Παρακαλώ για μια βοήθεια σε ένα πολύ εκνευριστικό θέμα που προέκυψε με τη σύνδεση στο Internet. Το λειτουργικό μου είναι Windows XP Pro sp2.
Προσπαθούσα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για ασύρματο δίκτυο και συγκεκριμένα για να δώσω Internet από το Desktop μου (το οποίο έχει στη μητρική ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα) στο Laptop. Τις ρυθμίσεις δεν τις έκανα ουσιαστικά μόνος αλλά μέσω wizards. Το μόνο που έκανα χειροκίνητα αλλά το επανέφερα ήταν γεφύρωση (bridging) των δύο Συνδέσεων Δικτύου (της κανονικής και της ασύρματης).
Τελικά, και με το ασύρματο δεν τα κατάφερα και μου έσπασαν τα νεύρα και μάλλον έμεινε και κάποιο κουσούρι στη σύνδεση με το Internet (μιλάω για το Desktop).
Σε μερικές προσπάθειες να ανοίξω κάποιες ιστοσελίδες εμφανίζεται σποραδικά το παράθυρο ''Η ιστοσελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη για εργασία χωρίς σύνδεση'' πάνω δεξιά στη συννημένη εικόνα. Από εκεί και μετά ανάλογα τι θα πατήσω βλέπετε στην εικόνα τι εμφανίζεται στις υπόλοιπες καρτέλες.
Λεπτομέρεια: όλα αυτά συμβαίνουν ενώ συνδέομαι κανονικότατα στο διαδίκτυο.
Βγαίνει νόημα από όλα αυτά;
Από τις καρτέλες που βλέπετε , μήπως μου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση και εμφανίζεται αυτό το ενοχλητικό παράθυρο;
Ευχαριστώ
Συνημμένα αρχεία
-
photo.jpg (197,47K)
Downloads: 7

Help