ΟΚ ας ελπιαουμε
Internet Explorer 7: πληροφορίες και δυνατότητες
Δημοσιεύτηκε 24/10/2006 - 22:21
παιδια δοκιμασα τον IE7 και βλεπω μεγαλη βελτιωση στο στiσημο του με το παλιο internet explorer
λιγο βαρης σαν εφαρμογη φενεται αλλα κατα τα αλλα ειναι ομορφα σχεδιασμενος με πολλες επιλογες,δεν ξερω μου φενεται η microsoft εχει κανει καλη δουλεια αν και εγω πρωσοπικα σπανια σερφαρω απο τα windows προτιμω τα linux
λιγο βαρης σαν εφαρμογη φενεται αλλα κατα τα αλλα ειναι ομορφα σχεδιασμενος με πολλες επιλογες,δεν ξερω μου φενεται η microsoft εχει κανει καλη δουλεια αν και εγω πρωσοπικα σπανια σερφαρω απο τα windows προτιμω τα linux
Δημοσιεύτηκε 26/10/2006 - 10:46
Γνωρίζετε αν βγήκε ο Internet Explorer 7 στα ελληνικά;; Αν ναι, από πού θα το κατεβάσω; Μέσα από την Microsoft δεν βρήκα άκρια.
Δημοσιεύτηκε 26/10/2006 - 10:51
Γνωρίζετε αν βγήκε ο Internet Explorer 7 στα ελληνικά;; Αν ναι, από πού θα το κατεβάσω; Μέσα από την Microsoft δεν βρήκα άκρια. 
Απο ΑΥΤΗ τη σελίδα που είναι στα ελληνικά,κατεβάζει τον αγγλικό IE7 (enu).Ακόμη,ΕΔΩ γράφει "Internet Explorer 7 is now available in Finnish, German, Japanese, and Spanish. To download Internet Explorer 7 in one of these languages, visit a worldwide download page:".Οπότε να υποθέσω πως δεν έχει βγεί ακόμη στα ελληνικά?
Δημοσιεύτηκε 09/11/2006 - 19:05
Inline Search
ένα πολύ καλό δωρεάν add-on για τον Internet Explorer 7 το οποίο προσθέτει δυνατότητες αναζήτησης μέσα στην σελίδα που είστε εκείνη τη στιγμή,παρόμοιες με αυτές του Firefox.Αντι δηλαδή να βγαίνει ένα pop-up window στο οποίο γράφετε τον όρο της αναζήτησης,μέσω αυτου του add-on προσθέτετε μια pop up μπάρα στο κάτω μέρος του browser,ενώ υπογραμμίζονται και οι όροι της αναζήτησης μέσα στο κείμενο την στιγμή της πληκτρολόγησης.

Θα το βρείτε ΕΔΩ.
ένα πολύ καλό δωρεάν add-on για τον Internet Explorer 7 το οποίο προσθέτει δυνατότητες αναζήτησης μέσα στην σελίδα που είστε εκείνη τη στιγμή,παρόμοιες με αυτές του Firefox.Αντι δηλαδή να βγαίνει ένα pop-up window στο οποίο γράφετε τον όρο της αναζήτησης,μέσω αυτου του add-on προσθέτετε μια pop up μπάρα στο κάτω μέρος του browser,ενώ υπογραμμίζονται και οι όροι της αναζήτησης μέσα στο κείμενο την στιγμή της πληκτρολόγησης.

Θα το βρείτε ΕΔΩ.
Δημοσιεύτηκε 09/11/2006 - 19:20
Επίσης κυκλοφόρησε και η Googe Toolbar 4 στα ελληνικά, η οποία υποστηρίζει και τον ΙΕ6.
Κατεβάστε την από εδώ.
Κατεβάστε την από εδώ.
: . .
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Einstein
blog : bet-hunter
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Einstein
blog : bet-hunter

Help