Αγορά Ανά
Κατηγορίες

Τα 13 Καλύτερα Κινητά Τηλέφωνα

Τα 13 Καλύτερα Κινητά Τηλέφωνα

Τα Καλύτερα Τηλέφωνα Android και Apple της Αγοράς!

Οι αξιόπιστες κριτικές μας σας συνιστούν τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα, τα οποία έχουμε συγκρίνει σύμφωνα με τα καλύτερα και πιο κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά όπως είναι η κάμερα, η οθόνη και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ποιο Είναι το Καλύτερο Τηλέφωνο που θα Αγοράζατε Τώρα; Εδώ είναι τα Καλύτερα που Εξετάσαμε.

Το 2019 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχουμε ήδη δει μερικές τεράστιες κυκλοφορίες που ξεκινούν τη νέα γενιά του 5G και την νέα τάση του τηλεφώνου. Το Huawei Mate X, ξεκίνησε τα πράγματα με στυλ και αναμένουμε από το Samsung Galaxy Note 10 και το iPhone 11 να συνεχίσουν το μεγάλο έτος των smartphone τους επόμενους μήνες.

Και αν η σύμβαση διάρκειας δύο ετών με την εταιρεία της σύνδεσής σας, είναι έτοιμη για ανανέωση και ψάχνετε για ένα νέο τηλέφωνο, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να δείτε τις επιλογές σας και να κάνετε τη πιο σωστή επιλογή. Το αποτέλεσμα είναι:

Αν έχετε ήδη έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πιο ακριβό smartphone της έρευνάς μας , με τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να ξέρετε έχετε ένα μέτρο σύγκρισης.

Σημείωση από τους συντάκτες μας: Λόγω της πρόσφατης απόσυρσης της άδειας χρήσης του Huawei Android, τα μελλοντικά τηλέφωνα Huawei και Honor δεν θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Google Play και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές εφαρμογές Android, όπως το YouTube και το Gmail να μην λειτουργούν στα κινητά αυτά.

Τόσο η Huawei όσο και η Google επιβεβαίωσαν ότι τα τηλέφωνα Huawei και Honor, όπως και αυτά που υπάρχουν σε αυτήν την κριτική, θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση αυτή τη χρονική περίοδο. Μέχρι να μάθουμε νεότερα για την κατάσταση, αφήνουμε τα αποτελέσματα όπως έχουν σε όλες τις κριτικές μας για το Huawei χωρίς να μας επηρεάζει αυτή η απόσυρση, ωστόσο, καθώς αλλάζει η κατάσταση, θα επανεξετάσουμε αυτό το θέμα.

Πώς Επιλέγουμε τα Καλύτερα Smartphones;

Κάθε φορητό τηλέφωνο σε αυτόν τον κατάλογο έχει επανεξεταστεί διεξοδικά χρησιμοποιώντας τον ίδιο συνδυασμό πραγματικών περιπτώσεων χρήσης σε πραγματικό χρόνο και έχει δεχθεί επαναλαμβανόμενες δοκιμές με πλήρη αναφορά.

Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουμε τα πάντα, από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση του επεξεργαστή κατά τη διάρκεια ολόκληρου του εύρους καθημερινών εργασιών, μέχρι και την ποιότητα της κλήσης και τη βαθμονόμηση της οθόνης. Πάνω απ ‘όλα, παίρνουμε αυτά τα τηλέφωνα έξω και τα χρησιμοποιούμε ως δικά μας για μια εκτεταμένη περίοδο, και ζούμε μαζί τους για να μάθουμε τις ιδιορρυθμίες τους και να ανακαλύψουμε τυχόν ελαττώματα.

Αυτή η λίστα είναι μια σύνοψη των ευρημάτων μας, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλήκτρο “πλήρη ανάλυση του κινητού” για να δείτε καθένα από τα παρακάτω ξεχωριστά και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι τώρα ξέρετε πώς επιλέγουμε τα καλύτερα smartphones, ας ρίξουμε μια ματιά στα highlights των κινητών.

1. Huawei P30 Pro

Ένα smartphone αυθεντία για τις φωτογραφίες. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Καταπληκτική κάμερα
 • Τεράστια χωρητικότητα μπαταρίας
 • Όμορφος σχεδιασμός

Μειονεκτήματα:

 • Το EMUI ( Emotion UI ) χρειάζεται αναβάθμιση
 • Η οθόνη δεν έχει την ευκρίνεια του Samsung Galaxy S10

Το Huawei P30 Pro αντικαθιστά το αγαπημένο μας τηλέφωνο του έτους 2018 και έρχεται ως η νέα ναυαρχίδα της κινεζικής μάρκας με αποτέλεσμα να είναι μια αξιόλογη συνέχεια.

Η μονάδα φωτογραφικής μηχανής στο πίσω μέρους του κινητού είναι η γνωστή μάρκα Leica και θα σας δώσει μια ισχυρή απόδειξη ότι μπορεί να είναι το μελλοντικό πρωτοσέλιδο με τη λέξη: φωτογραφία. Οι τρεις βασικές κάμερες που διαθέτει, χειρίζονται τη λήψη της φωτογραφίας κάθε μια ξεχωριστά – για παράδειγμα, αν γίνει μεγέθυνση έως και 5x οπτικό ζουμ, η συσκευή κρατάει μαζί με τη κύρια κάμερα μεγέθους 40 megapixel, τον αριθμό διαφράγματος ανοίγματος f / 1.6 με διάταξη pixel που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να αφήνει περισσότερο φωτισμό στον αισθητήρα.

