Page 1 of 1
Νέος υπολογιστής... με Gentoo φυσικά!
Δημοσιεύτηκε 18/01/2012 - 10:26
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι πήρα χθες ένα καινούριο υπολογιστή μετά από 8 χρόνια! Είναι ο Dell XPS l702x με Core i7 τετραπύρηνος 2.2 GHz turbo boost 3.1 GHz, RAM 8GB και nVidia GT555M 3GB dedicated.
Απλά έτσι πληροφοριακά ρωτάω και δεν έχω πλέον δικαιολογία σε τέτοιο δυνατό μηχάνημα να πω ότι θα ποιος ξέρει τι θα αργήσει, θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου θα χρειαστεί να συντάξει έναν πλήρη πυρήνα Linux με GNOME 3.
Νίκο πόσο σου πήρε εσένα να συντάξεις το KDE;
Δημοσιεύτηκε 31/01/2012 - 16:10
Αν και καθυστερημένα λόγω εξεταστικής, με γεια το νέο σου μηχάνημα!
Στον δικό μου υπολογιστή ο πυρήνας παίρνει περίπου 5 λεπτά για compile, ενώ για το πλήρες kde παίρνει γύρω στο 3ωρο. Συνήθως όμως κανονίζω όταν περνάω gentoo να το εγκαθιστώ όταν πηγαίνω για ύπνο ώστε να κάνει κι αυτό τη δουλειά του χωρίς να με δεσμεύει σε κάτι. Στην τελική νεκρός χρόνος είναι το βράδυ για τον υπολογιστή μου.
Στον δικό μου υπολογιστή ο πυρήνας παίρνει περίπου 5 λεπτά για compile, ενώ για το πλήρες kde παίρνει γύρω στο 3ωρο. Συνήθως όμως κανονίζω όταν περνάω gentoo να το εγκαθιστώ όταν πηγαίνω για ύπνο ώστε να κάνει κι αυτό τη δουλειά του χωρίς να με δεσμεύει σε κάτι. Στην τελική νεκρός χρόνος είναι το βράδυ για τον υπολογιστή μου.
Page 1 of 1

Help