Αγορά Ανά
Κατηγορίες

MPOW


MPOW earphones M12 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύρα

MPOW earphones M12 με θήκη φόρτισης, True Wireless, μαύραΤα true wireless bluetooth 5.0 earphones της Mpow προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστ..

40,33€

MPOW earphones με θήκη φόρτισης M9 BH413A, True Wireless, μαύρα

MPOW earphones με θήκη φόρτισης M9 BH413A, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones M9 της Mpow προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προστασία ..

51,59€

MPOW earphones με θήκη φόρτισης Mbits S BH481A, True Wireless, μαύρα

MPOW earphones με θήκη φόρτισης Mbits S BH481A, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones Mbits S BH481A της Mpow προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθή..

38,08€

MPOW earphones με θήκη φόρτισης Mdots BH510A, True Wireless, μαύρα

MPOW earphones με θήκη φόρτισης Mdots BH510A, True Wireless, μαύραΤα true wireless earphones Mdots της Mpow προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άριστη εφαρμογή στο αυτί. Είναι συμβατά με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Διαθέτουν θήκη φόρτισης, για την αποθήκευση, προσ..

28,16€

MPOW gaming headset Air 2.4GHz, wireless & wired, mic, μαύρο-κόκκινο

MPOW gaming headset Air 2.4GHz, wireless & wired, mic, μαύρο-κόκκινοΠοιοτικά gaming headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ασύρματα και ενσύρματα! Διαθέτουν ηχεία των 50mm που παράγουν καθαρό ήχο, με πλούσια μπάσα.Η ασύρματη σύνδεση επιτυγχάνεται μέσ..

74,66€

MPOW gaming headset BMBH414ADSD LED, multiplatform, 3.5mm, μαύρο-μπλε

MPOW gaming headset BMBH414ADSD LED, multiplatform, 3.5mm, μαύρο-μπλεΠοιοτικό headset της MPOW με μοντέρνο σχεδιασμό και ενσωματωμένο μικρόφωνο.Ξεχωρίζουν για τον πλούσιο ήχο τους με το δυνατό μπάσο ενώ το μικρόφωνο μπορεί να λάβει ήχο από κάθε κατεύθυνση.Διαθέτουν κουμπί έντασης, κουμπί απομόνωσης ..

22,31€

MPOW gaming headset BMBH414ARSD LED, multiplatform, 3.5mm, μαύρο-κόκκινο

MPOW gaming headset BMBH414ARSD LED, multiplatform, 3.5mm, μαύρο-κόκκινοΠοιοτικό headset της MPOW με μοντέρνο σχεδιασμό και ενσωματωμένο μικρόφωνο.Ξεχωρίζει για τον πλούσιο ήχο του με το δυνατό μπάσο ενώ το μικρόφωνο μπορεί να λάβει ήχο από κάθε κατεύθυνση.Διαθέτει κουμπί έντασης, κουμπί απομόνωσης ..

22,31€

MPOW headphones 059 Lite BH451B, wireless & wired, BT 5.0, μαύρα

MPOW headphones 059 Lite BH451B, wireless & wired, BT 5.0, μαύραΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ενσύρματα!Διαθέτουν ηχεία των 40mm, κατασκευασμένα από νεοδύμιο, με CSR chip και άψογη εφαρμογή στο αυτί.Τα μαξιλαράκια των ..

33,57€

MPOW headphones H12 IPO BH427A, wireless & wired, ANC, BT 5.0, μαύρα

MPOW headphones H12 IPO BH427A, wireless & wired, ANC, BT 5.0, μαύραΠοιοτικά bluetooth headphones υψηλής αισθητικής και άριστης απόδοσης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ενσύρματα!Διαθέτουν ηχεία των 40mm, κατασκευασμένα από νεοδύμιο και άψογη εφαρμογή στο αυτί.Τα μαξιλαράκια των ακουστικώ..

60,43€

MPOW headset HC6, μικρόφωνο με noise canceling, 3.5mm & USB, μαύρο-ασημί

MPOW headset HC6, μικρόφωνο με noise canceling, 3.5mm & USB, μαύρο-ασημίΠοιοτικό headset της Mpow με μοντέρνο σχεδιασμό, ιδανικό για gaming, webinar, μουσική, video chatting.Ξεχωρίζει για τον πλούσιο ήχο που προσφέρει αλλά και το ενσωματωμένο μικρόφωνο με noise canceling για ακόμη πιο καθαρή ομι..

34,93€

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)