Οι λήψεις χαμηλού φωτισμού είναι εξαιρετικές και οι δυνατότητες ζουμ είναι οι καλύτερες που έχουμε δει ποτέ σε ένα τηλέφωνο, συνεργαζόμενο με μια εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής, διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να έχετε ένα εκπληκτικό πακέτο φωτογραφίας.

Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει γίνει οικονομία σε κανένα χαρακτηριστικό του: βρίσκουμε τον επεξεργαστή Kirin 980 chipset, υπερ-γρήγορη φόρτιση 40W και ανθεκτική μπαταρία 4200 mAh.

Όμως δεν μπορεί να φτάσει την ποιότητα της οθόνης του S10 και το λογισμικό του, το EMUI, είναι κατώτερο σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το κινητό, αλλά το P30 Pro εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που θα είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα της εταιρίας αλλα ίσως και της χρονιάς.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Huawei P30 Pro

2. Samsung Galaxy S10 and Galaxy S10 Plus

Η καλύτερη οθόνη κινητού τηλεφώνου που έχουμε δει ποτέ. Αγοράστε το S10 Εδώ και το S10 PLUS Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Πάρα πολύ ευελιξία στις κάμερες
 • Η καλύτερη οθόνη κινητού
 • Υπέροχος νέος σχεδιασμός του κινητού

Μειονεκτήματα:

 • Το ΟΝΕ UI συνεχίζει να είναι λίγο άσχημο
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι τόσο καλή όσο αναμενόταν, σε κανένα μοντέλο της.

Είναι πλέον λίγο προβλέψιμη, αλλά για άλλη μια φορά η Samsung έχει κυκλοφορήσει το smartphone που είναι πιθανό να είναι ένα από τα δύο καλύτερα τηλέφωνα του έτους.

Το Samsung Galaxy S10 Plus και ο μικρότερος αδελφός του Samsung Galaxy S10 είναι και τα δύο υπέροχα κομμάτια, με υπέροχο σχεδιασμό, με κυρτό γυάλινο πίσω μέρος και οθόνη που γεμίζει ουσιαστικά ολόκληρο το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου. Το κανονικό Galaxy S10 έχει οθόνη 6,1 ιντσών με το μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας, το όμορφο Plus να αυξάνει τη οθόνη του στις 6,4 ίντσες. Και τα δύο υποστηρίζουν λειτουργία HDR, ανάλυση Quad-HD + και εντυπωσιακή συνολική φωτεινότητα.

Μέσα και στις δύο εκδόσεις του S10 υπάρχει το λογισμικό Exynos 9820 (ή Snapdragon 855 αν βρίσκεστε στις Η.Π.Α.), σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερική μνήμη η οποίο μπορεί να επεκταθεί με εξωτερική κάρτα μνήμης. Αν θέλετε ακόμα περισσότερη γιατί δεν σας καλύπτει υπάρχει μια έκδοση του S10 Plus με 12GB RAM και με το χώρο αποθήκευσης να αυξάνετε στο 1TB.

Και τα δύο τηλέφωνα έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: δηλαδή η πρώτη κάμερα είναι ένας πραγματικός φωτογραφικός σκοπευτής των 12-megapixel, η δεύτερη είναι μια εξαιρετική έκδοση από έναν ευρυγωνικό φακό των 12-megapixel και η τελευταία αποτελείται από έναν τηλεφακό με μεγάλη δυνατότητα για ζουμ των 16-megapixel. Η ευελιξία που παίζετε εδώ είναι εξαιρετική και σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με τις λήψεις σας. Ωστόσο, η πραγματική ποιότητα των εικόνων δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους λάτρεις του Google Pixel 3, ειδικά όταν δεν υπάρχει μεγάλη φωτεινότητα.

Κανένα τηλέφωνο δεν εντυπωσιάζει πολύ όταν πρόκειται να μιλήσουμε για τη διάρκειά του. Απλά θα σας κάνουν να περάσετε τη μέρα σας, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Samsung Galaxy S10 Plus
Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Samsung Galaxy S10

3. OnePlus 7 Pro

Το καλύτερο αν θέλετε να αποφύγετε τις εγκοπές στην οθόνη. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Πανέμορφη οθόνη 90Hz
 • Εντυπωσιακός σχεδιασμός
 • Νοικοκυρεμένο λογισμικό
 • Πολύ γρήγορη φόρτιση

Μειονεκτήματα:

 • Είναι ένα πολύ μεγάλο τηλέφωνο
 • Δεν υπάρχει βαθμολογία IP ( προστασία από νερό, σκόνη ) ή φόρτιση Qi ( Ασύρματη Φόρτιση )

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σας αρέσουν στο OnePlus 7 Pro. Έχει μία από τις καλύτερες οθόνες που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ σε ένα τηλέφωνο, κοστίζει πολύ λιγότερο από μερικούς ανταγωνιστές του και τρέχει μια φανταστική έκδοση του Android.

