Αγορά Ανά
Κατηγορίες

RIITEK


RIITEK Ασύρματο πληκτρολόγιο mini i8+ με touchpad, 2.4GHz, μαύρο

RIITEK Ασύρματο πληκτρολόγιο mini i8+ με touchpad, 2.4GHz, μαύροΑσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι με επιφάνεια αφής, μικρών διαστάσεων. Είναι ιδανικό για σύνδεση με συσκευές παρουσιάσεων αλλά και χειρισμού της smart τηλεόρασής σας.Τεχνικά χαρακτηριστικά:Receiver(dongle): Nano styleConnect port: With..

22,79€

RIITEK ασύρματο πληκτρολόγιο Mini i8X με touchpad, backlit, 2.4GHz

RIITEK ασύρματο πληκτρολόγιο Mini i8X με touchpad, backlit, 2.4GHzΑσύρματο μίνι πληκτρολόγιο με touchpad 2 επιπέδων ευαισθησίας DPI που επιτρέπει την λειτουργία ως ποντίκι, μετακινώντας τον κέρσορα στην οθόνη, σύμφωνα με την κίνηση του δαχτύλου.Διαθέτει πλήκτρα πολυμέσων, D-pad και κυλιόμενο πλήκτρο..

27,62€

RIITEK ασύρματο πληκτρολόγιο Mini K18+ με touchpad, RGB backlit, 2.4GHz

RIITEK ασύρματο πληκτρολόγιο Mini K18+ με touchpad, RGB backlit, 2.4GHzΑσύρματο μίνι πληκτρολόγιο με πλήκτρα πολυμέσων και touchpad που επιτρέπει την λειτουργία ως ποντίκι, μετακινώντας τον κέρσορα στην οθόνη, σύμφωνα με την κίνηση του δαχτύλου.Εξοπλίζεται και με κομψό backlit φωτισμό σε μπλε, πράσι..

35,91€

RIITEK τηλεχειριστήριο Mini i25 με πληκτρολόγιο & air mouse, 2.4GHz

RIITEK τηλεχειριστήριο Mini i25 με πληκτρολόγιο & air mouse, 2.4GHzΑσύρματο τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο τύπου QWERTY και λειτουργία Gyroscope που επιτρέπει στο τηλεχειριστήριο να λειτουργεί σαν ποντίκι.Μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με υπολογιστή, Android TV box, Smart TV, HTPC και gaming κονσό..

34,52€

RIITEK τηλεχειριστήριο παρουσιάσεων Mini R900 με laser & air mouse

RIITEK τηλεχειριστήριο παρουσιάσεων Mini R900 με laser & air mouseΜίνι ασύρματο τηλεχειριστήριο επαγγελματικών προδιαγραφών με laser pointer και λειτουργία Gyroscope που επιτρέπει στο τηλεχειριστήριο να λειτουργεί σαν ποντίκι. Επιπλέον, διαθέτει κυλιόμενο πλήκτρο page down, page up & enter π..

32,91€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)