Η Πετρούλα μπορεί να έχει σώμα αλλά από πρόσωπο είναι πολύ χάλια. Και ο τρόπος που την παρουσιάζουν είναι πολύ φτωχός, χωρίς περιεχόμενο και σκηνικό σωστό και ακόμα περισσότερο για το αντικείμενο το οποίο παρουσιάζει... ο καιρός. Πρέπει να βάλουν μια σαν αυτήν την κοπέλα που φαίνεται στο video, με έμπνευση και πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα γιατί αργά ή γρήγορα θα επέλθει κορεσμός. Πρέπει να γίνονται σωστές δουλειές και όχι αυτές του ποδαριού που λέμε.
Ελάχιστες φορές μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού την έχω δει αλλά κατάλαβα περι τίνος πρόκειται.
Καταρχάς όλες αυτές που εμφανίζονται στο video απορώ πως κατάφεραν και πήραν δίπλωμα οδήγησης και ακόμα περισσότερο πως έχουν ήσυχη την συνείδησή τους και οδηγούν, αφού δεν το κατέχουν!
Πιο πολύ σαν ένα top ten είναι γιατί έχω δει πολλά παρόμοια video στο youtube.
Έχουμε και λέμε: #1) Μια χαρά το είχες έστω και έτσι... έπρεπε πιο μέσα να μπεις; Μα τόσο χαζή είσαι; Απορεί και εκείνος ο άνθρωπος με την πράξη σου αυτή!
#2) Άλλη βλαμμένη κι αυτή. Βάζει που βάζει το "μουράτο" αμάξι της μακριά από το μηχάνημα, δεν κάνει τον κόπο ούτε ταχύτητα να βγάλει σε νεκρά ούτε να βγεί από το κινούμενο κλουβί της, ανάβει και τσιγάρο! Αυτό της έλειπε! Βγαίνει και έξω τελικά για να δει τι έπαθε το καημένο της το αυτοκίνητο από τον κανιβαλισμό της και δεν κοιτάει αν έκανε ζημιά στην περιουσία του άλλου! Η πάρτη της μόνο! Για φάπες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
#3) Τι πήγε αυτή εκεί να κάνει, απορώ! Δεν έχει μάθει ποτέ ότι δρόμος με νερά και πάγο μπορεί να κρύβει παγίδες σαν κι αυτή;
#4) Οου μάι γκάντ! Πιο άγαρμπη γυναίκα στο παρκάρισμα και στην οπισθοπορεία με στροφή δεν έχω ξαναδεί. Πόση ώρα θα της πάρει να το παρκάρει; Έχουμε καιρό πάντως μέχρι την επόμενη χιλιετία τι να βιαστούμε; Ας αναλάβει κάποιος να της το βάλει! Να τος!
#5) Ωχ ταύρος σε υαλοπωλείο είναι αυτή! Φυλαχτείτε μην σας πάρει σβάρνα!
#6) Παρόμοια περίπτωση με το #2. Αχχχχ, αμάν βάλτε την ξανά να δώσει εξετάσεις η καλύτερα μην της ξαναδώστε ποτέ δίπλωμα αυτή είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία!
#7) Βρε ηλίθια κοίτα τα σήματα που σου κάνει ο μαγαζάτορας και μην πατάς μόνο γκάζι! Φα την τώρα για να μάθεις!
#8) Πόσες φορές έχω δει στο βενζινάδικο που δούλευα άγαρμπες κυρίες να μην βάζουν σωστά το αυτοκίνητο δίπλα στην αντλία; Άπειρες! Να μια περίπτωση! Εντάξει έβαλες το αυτοκίνητο αλλά τράβα το κιόλλας σωστά! Έλεος!
#9) Τι να πω εδώ; Τόσο ανεγκέφαλη είναι κι αυτή; Υπομονή δεν έχει;
#10) Αυτό είναι παρκάρισμα! Το έκανε ένας για να μαθαίνουν οι τιποτένιοι αρχάριοι! Έτσι!