Είναι γρήγορο πολύ, ακριβώς στα ίδια επίπεδα με το iPhone XS από την άποψη της γνήσιας ταχύτητας όμως. Αυτό εν μέρει είναι πιο ποιοτικό απο το Snapdragon 855 και έχει πολυάριθμες εμφανίσεις λόγο της μνήμης RAM, αλλά και λόγω της ικανής οθόνης των 90Hz και 6.7-ιντσών με Fluid AMOLED απεικόνιση. Αυτό έχει ανανεωθεί σε 90fps, αντί για 60 που θα βρείτε στα περισσότερα τηλέφωνα, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται τόσο πιο ομαλά. Μόλις κοιτάξετε την οθόνη αυτή, είναι δύσκολο να επιστρέψετε σε οποιοδήποτε άλλο.

Στο εσωτερικό υπάρχει μεγάλη μπαταρία (4000mAh για να είμαστε ακριβείς) και Warp Charging για να έχετε φόρτιση από 0% σε 100% σε περίπου 80 λεπτά.

Δεν έχει όμως μόνο καλά νέα. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος τηλέφωνα που εξετάσαμε και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το πιάσει κανείς σωστά χάρη στο ολισθηρό σώμα και στο πλήθος των καμπυλωτών άκρων. Δεν υπάρχει ούτε ασύρματη φόρτιση αλλά ούτε επίσημη αξιολόγηση IP ( προστασία από νερό, σκόνη ), οι οποίες είναι πλέον κοινές μεταξύ των κινητών τηλεφώνων.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού OnePlus 7 Pro.

4. Huawei Mate 20 Pro

Είναι το καλύτερο μόνο και μόνο από τα χαρακτηριστικά που έχει. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη κάμερα
 • Εντυπωσιακό σχέδιο
 • Υπέροχη οθόνη
 • Πολύ γρήγορη φόρτιση
 • Εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Μειονεκτήματα:

 • Το λογισμικό της Huawei εξακολουθεί να είναι κακό και άσχημο

Το Huawei Mate 20 Pro είναι ένα εκπληκτικό τηλέφωνο που έχει ένα υπερβολικό αριθμό καλών χαρακτηριστικών στο κομψό του σώμα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σύστημα τριπλής κάμερας, το οποίο συνδυάζει μια ευρεία γωνία, υπερ-ευρεία γωνία και τηλεφακό σε ένα μεγάλο πακέτο. Η εξαιρετική Night Mode ( νυχτερινή λήψη ) σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες σε πολύ σκοτεινές καταστάσεις και το σύστημα Master AI ενισχύει τα χρώματα χωρίς να υπερβάλει.

Η οθόνη είναι κομψή, πολύχρωμη και διαθέτει υποστήριξη για HDR ( δίνει αίσθηση ρεαλισμού στη εικόνα ). Έχει επίσης ένα ελαφρώς στρογγυλεμένο πλαίσιο, το οποίο όμως μπορεί να κάνει πολύ δύσκολο το κράτημα.

Η ασύρματη φόρτιση είναι εδώ, όπως και η εξαιρετικά καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό είναι ένα από τα λίγα τηλέφωνα που θα μπορούσαν να περάσουν δύο ημέρες χωρίς να ξεμείνει από μπαταρία. Το μόνο πραγματικό κακό χαρακτηριστικό του είναι το λογισμικό της Huawei, το οποίο είναι ακόμα ελαττωματικό και άσχημο.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού Huawei Mate 20 Pro

5. iPhone XR

Έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην χαμηλότερη τιμή. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
 • Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του μοντέλου XS σε χαμηλότερη τιμή
 • Απίθανη κάμερα
 • Κορυφαία απόδοση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν περιλαμβάνεται γρήγορος φορτιστής

Για εμάς, το iPhone XR ήταν το καλύτερο iPhone της Apple που κυκλοφόρησε το 2018. Προσφέρει την ίδια φανταστική φωτογραφική μηχανή ευρείας γωνίας 12 εκατομμυρίων pixel, με ευρυγώνιο φακό και με έκθεση διαφράγματος f / 1.8, Smart HDR και A12 Bionic σαν το μοντέλο XS αλλά σε τιμή που είναι λίγο πιο εύκολα προσβάσιμη. Με το Smart HDR στη συγκεκριμένη περίπτωση λαμβάνονται πολλαπλές λήψεις, σχεδόν στιγμιαία, αλλά με διαφορετικές ρυθμίσεις (βαθμό έκθεσης, επίπεδα σκίασης,οξύτητα κλπ.) Στη συνέχεια το σύστημα του κινητού με τη βοήθεια απο το Α12 Bionic συνθέτει τις φωτογραφίες με το καλυτερο αποτέλεσμα.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ασύρματη φόρτιση, μια ωραία γκάμα χρωμάτων και η κλασική ποιότητα κατασκευής της Apple. Πριν από την κυκλοφορία, αναφέρθηκαν πολλά σχετικά με την οθόνη υγρών αμφιβληστροειδών 6.1 ιντσών και ενώ δεν είναι τόσο καλή όσο η οθόνη του XS, συνεχίζει να έχει ακόμα και τώρα φωτεινά χρώματα και να φαίνεται καλά στα μάτια μας.

