτητα κλπ.) Στη συνέχεια το σύστημα του κινητού με τη βοήθεια απο το Α12 Bionic συνθέτει τις φωτογραφίες με το καλυτερο αποτέλεσμα.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ασύρματη φόρτιση, μια ωραία γκάμα χρωμάτων και η κλασική ποιότητα κατασκευής της Apple. Πριν από την κυκλοφορία, αναφέρθηκαν πολλά σχετικά με την οθόνη υγρών αμφιβληστροειδών 6.1 ιντσών και ενώ δεν είναι τόσο καλή όσο η οθόνη του XS, συνεχίζει να έχει ακόμα και τώρα φωτεινά χρώματα και να φαίνεται καλά στα μάτια μας.

Το μόνο κύριο μειονέκτημα, είναι αυτό που συνηθίζεται στα τηλέφωνα της Apple, η έλλειψη ενσωματωμένου γρήγορου φορτιστή. Αντ ‘αυτού, θα χρειαστεί να περάσετε περίπου τρεις ώρες φορτίζοντας το iPhone XR από το βύσμα 5W ή να κάνετε και άλλα έξοδα για να αγοράσετε έναν ξεχωριστό γρήγορο φορτιστή.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού iPhone XR

6. Google Pixel 3

Google Pixel 3 Greece-minΚαθαρό Android κινητό με μια εκπληκτική κάμερα. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλα hapticsΤο Android της Google είναι το καλύτερο Android
 • Πολύ βελτιωμένος σχεδιασμός
 • Φωτιζόμενη φωτογραφική μηχανή τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος
 • Γρήγορη ασύρματη φόρτιση και έξυπνη βάση Pixel (ακόμα και αν δεν περιλαμβάνεται)

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ξεκλείδωμα με τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου
 • Μπορεί να χαράξει εύκολα

Το σύγχρονο Google Pixel έχει γίνει πολυ καλυτερο απο τα προηγούμενα μοντελα Pixel σε πολλούς και διάφορους τομείς, αν και κάποια από τα καλύτερα χαρακτηριστικά έχουν εξελιχθεί περισσότερο λόγο της δύναμης της google και λόγο του ότι εξελίσσονται και μαθαίνουν τα μηχανηματα της google σύμφωνα με το πως αλλάζουν οι αλγόριθμοι, παρά από τα υλικά που είναι κατασκευασμένη η συσκευή.

Το 5,5-ιντσών Pixel 3 είναι η προτιμώμενη επιλογή μας, κυρίως επειδή παραλείπει αυτό που είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη τρύπα σε οποιοδήποτε smartphone, χωρίς να χάσει οποιαδήποτε λειτουργία του Google Pixel 3 XL. Τροφοδοτείται από τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 845 που βρίσκεται στον μεγαλύτερο αριθμό τηλεφώνων του 2018 και υποστηρίζεται από ένα συγκριτικά με τα υπόλοιπα συντηρητικό 4GB μνήμης RAM.

Ο νέος σχεδιασμός με γυάλινο κάλυμμα το κάνει να ξεχωρίζει από τον προκάτοχό του και επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση, ενώ η οθόνη OLED στο μπροστινό μέρος είναι ιδανική για την παρακολούθηση περιεχομένου HDR. Η τεχνολογία της κάμερας είναι το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης κάθε τηλεφώνου Pixel και μοιάζει να το κατάφερε και πάλι η Google. Η εταιρία έχει προσθέσει μια έξυπνη λειτουργία για συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε λειτουργία λήψης Night Sight, το Super Res Zoom βοηθά στο να μη φαίνεται τόσο εσθητά η έλλειψη δευτερεύοντος αισθητήρα πίσω και η πρόσθετη υπερ-ευρεία κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός βοηθάει στο να μπορείτε να πιάσετε περισσότερους φίλους σας τη στιγμή που γίνεται η λήψη μιας φωτογραφίας όταν έρθει η ώρα για να βγάλετε μια selfie.

Διαβάστε την πλήρης ανάλυση του Google Pixel 3 XL
Διαβάστε την πλήρης ανάλυση του Google Pixel 3

7. Xiaomi Mi 9

Για το 2019 μήπως η καλύτερη αγορά ναυαρχίδας;

Πλεονεκτήματα:

 • Ευέλικτη εμπειρία φωτογραφικής μηχανής
 • Εξαιρετική αξία για τα χρήματα του
 • Φανταστική απόδοση
 • Εξαιρετική οθόνη

Μειονεκτήματα:

 • Ελαφρώς αναξιόπιστος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
 • Δεν υπάρχει πιστοποίηση IP ( προστασία από νερό, σκόνη )

Το Xiaomi Mi 9 επεκτείνεται στις αρχές του προκατόχου του με ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και μια ανώτερη πίσω κάμερα τριπλών φακών που μπορεί να ανταγωνιστεί τα πιο καλά και ακριβά κινητά στην αγορά.

Επιδιορθώνει μερικά από τα βασικά ελαττώματα που βρέθηκαν στη σημερινή ναυαρχίδα της εταιρείας Mi 8 Pro με την προσθήκη στο νέο της κινητό τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης που πριν δεν υπήρχε (μέχρι 20W γρήγορη ασύρματη φόρτιση σε αυτό), καθώς και έναν βελτιωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Είναι επίσης ένα από τα πρώτα τηλέφωνα της χρονιάς που λειτουργεί τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 SoC, που σημαίνει ότι παρουσιάζετε σαν πρωταθλητής, κυρίως επειδή υποστηρίζεται από 6GB μνήμης RAM.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η τριπλή βασική κάμερα του τηλεφώνου, η οποία επικεντρώνεται γύρω από έναν αισθητήρα