TechTeam Community: Εγκατάσταση ubuntu - TechTeam Community

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Εγκατάσταση ubuntu δεν βλέπει το cd Αξιολόγηση θέματος: -----

#11 User is offline   vasilimertzani 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 02/09/2011

Δημοσιεύτηκε 02/10/2011 - 13:56

View Postnikhatzi, on 02/10/2011 - 10:29, said:

View Postvasilimertzani, on 02/10/2011 - 09:54, said:

Ισως δεν το αναφερω σωστα λογω ελλιπη γνωσεων.στον υπολογιστη μου αμεσως μετα τα βιος ανοιξε παραθυρο σε dos οπου και ειχε επιλογη για εγκατασταση.απο usb .

Ναι, διότι η μητρική σου υποστηρίζει εκκίνηση από usb. Δεν το κάνουν όλες όμως. Υπάρχουν και μητρικές όμως (συνήθως παλαιότερης τεχνολογίας, χωρίς αυτό να είναι ο κανόνας) που δεν έχουν τέτοια επιλογή, συνεπώς ο μόνος τρόπος για να κάνεις εκκίνηση από usb σε αυτές, είναι με ειδικό λογισμικό το οποίο περιγράφεται στο σύνδεσμο που έδωσα παραπάνω. :)

Οχι φιλε μου.μιλαμε για υπολογιστη p3 με cd reader και δισκετα.δεν υποστηριζει καθολου usb.
Ετρεξα το wubi εκανα επανεκκινηση και ειχε σαν επιλογη εγκατασταση απο usb η να το τρεξω χωρις εγκατασταση.
0

#12 User is offline   nikhatzi 

• Group: Super Moderators
  • Εγγραφή 02/10/2004

Δημοσιεύτηκε 02/10/2011 - 21:27

View Postvasilimertzani, on 02/10/2011 - 13:56, said:

Οχι φιλε μου.μιλαμε για υπολογιστη p3 με cd reader και δισκετα.δεν υποστηριζει καθολου usb.
Ετρεξα το wubi εκανα επανεκκινηση και ειχε σαν επιλογη εγκατασταση απο usb η να το τρεξω χωρις εγκατασταση.

Το wubi εγκαθιστά στο δίσκο σου το ubuntu μέσω windows. Δε σου δίνει δυνατότητα για εκκίνηση από usb. Η εκτέλεση χωρίς εγκατάσταση είναι εάν θελήσεις να δοκιμάσεις μία διανομή χωρίς να την εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εάν σου εμφανίσει τέτοια επιλογή, γίνεται καθαρά με software και δεν γράφεται κάτι στο bios.
"Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε."
0

Share on Facebook

Share on Tumblr

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 κρυφά μέλη