Το μόνο κύριο μειονέκτημα, είναι αυτό που συνηθίζεται στα τηλέφωνα της Apple, η έλλειψη ενσωματωμένου γρήγορου φορτιστή. Αντ ‘αυτού, θα χρειαστεί να περάσετε περίπου τρεις ώρες φορτίζοντας το iPhone XR από το βύσμα 5W ή να κάνετε και άλλα έξοδα για να αγοράσετε έναν ξεχωριστό γρήγορο φορτιστή.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του κινητού iPhone XR

6. Google Pixel 3

Google Pixel 3 Greece-minΚαθαρό Android κινητό με μια εκπληκτική κάμερα. Αγοράστε το Εδώ στη Χαμηλότερη Τιμή

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλα hapticsΤο Android της Google είναι το καλύτερο Android
 • Πολύ βελτιωμένος σχεδιασμός
 • Φωτιζόμενη φωτογραφική μηχανή τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος
 • Γρήγορη ασύρματη φόρτιση και έξυπνη βάση Pixel (ακόμα και αν δεν περιλαμβάνεται)

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ξεκλείδωμα με τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου
 • Μπορεί να χαράξει εύκολα

Το σύγχρονο Google Pixel έχει γίνει πολυ καλυτερο απο τα προηγούμενα μοντελα Pixel σε πολλούς και διάφορους τομείς, αν και κάποια από τα καλύτερα χαρακτηριστικά έχουν εξελιχθεί περισσότερο λόγο της δύναμης της google και λόγο του ότι εξελίσσονται και μαθαίνουν τα μηχανηματα της google σύμφωνα με το πως αλλάζουν οι αλγόριθμοι, παρά από τα υλικά που είναι κατασκευασμένη η συσκευή.

Το 5,5-ιντσών Pixel 3 είναι η προτιμώμενη επιλογή μας, κυρίως επειδή παραλείπει αυτό που είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη τρύπα σε οποιοδήποτε smartphone, χωρίς να χάσει οποιαδήποτε λειτουργία του Google Pixel 3 XL. Τροφοδοτείται από τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 845 που βρίσκεται στον μεγαλύτερο αριθμό τηλεφώνων του 2018 και υποστηρίζεται από ένα συγκριτικά με τα υπόλοιπα συντηρητικό 4GB μνήμης RAM.

Ο νέος σχεδιασμός με γυάλινο κάλυμμα το κάνει να ξεχωρίζει από τον προκάτοχό του και επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση, ενώ η οθόνη OLED στο μπροστινό μέρος είναι ιδανική για την παρακολούθηση περιεχομένου HDR. Η τεχνολογία της κάμερας είναι το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης κάθε τηλεφώνου Pixel και μοιάζει να το κατάφερε και πάλι η Google. Η εταιρία έχει προσθέσει μια έξυπνη λειτουργία για συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε λειτουργία λήψης Night Sight, το Super Res Zoom βοηθά στο να μη φαίνεται τόσο εσθητά η έλλειψη δευτερεύοντος αισθητήρα πίσω και η πρόσθετη υπερ-ευρεία κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός βοηθάει στο να μπορείτε να πιάσετε περισσότερους φίλους σας τη στιγμή που γίνεται η λήψη μιας φωτογραφίας όταν έρθει η ώρα για να βγάλετε μια selfie.

Διαβάστε την πλήρης ανάλυση του Google Pixel 3 XL
Διαβάστε την πλήρης ανάλυση του Google Pixel 3

7. Xiaomi Mi 9

Για το 2019 μήπως η καλύτερη αγορά ναυαρχίδας;

Πλεονεκτήματα:

 • Ευέλικτη εμπειρία φωτογραφικής μηχανής
 • Εξαιρετική αξία για τα χρήματα του
 • Φανταστική απόδοση
 • Εξαιρετική οθόνη

Μειονεκτήματα:

 • Ελαφρώς αναξιόπιστος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
 • Δεν υπάρχει πιστοποίηση IP ( προστασία από νερό, σκόνη )

Το Xiaomi Mi 9 επεκτείνεται στις αρχές του προκατόχου του με ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και μια ανώτερη πίσω κάμερα τριπλών φακών που μπορεί να ανταγωνιστεί τα πιο καλά και ακριβά κινητά στην αγορά.

Επιδιορθώνει μερικά από τα βασικά ελαττώματα που βρέθηκαν στη σημερινή ναυαρχίδα της εταιρείας Mi 8 Pro με την προσθήκη στο νέο της κινητό τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης που πριν δεν υπήρχε (μέχρι 20W γρήγορη ασύρματη φόρτιση σε αυτό), καθώς και έναν βελτιωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Είναι επίσης ένα από τα πρώτα τηλέφωνα της χρονιάς που λειτουργεί τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 SoC, που σημαίνει ότι παρουσιάζετε σαν πρωταθλητής, κυρίως επειδή υποστηρίζεται από 6GB μνήμης RAM.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η τριπλή βασική κάμερα του τηλεφώνου, η οποία επικεντρώνεται γύρω από έναν αισθητήρα

