ΦΑΤΟΥΡΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 17:48
Λοιπον εχουμε και λεμε, πηρα μια οικοδομη στην Αθηνα με 7 οροφοδιαμερησματα και λογο φορτου εργασιας δεν μπορουσα να κανω εγω την σωληνωση , και βρηκα ενα συνεργειο που το εχω ξαναχρησημοποιηση. Πηγαμε τους υποδειξα τα σημεια
τα υψη , και τις γραμμες που θελω να περασω μεσα απο της σωληνες,και ξεκηνησαν....
Μετα απο 2 εβδομαδες με περνει τηλεφωνο ο ιδιοκτητης και μου λεει να κανουμε ενα ραντεβου στην οικοδομη, ετσι και εγινε. Με το που φτανω και πριν ανεβω επανω με αρχιζουν σε κατι κατσαδες ο ιδιοκτητης και
ο μηχανηκος του. Λεω ρε παιδια τι εγινε ? προς τι αυτη η επιθετηκοτητα ? Μου λενε ανεβα και θα δεις. Ανεβενω και τι να δω? Θεοστραβα κατεβασματα ( το κουτι διακοπτη 20 ποντους απο το κουτι διακλαδωσης) , πινακες σε υψος διακοπτη,ολα τα κουτια στραβα και 3 ποντους
εξω απο το τουβλο, στο κλιμακοστασιο μου ειχε βαλει μονο 7 σωληνες φ23, ξεχασμενα σημεια,κτλ. Τρελαθηκα, πηγα να χασω το εργο για χατιρη φατουρατζηδων για κλαματα. Ευτηχως που προλαβανε να κανουνε μονο 3 διαμερησματα
και 3 επιπεδα στο κλιμακοστασιο.Αναγκαστηκα και ξηλωσα ολα τα διαμερησματα και το κλιμακοστασιο μου στοιχησε ο κουκος αηδονη γιατι πολλη απλα εκανα διπλη δουλεια ,διπλα υλικα και το χειροτερο του ειχα δωση
προκαταβολη 3000 ευρω, βεβαια τα εχασα γιατι δεν παραδεχοταν τις μαλακιες που ειχε κανει. Τα εχουνε ισοπεδωση ολα στον βωμο του χρηματος, δεν υπολογιζουν τιποτα πλεον. Απο δω και στο εξης . Ποτε ξανα πια φατουρατζηδες αμα δεν προλαβενω δεν περνω την δουλεια.
Θα θελα την γνωμη σας και αμα σας εχει τυχη ποτε κατι παρομοιο???
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 18:01
Έχω συνεργαστεί με αρκετό κόσμο. Και σε μένα την έχουν κάνει τη δουλειά και όχι φατουρατζήδες όπως λες αλλά επαγγελματίες με αρκετή πείρα.
Όχι πως δεν έκαναν σωστή δουλειά ή τσαπατσοδουλειά όπως εσένα (στην περίπτωσή σου θέλουν πολύ ξύλο)
Κάτι όμως με προβληματίζει σε αυτό που ανέφερες πριν είναι πως αυτούς τους είχες ξαναχρησιμοποιήσει.
Υποτίθεται γνώριζες τι είδους δουλειά κάνουν. Ή όχι?
Και κάτι άλλο. Δεν είχες τη δυνατότητα να δεις τι κάνουν πιο νωρίς? Εγώ πάντως δεν θα το άφηνα ...πόσο μέν αν είχα δώσει και προκαταβολή....που και αυτό θέλει λίγο συζήτηση
This post has been edited by ELECTRO7: 09/09/2010 - 18:11
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 18:11
Το περιεργο ειναι οτι στην προηγουμενη δουλεια που τους εδωσα κανανε σωστη σωληνωση!!!!
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 18:13
wilson, on 09/09/2010 - 18:11, said:
Το περιεργο ειναι οτι στην προηγουμενη δουλεια που τους εδωσα κανανε σωστη σωληνωση!!!!
Μήπως..λέω...και αυτοί έδωσαν τη δουλειά σε άλλους??/
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 18:15
Ουτε τον ρωτησα ποσα θες με καλη δουλεια και ποσα με τσαπατσοδουλεια???
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 18:25
wilson, on 09/09/2010 - 18:15, said:
Ουτε τον ρωτησα ποσα θες με καλη δουλεια και ποσα με τσαπατσοδουλεια???
Αν και δεν μου απάντησες στο γιατί δεν τους είχες προλάβει πριν τελειώσουν τα 3 διαμερίσματα θα σου έλεγα ..πως το πόσα ..με τσαπατσοδουλειά..δεν λέγεται!
και καταλαβαίνεις το λόγο
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 18:40
Και οσο για το ποσο με τσαπατσοδουλεια ηταν τροπος του λεγειν για να τονισω οτι δεν τους εκανα παζαρια.
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 19:56
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω, αφού δεν προλάβενες γιατι δεν συζτησες απλα αλλο ηλεκτρολογο και την εδωσες απλα φατουρα σε αυτους?
Ετσι δουλευετε εκει "κατω"?
Δημοσιεύτηκε 09/09/2010 - 21:50
corsakias5146, on 09/09/2010 - 19:56, said:
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω, αφού δεν προλάβενες γιατι δεν συζτησες απλα αλλο ηλεκτρολογο και την εδωσες απλα φατουρα σε αυτους?
Ετσι δουλευετε εκει "κατω"?
Μαλλον δεν καταλαβες καλα, σε εταιρεια ηλεκτρολογικη την εδωσα την δουλεια ,( μονο σωληνωσεις ) οταν εγω λεω φατουρατζηδες εννοω τους ανθρωπους που μου κανουν μονο τις σωληνωσεις στις οικοδομες που πιθανος να μην προλαβενω
Και εν παση περιπτωση, δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με τους ''πανω'' , οποτε το θεμα θεωρητε ληξαν.
Θα κατσω να φτιαξω την δουλεια ετσι οπως επρεπε να ειναι και ετσι οπως κανω παντα.
Θεωρω οτι η ευθηνη ειναι ολη δικια μου.
This post has been edited by kioan: 10/09/2010 - 10:24
Reason for edit: Συγχώνευση διαδοχικών μηνυμάτων

Help