Page 1 of 1
Αισθητήρας παρουσίας
Δημοσιεύτηκε 02/02/2012 - 20:59
Καλησπέρα.Θέλω να τοποθετήσω αισθητήρες παρουσίας σε τέσσερα ανεξάρτητα WC που βρίσκοντε εντος μιας καφετέριας. Πρέπει να τοποθετήσω σε κάθε WC από έναν αισθητήρα ή υπάρχει διαφορετικός τρόπος εγκατάστασης?
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο αισθητήρα?
Ευχαριστώ.
Δημοσιεύτηκε 02/02/2012 - 23:33
Ανιχνευτής παρουσίας της Hager ΕΕ810 τιμή καταλόγου 167,91€ (2011), θα χρειαστείς έναν σε κάθε WC ,καλό είναι να βάλεις στην έξοδο δυο και ένα ρελε ράγας, προαιρετικά. Αν θες να είναι χωνευτή η τοποθέτηση του θα χρειαστείς και ένα κουτί τοποθέτησης με κωδικό ΕΕ 813 τιμή καταλόγου 3,51 € (2011).
Αν είναι να βάλεις λάμπες οικονομίας ,κάτι που προτείνεται, θα βάλεις, την Master Stairway της Philips.
Οι τιμες ειναι απο καταλογο του 2011.
Αν είναι να βάλεις λάμπες οικονομίας ,κάτι που προτείνεται, θα βάλεις, την Master Stairway της Philips.
Οι τιμες ειναι απο καταλογο του 2011.
Δημοσιεύτηκε 03/02/2012 - 13:41
Απο προσωπικη εμπειρια,ο μονος τροπος να γινει αυτο ειναι με ενα αισθητηριο σε καθε WC .Οτιδηποτε αλλο δεν δουλευει σωστα.Καλη σκεψη ειναι οι λαμπες οικονομιας stairway που ειπωθηκε παραπανω αλλα το βρισκω υπερβολη..Δεν θα τις κανεις ποτε αποσβεση..
Υ.Γ: 167 ΕΥΡΩ ο ανιχνευτης της Hager!!Μην τρελαθουμε και τελειως! Βαλε εναν καλης ποιοτητας(εγω βαζω συνηθως POPP ειναι μια χαρα,κανει 20-25€) και αν μετα μερικα χρονια σου καει τον αλλαζεις.
Υ.Γ: 167 ΕΥΡΩ ο ανιχνευτης της Hager!!Μην τρελαθουμε και τελειως! Βαλε εναν καλης ποιοτητας(εγω βαζω συνηθως POPP ειναι μια χαρα,κανει 20-25€) και αν μετα μερικα χρονια σου καει τον αλλαζεις.
This post has been edited by JOUN: 03/02/2012 - 13:44
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός .Ε
Δημοσιεύτηκε 03/02/2012 - 21:22
Καλησπέρα και ευχαριστώ για της απαντήσεις.Ψάχνοντας για κάτι ποιο οικονομικό απο τόν ΕΕ810 της Hager , βρήκα της Popp με 133E+ΦΠΑ. Εσύ JOUN σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι με κόστος 20Ε -25Ε ?
Δημοσιεύτηκε 05/02/2012 - 15:15
15€ ειχα αγορασει προβολακι με ανιχνευτη κινησης και χρονοκαθυστερηση.
Πιστευω θα υπαρχει κατι σε αυτην την τιμη.
Πιστευω θα υπαρχει κατι σε αυτην την τιμη.
Δημοσιεύτηκε 06/02/2012 - 19:22
ο αισθητηρας παρουσιας τι ακριβως κανει?αντιλαμβανεται την παρουσια του ανθρωπου χωρις κινηση?
Δημοσιεύτηκε 06/02/2012 - 20:22
αλλο ο ανιχνευτης παρουσιας κ αλλο ο ανοχνευτης κινησης παιδια. το καλυτερο ειναι ο ανιχνευτης παρουσιας. διοτι με το ανιχνευτης κινησης ετσι κ παραμενεις ακινητος στο wc τα φωτα θα κλεισουν. εγω χρησιμοποιω της sneider πολυ καλο κστα ιδια λεφτα με hager.
Δημοσιεύτηκε 06/02/2012 - 21:51
αααααααααα! Tωρα καταλαβα! Στις τουαλετες ειναι καλο να υπαρχει παρουσιας διοτι οταν κανουμε την αναγκη μας μενουμε στάσιμη. Ετσι και ο χρόνος ειναι ελάχιστος ο φωτισμος θα σβήσει, αρα πρεπει να κουνιόμαστε και λίγο,
Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε.
Page 1 of 1

Help