Τα σχόλια σας

Beatrice Jaramillo
24/09/2023
Hi there Just checked your Site_name's baclink profile, I noticed a moderate percentage of toxic links pointing to your website We will investigate each link for its toxicity and perform a professional clean up for you free of charge. Start recovering your ranks today: https://www.hilkom-digital.com/free-backlinks-clean-up/ Regards Mike Jaramillo Hilkom Digital SEO Experts https://www.hilkom-digital.com/
Libby Evans
22/09/2023
Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. - We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month. - People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you have any questions, let me know, and we can discuss further. Kind Regards, Libby
Clemmie Colston
21/09/2023
Good Morning Is your dog's nails getting too long? If you're tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™? With PawSafer™, you can trim your dog's nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes! PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog's nails, and it's very affordable. Get it while it's still 50% OFF + FREE Shipping Buy here: https://pawsafer.sale Thanks and Best Regards, Clemmie
Kendall Dortch
17/09/2023
Greetings techteam.gr, We are delighted to extend an invitation exclusively to you, providing an opportunity to uncover a recession-resistant wealth strategy that has the potential to revolutionize your financial outlook. Embrace this opportunity now: Click here ➡️ https://bit.ly/PerpetualIncomeV2 "I managed to generate an additional $1,298 per month during the pandemic using this method! It's genuinely transformative!" - Mary T., Stay-at-home Mom Individuals who have participated in this poll have witnessed remarkable results in just a matter of days. Distinguished figures from across the nation have already taken this poll and significantly elevated their financial well-being. Regrettably, most individuals remain unaware of this extraordinary opportunity. However, you have received this email because you possess an exclusive Golden Ticket to unlock life-changing prosperity. Don't let this opportunity slip through your fingers. Take action now by casting your vote at https://bit.ly/PerpetualIncomeV2. Warm regards, Kendall Dortch P.S. Please treat this invitation with the utmost confidentiality, as it is extraordinarily exclusive.
Mamie Irons
14/09/2023
Greetings techteam.gr, We are delighted to extend an invitation exclusively to you, providing an opportunity to uncover a recession-resistant wealth strategy that has the potential to revolutionize your financial outlook. Embrace this opportunity now: Click here ➡️ https://bit.ly/PerpetualIncomeV2 "I managed to generate an additional $1,298 per month during the pandemic using this method! It's genuinely transformative!" - Mary T., Stay-at-home Mom Individuals who have participated in this poll have witnessed remarkable results in just a matter of days. Distinguished figures from across the nation have already taken this poll and significantly elevated their financial well-being. Regrettably, most individuals remain unaware of this extraordinary opportunity. However, you have received this email because you possess an exclusive Golden Ticket to unlock life-changing prosperity. Don't let this opportunity slip through your fingers. Take action now by casting your vote at https://bit.ly/PerpetualIncomeV2. Warm regards, Mamie Irons P.S. Please treat this invitation with the utmost confidentiality, as it is extraordinarily exclusive.
Napoleon Bradshaw
14/09/2023
Greetings techteam.gr, We are delighted to extend an invitation exclusively to you, providing an opportunity to uncover a recession-resistant wealth strategy that has the potential to revolutionize your financial outlook. Embrace this opportunity now: Click here ➡️ https://bit.ly/PerpetualIncomeV2 "I managed to generate an additional $1,298 per month during the pandemic using this method! It's genuinely transformative!" - Mary T., Stay-at-home Mom Individuals who have participated in this poll have witnessed remarkable results in just a matter of days. Distinguished figures from across the nation have already taken this poll and significantly elevated their financial well-being. Regrettably, most individuals remain unaware of this extraordinary opportunity. However, you have received this email because you possess an exclusive Golden Ticket to unlock life-changing prosperity. Don't let this opportunity slip through your fingers. Take action now by casting your vote at https://bit.ly/PerpetualIncomeV2. Warm regards, Napoleon Bradshaw P.S. Please treat this invitation with the utmost confidentiality, as it is extraordinarily exclusive.
Joni Cheyne
12/09/2023
Greetings techteam.gr, We are delighted to extend an invitation exclusively to you, providing an opportunity to uncover a recession-resistant wealth strategy that has the potential to revolutionize your financial outlook. Embrace this opportunity now: Click here ➡️ https://bit.ly/PerpetualIncomeV2 "I managed to generate an additional $1,298 per month during the pandemic using this method! It's genuinely transformative!" - Mary T., Stay-at-home Mom Individuals who have participated in this poll have witnessed remarkable results in just a matter of days. Distinguished figures from across the nation have already taken this poll and significantly elevated their financial well-being. Regrettably, most individuals remain unaware of this extraordinary opportunity. However, you have received this email because you possess an exclusive Golden Ticket to unlock life-changing prosperity. Don't let this opportunity slip through your fingers. Take action now by casting your vote at https://bit.ly/PerpetualIncomeV2. Warm regards, Joni Cheyne P.S. Please treat this invitation with the utmost confidentiality, as it is extraordinarily exclusive.
Sheryl Batt
11/09/2023
