TechTeam Community: περίεργο θέμα με ρυθμίσεις σύνδεσης στο Internet - TechTeam Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

περίεργο θέμα με ρυθμίσεις σύνδεσης στο Internet Αξιολόγηση θέματος: -----

#1 User is offline   Skakinen 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 12/02/2006

Δημοσιεύτηκε 15/11/2010 - 22:38

Παρακαλώ για μια βοήθεια σε ένα πολύ εκνευριστικό θέμα που προέκυψε με τη σύνδεση στο Internet. Το λειτουργικό μου είναι Windows XP Pro sp2.
Προσπαθούσα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για ασύρματο δίκτυο και συγκεκριμένα για να δώσω Internet από το Desktop μου (το οποίο έχει στη μητρική ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα) στο Laptop. Τις ρυθμίσεις δεν τις έκανα ουσιαστικά μόνος αλλά μέσω wizards. Το μόνο που έκανα χειροκίνητα αλλά το επανέφερα ήταν γεφύρωση (bridging) των δύο Συνδέσεων Δικτύου (της κανονικής και της ασύρματης).
Τελικά, και με το ασύρματο δεν τα κατάφερα και μου έσπασαν τα νεύρα και μάλλον έμεινε και κάποιο κουσούρι στη σύνδεση με το Internet (μιλάω για το Desktop).
Σε μερικές προσπάθειες να ανοίξω κάποιες ιστοσελίδες εμφανίζεται σποραδικά το παράθυρο ''Η ιστοσελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη για εργασία χωρίς σύνδεση'' πάνω δεξιά στη συννημένη εικόνα. Από εκεί και μετά ανάλογα τι θα πατήσω βλέπετε στην εικόνα τι εμφανίζεται στις υπόλοιπες καρτέλες.
Λεπτομέρεια: όλα αυτά συμβαίνουν ενώ συνδέομαι κανονικότατα στο διαδίκτυο.

Βγαίνει νόημα από όλα αυτά;
Από τις καρτέλες που βλέπετε , μήπως μου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση και εμφανίζεται αυτό το ενοχλητικό παράθυρο;

Ευχαριστώ

Συνημμένα αρχεία

" . . , "

0

#2 User is offline   nikhatzi 

• Group: Super Moderators
  • Εγγραφή 02/10/2004

Δημοσιεύτηκε 16/11/2010 - 00:23

Έχεις ενεργοποιήσει το ICS (Internet Connection Sharing) στις ιδιότητες της ασύρματης σύνδεσης στο desktop σου?
"Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε."
0

#3 User is offline   Skakinen 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 12/02/2006

Δημοσιεύτηκε 16/11/2010 - 07:52

Την ασύρματη σύνδεση στο desktop την απενεργοποίησα. Εγκατέλειψα οριστικά την ιδέα να πάρω Internet από το desktop. Θα προχωρήσω στην υλοποίηση για την οποία ήδη μου έχεις πει την άποψή σου την οποία κάποια στιγμή τις προσεχείς μέρες θα ξαναζητήσω http://techteam.gr/f...aoyniaoc-eunoa/
Όσον αφορά το παρόν θέμα με το ενοχλητικό παράθυρο , στην καρτέλα Συνδέσεις από τις Επιλογές Internet τσέκαρα ''να μη γίνεται ποτέ κλήση μιας σύνδεσης''. Το είδα στην αντίστοιχη καρτέλα του laptop που συνδέεται με τον ίδιο τρόπο. Ελπίζω τώρα το ενοχλητικό παράθυρο να μην ξαναεμφανιστεί.

Υ.Γ.
Σ'ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη βοήθειά σου όποτε την έχω χρειαστεί, αρκετά χρόνια τώρα.
:)

This post has been edited by Skakinen: 16/11/2010 - 07:53

" . . , "

0

#4 User is offline   nikhatzi 

• Group: Super Moderators
  • Εγγραφή 02/10/2004

Δημοσιεύτηκε 16/11/2010 - 12:17

View PostSkakinen, on 16/11/2010 - 07:52, said:

Την ασύρματη σύνδεση στο desktop την απενεργοποίησα. Εγκατέλειψα οριστικά την ιδέα να πάρω Internet από το desktop. Θα προχωρήσω στην υλοποίηση για την οποία ήδη μου έχεις πει την άποψή σου την οποία κάποια στιγμή τις προσεχείς μέρες θα ξαναζητήσω http://techteam.gr/f...aoyniaoc-eunoa/
Όσον αφορά το παρόν θέμα με το ενοχλητικό παράθυρο , στην καρτέλα Συνδέσεις από τις Επιλογές Internet τσέκαρα ''να μη γίνεται ποτέ κλήση μιας σύνδεσης''. Το είδα στην αντίστοιχη καρτέλα του laptop που συνδέεται με τον ίδιο τρόπο. Ελπίζω τώρα το ενοχλητικό παράθυρο να μην ξαναεμφανιστεί.

Υ.Γ.
Σ'ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη βοήθειά σου όποτε την έχω χρειαστεί, αρκετά χρόνια τώρα.
:)

Εδώ που τα λέμε, την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να χρειάζεται να είναι ανοιχτό ένα desktop για να παίρνουν οι άλλοι δίκτυο (είναι και αντι-οικολογικό :p ). Όταν έρθει η ώρα για να πάρεις τον εξοπλισμό σου, συνεχίζουμε την κουβέντα μας δίπλα! :)

Υ.Γ. Χαρά και ευχαρίστησή μας να βοηθάμε όπου μπορούμε! :cool: :thumbsup:
"Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε."
0

Share on Facebook

Share on Tumblr

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 κρυφά μέλη