Greetings techteam.gr, We are delighted to extend an invitation exclusively to you, providing an opportunity to uncover a recession-resistant wealth strategy that has the potential to revolutionize your financial outlook. Embrace this opportunity now: Click here ➡️ https://bit.ly/PerpetualIncomeV2 "I managed to generate an additional $1,298 per month during the pandemic using this method! It's genuinely transformative!" - Mary T., Stay-at-home Mom Individuals who have participated in this poll have witnessed remarkable results in just a matter of days. Distinguished figures from across the nation have already taken this poll and significantly elevated their financial well-being. Regrettably, most individuals remain unaware of this extraordinary opportunity. However, you have received this email because you possess an exclusive Golden Ticket to unlock life-changing prosperity. Don't let this opportunity slip through your fingers. Take action now by casting your vote at https://bit.ly/PerpetualIncomeV2. Warm regards, Sheryl Batt P.S. Please treat this invitation with the utmost confidentiality, as it is extraordinarily exclusive.
Lorna Deen
10/09/2023
Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat! Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It's perfect for beach, picnic, camping or hiking. Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat! Get Yours Here: https://magicmats.co The Best, Lorna
Brittany Eddy
09/09/2023
Reword helps your team collaborate ethically with AI, so that you can write outstanding articles for your readers. try out for FREE https://bit.ly/3E4oyBg
Chong Frisby
08/09/2023
Hi there, I hope this email finds you well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released. Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables. Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel. Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: http://bangeshop.com Cheers, Chong
Megan Atkinson
07/09/2023
Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers safely and practically. We aim to gain you 400-1200+ real human followers per month, with all actions safe as they are made manually (no bots). The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. Let me know if you wish to see some of our previous work. Kind Regards, Megan
Georgina Haynes
04/09/2023
Hi, We'd like to introduce to you our explainer video service, which we feel can benefit your site techteam.gr. Check out some of our existing videos here: https://www.youtube.com/watch?v=bWz-ELfJVEI https://www.youtube.com/watch?v=Y46aNG-Y3rM https://www.youtube.com/watch?v=hJCFX1AjHKk All of our videos are in a similar animated format as the above examples, and we have voice over artists with US/UK/Australian accents. We can also produce voice overs in languages other than English. They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video sites such as YouTube, and can be embedded into your website or featured on landing pages. Our prices are as follows depending on video length: Up to 1 minute = $259 1-2 minutes = $379 2-3 minutes = $489 *All prices above are in USD and include a full script, voice-over and video. If this is something you would like to discuss further, don't hesitate to reply. Kind Regards, Georgina If you are not interested, unsubscribe here: https://explainervideos4u.net/unsubscribe.php?d=techteam.gr
Georgina Haynes
19/08/2023
Hi, We'd like to introduce to you our explainer video service, which we feel can benefit your site techteam.gr. Check out some of our existing videos here: https://www.youtube.com/watch?v=bWz-ELfJVEI https://www.youtube.com/watch?v=Y46aNG-Y3rM https://www.youtube.com/watch?v=hJCFX1AjHKk All of our videos are in a similar animated format as the above examples, and we have voice over artists with US/UK/Australian accents. We can also produce voice overs in languages other than English. They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video sites such as YouTube, and can be embedded into your website or featured on landing pages. Our prices are as follows depending on video length: Up to 1 minute = $259 1-2 minutes = $379 2-3 minutes = $489 *All prices above are in USD and include a full script, voice-over and video. If this is something you would like to discuss further, don't hesitate to reply. Kind Regards, Georgina If you are not interested, unsubscribe here: https://explainervideos4u.net/unsubscribe.php?d=techteam.gr
Xavier Corlis
18/08/2023
Hi there, My name is Xavier from Monkey Digital, Allow me to present to you a lifetime revenue opportunity of 35% That's right, you can earn 35% of every order made by your affiliate for life. Simply register with us, generate your affiliate links, and incorporate them on your website, and you are done. It takes only 5 minutes to set up everything, and the payouts are sent each month. Click here to enroll with us today: https://www.monkeydigital.org/affiliate-dashboard/ Think about it, Every website owner requires the use of search engine optimization (SEO) for their website. This endeavor holds significant potential for both parties involved. Thanks and regards Xavier Corlis Monkey Digital
Katrina Furnell
17/08/2023
Hi techteam.gr Owner! Discover the power of Backlinks! Gain maximum visibility for your business with the help of our premium SEO Services. Access now and turn your website into a magnet for organic traffic. Buy authentic and relevant backlinks for guaranteed results! From here -> https://cutt.ly/IwadizLv Thanks, Furnell Germany, HB, Bremen Steffensweg, 28217, Grolmanstra?E 60 To stop any further communication through your website form, Please reply with subject: Unsubscribe techteam.gr
Megan Atkinson
17/08/2023
Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. - We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month. - People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you'd like to see some of our previous work, let me know, and we can discuss it further. Kind Regards, Megan
Erwin Cope
16/08/2023
Good Morning, If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails. We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for. Get yours today with 60% OFF: https://podiatristusa.sale Kind Regards, Erwin
Ada Goetz
16/08/2023
Hi there If you ever need Negative SEO or a de-rank strategy, you can hire us here https://www.speed-seo.net/product/negative-seo-service/
Jeanette Vlamingh
12/08/2023
Hello If you ever need Negative SEO or a de-rank strategy, you can hire us here https://www.speed-seo.net/product/negative-seo-service/
Leilani Howland
10/08/2023
Hi, I've just been on to techteam.gr and thought this would suit you down to the ground. How would you like an AI assistant that can help you create high-quality videos, turn blogs into videos, and powered with a human-like voice-over? You can find out more here... https://shorturl.at/mnsOY Regards, Leilani
Leland Hildebrand
05/08/2023
Dear techteam.gr Owner. Boost your business with targeted customers now! Let me find your niche audience online. I'll locate relevant sites using keywords, leaving impactful English comments visible to site admins and visitors. Alternatively, I can deliver your message exclusively to site administrators. Get quality visits to your link from potential customers! Take action today and let me search and send messages daily for a month. From here -> https://cutt.ly/awaME1Rw Thanks, SEObyAxy Brazil, RS, Sao Leopoldo, 93130-290, Avenida Tomaz Edison 1643 To stop any further communication through your website form, Please reply with subject: unsubscribe techteam.gr
Isabella Dang
05/08/2023
Hi techteam.gr Webmaster. Boost your rankings and establish your locality with our powerful Local Ranking service. We understand the challenge of obtaining relevant links from local websites. That's why we create tailored blog posts for each Place of Interest in your area, building high-authority, dofollow backlinks. Experience the benefits of targeted, local entities linking back to your business. Don't miss out—order now and dominate your local market! Visit for more information -> https://cutt.ly/PwadaRuc Thanks, Isabella Switzerland, NA, Villars-Sous-Champvent, 1443, Piazza Rezzonico 27 To stop any further communication through your website form, Please reply with subject: unsubscribe techteam.gr
Otis Whitta
05/08/2023
Hello there Looking to improve your posture and live a healthier life? Our Medico Postura™ Body Posture Corrector is here to help! Experience instant posture improvement with Medico Postura™. This easy-to-use device can be worn anywhere, anytime – at home, work, or even while you sleep. Made from lightweight, breathable fabric, it ensures comfort all day long. Grab it today at a fantastic 60% OFF: https://medicopostura.com Plus, enjoy FREE shipping for today only! Don't miss out on this amazing deal. Get yours now and start transforming your posture! The Best, Otis
Selene Stearns
04/08/2023
Hello techteam.gr webmaster, Dominate the Google Maps rankings! Explore our "Google Maps Ranking" service and ensure that your business is at the top of local search results. Attract more customers and gain the competitive edge you need. Don't miss out on the opportunity to establish your market presence! Access now and purchase our "Google Maps Ranking" service for guaranteed success! From here -> https://cutt.ly/twadpxi3 Best regards, Stearns Italy, SV, Laigueglia, 17053, Via Vipacco 84 To stop any further communication through your website form, Please reply with subject: Unsubscribe techteam.gr
Rachel Beveridge
03/08/2023
Dear techteam.gr Webmaster! Discover the power of Backlinks! Gain maximum visibility for your business with the help of our premium SEO Services. Access now and turn your website into a magnet for organic traffic. Buy authentic and relevant backlinks for guaranteed results! From here -> https://cutt.ly/IwadizLv Thanks, Beveridge Netherlands, NH, Aalsmeer, 1431 Vv, Rietgorsstraat 43 To stop any further communication through your website form, Please reply with subject: Unsubscribe techteam.gr
Felipa Vallejos
02/08/2023
Hi there, My name is Felipa from Monkey Digital, Allow me to present to you a lifetime revenue opportunity of 35% That's right, you can earn 35% of every order made by your affiliate for life. Simply register with us, generate your affiliate links, and incorporate them on your website, and you are done. It takes only 5 minutes to set up everything, and the payouts are sent each month. Click here to enroll with us today: https://www.monkeydigital.org/affiliate-dashboard/ Think about it, Every website owner requires the use of search engine optimization (SEO) for their website. This endeavor holds significant potential for both parties involved. Thanks and regards Felipa Vallejos Monkey Digital
Petra Mather
31/07/2023
Discover the SECRET AI HACK that drives millions of visitors with 30-sec AI FACE videos! Introducing ViralFaces AI - create attention-grabbing A.I. Face Videos effortlessly, gaining 10x more sales, followers, and engagement. Today Only $17.95 Watch the quick demo here: https://shorturl.at/glq47 Petra Unsubscribe: If you do not wish us to contact you again, let us know here: https://rb.gy/mgkbd
Juli Tate
29/07/2023
Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat! Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It's perfect for beach, picnic, camping or hiking. Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat! Get Yours Here: https://magicmats.co Thanks and Best Regards, Juli
Carmel Michalski
24/07/2023
World's Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping! Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain! Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes. Get Yours: https://hineck.co The Best, Carmel Δεν βρέθηκαν άρθρα!
Libby Evans
21/07/2023
Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. - We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month. - People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you'd like to see some of our previous work, let me know, and we can discuss it further. Kind Regards, Libby
Andreas Ehret
20/07/2023
Morning The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation! The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have. 50% OFF + Free Shipping! Get it Now: https://linterna.cc Best, Andreas
Denis Simcox
12/07/2023
Hi there, If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails. We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for. Get yours today with 60% OFF: https://podiatristusa.sale The Best, Denis
Ismael Howland
07/07/2023
Morning Defrost frozen foods in minutes safely and naturally with our THAW KING™. 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED Buy now: https://thawking.co All the best, Ismael
Joanne Melancon
07/07/2023
Good day! I will offer mailing in the Feedback Forms, Any country and any domain zone, Always fresh bases, delivery inbox 99%. Appreciate the desire of the client. Working with the World! Telegram: @exrumer mailto: support@xrumer.cc
Amos Gascoigne
01/07/2023
Dear techteam.gr Owner. Ready to make money online? I've got a proven method for you: Starting a Channel for Amazon Affiliate Marketing. And the best part? You don't have to show your face on camera! Here's a quick rundown: 1. Sign up for the Amazon Associates program at affiliate-program.amazon.com. 2. Learn from successful channels that use stock images and videos instead of showing faces. 3. Analyze popular videos, study their titles and content. 4. Find the best-selling products in your chosen category with a tool like Helium 10. 5. Use Chat GPT to create a compelling script based on the product details. 6. Generate the video using video editing software like InVideo. 7. Boost your earnings by including Amazon affiliate links in the video description. With these simple steps, you can establish a profitable YouTube channel that brings in passive income through Amazon affiliate marketing. Start Earning Money Online: Learn How =>>> https://zeep.ly/viQpU Take action now and start your journey towards financial freedom! Thanks, Success With Axy Poland, NA, Katowice, 40-013, Ul. Staromiejska 143 To stop any further communication through your website form, Please reply with subject: unsubscribe techteam.gr
Tuyet Aponte
30/06/2023
New Multifunction Waterproof Backpack The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: https://thebackpack.co Thanks and Best Regards, Tuyet
Shannan Boothby
29/06/2023
Hi techteam.gr Administrator! Ready to make money online? I've got a proven method for you: Starting a Channel for Amazon Affiliate Marketing. And the best part? You don't have to show your face on camera! Here's a quick rundown: 1. Sign up for the Amazon Associates program at affiliate-program.amazon.com. 2. Learn from successful channels that use stock images and videos instead of showing faces. 3. Analyze popular videos, study their titles and content. 4. Find the best-selling products in your chosen category with a tool like Helium 10. 5. Use Chat GPT to create a compelling script based on the product details. 6. Generate the video using video editing software like InVideo. 7. Boost your earnings by including Amazon affiliate links in the video description. With these simple steps, you can establish a profitable YouTube channel that brings in passive income through Amazon affiliate marketing. Start Earning Money Online: Learn How =>>> https://zeep.ly/viQpU Take action now and start your journey towards financial freedom! Thanks, Success With Axy Austria, BURGENLAND, Freudenberg, 9062, Gasteiner Strasse 74 To stop any further communication through your website form, Please reply with subject: unsubscribe techteam.gr
Beth Glover
26/06/2023
Hello Is your dog's nails getting too long? If you're tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™? With PawSafer™, you can trim your dog's nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes! PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog's nails, and it's very affordable. Get it while it's still 50% OFF + FREE Shipping Buy here: https://pawsafer.sale Sincerely, Beth
Kayla Solano
24/06/2023
скоро запускается новая социальная сеть ЗаБлаго!!! www.zablago.ru
Mellissa Boehm
21/06/2023
Hey Looking to improve your posture and live a healthier life? Our Medico Postura™ Body Posture Corrector is here to help! Experience instant posture improvement with Medico Postura™. This easy-to-use device can be worn anywhere, anytime – at home, work, or even while you sleep. Made from lightweight, breathable fabric, it ensures comfort all day long. Grab it today at a fantastic 60% OFF: https://medicopostura.com Plus, enjoy FREE shipping for today only! Don't miss out on this amazing deal. Get yours now and start transforming your posture! Many Thanks, Mellissa
Hester Burdett
19/06/2023
Сайт кандидатов в Президенты России 2024г Предварительное голосование, предвыборные новости и т.д. www.2024rus.ru
Fletcher Rascoe
19/06/2023
12 000 000 messages to the whole world - new marketing tool for your company. Steps to get it: 1. Go to website https://search-any-web.com 2. Register and login 3. Do search and press "Send Messages" 4. Sit back and relax, we will do the rest and send you report We have hudge database - more than 80 mil. websites. If you need something more - contact via email info@search-any-web.com Some screens - https://postimg.cc/gallery/2zhrCvt
Star Bodiford
17/06/2023
Здравствуйте, ув. Boss! Уюта Вашему Дому! Предложу поднятие Вашего сайта на 7-14 пунктов. В поисковиках (Яндекс, Google). Domain Rating. Цена всего 580 ру. Качественный ИкС. Прогоны сайтов от Профессионалов! Вам нужен ИКС или позиции, Вам к Нам! Полная отчётность. Траст база. telegram:@xrumers mail: support@xrumer.cc
Kattie Dell
17/06/2023
Hello techteam.gr Administrator! Hi, It seems your website is not ranking that well, so you are losing sales. Plus when I looked at your site, it could use more content that sells, which means you missing even more sales. Fortunately, there is a new AI bot that can write the content for you for your site, and it's fully optimized to increase your ranking as well, so you get double the sales effort! You can see the magic of AI in a video here: =>> https://zeep.ly/articleforge Thanks, Kattie To stop receiving such offers, simply reply to this email...
Hope Antle
16/06/2023
To the techteam.gr Admin. Hi, It seems your website is not ranking that well, so you are losing sales. Plus when I looked at your site, it could use more content that sells, which means you missing even more sales. Fortunately, there is a new AI bot that can write the content for you for your site, and it's fully optimized to increase your ranking as well, so you get double the sales effort! You can see the magic of AI in a video here: =>> https://zeep.ly/articleforge Thanks, Hope To stop receiving such offers, simply reply to this email...
Sal Wile
13/06/2023
Здравствуйте, меня зовут Ирина, я представитель IT компании наша компания предоставляет услугу "ваш сайт в ТОП 10 за 1-4 дня". Бесплатный тестовый период.Гарантии результата. Если Вам интересно это предложение, могу прислать более подробную информацию или подскажите, на какой контакт я могу отправить наше коммерческое предложение о сотрудничестве? С уважением, Ирина WhatsApp https://wa.clck.bar/79107133891 Telegram https://t.me/griafir E-mail: irina20-68@mail.ru

Προσθήκη άρθρου

Captcha