Page 1 of 1
μορφη αρχειου
Δημοσιεύτηκε 04/09/2010 - 23:35
Γεια σας...εχω ενα dvd player το οποιο λειτουργει κανονικα..εχει ομως και θυρα για στικακι και θελω καποια τραγουδια μου να τα φορτωσω στο στικακι μαζι με το βιντεο τους...οταν τα φορτωνω σε μορφη mpeg δεν τα παιζει.
κατα συνεπεια φανταζομαι οτι οταν γραφω καποια τραγουδια με το βιντεο τους σε dvd δισκο γραφονται σε καποια μορφη και τα παιζει το dvd player ...
Σε ποια μορφη;
ουτως ωστε να τα γραφω σε τετοια μορφη και στο στικακι μου ..
Ευχαριστω εκ των προτερων
Δημοσιεύτηκε 05/09/2010 - 00:08
Τι κάνετε κ. Σταμάτη μας? Όλα καλά?
Τι συμπίεση (τι codec) είχαν τα αρχεία που δοκίμασες?
Μήπως τυχόν δοκίμασες με συμπίεση MPEG-2 και κατάληξη .vob?
Το εγχειρίδιο του DVD αναφέρει κάτι σχετικό?
Τι συμπίεση (τι codec) είχαν τα αρχεία που δοκίμασες?
Μήπως τυχόν δοκίμασες με συμπίεση MPEG-2 και κατάληξη .vob?
Το εγχειρίδιο του DVD αναφέρει κάτι σχετικό?
Δημοσιεύτηκε 05/09/2010 - 07:30
Γεια σου φιλε μου Στελιο...
Ειμαι απολυτα στο σκοταδι για ολα αυτα που με ρωτησες...και γιατι;
Να σου πω..
1ον κανε παιδια να δεις καλο...:Θεο τον εκανα ( ειναι φανταροος) οταν ανεβηκε με αδεια..αλλα ποοοου;
Σαματι Στελιο τον ειδαμε και καθολου;
Τεσπα..
2ον Δεν ξερω Στελιο να σου απαντησω..πιστευα οτι ειναι κατι κοινο για τα dvd player αυτοκινητου...
Αστο..να μην σας κουραζω...οταν θα ανεβει με αδεια και θα ερθει η ωρα της αιμοδοσιας
θα μαθω τι μορφη αρχειου θελει...αν θελει ας κανει και αλλιως..
Να σου πω..
1ον κανε παιδια να δεις καλο...:Θεο τον εκανα ( ειναι φανταροος) οταν ανεβηκε με αδεια..αλλα ποοοου;
Τεσπα..
2ον Δεν ξερω Στελιο να σου απαντησω..πιστευα οτι ειναι κατι κοινο για τα dvd player αυτοκινητου...
Αστο..να μην σας κουραζω...οταν θα ανεβει με αδεια και θα ερθει η ωρα της αιμοδοσιας
Δημοσιεύτηκε 05/09/2010 - 10:20
toykaki, on 05/09/2010 - 07:30, said:
Γεια σου φιλε μου Στελιο...
Να σου πω..
Τεσπα..
θα μαθω τι μορφη αρχειου θελει...αν θελει ας κανει και αλλιως..
Να σου πω..
Τεσπα..
Καλημέρα από 'μένα!
Θα μπορούσες παρ' όλ' αυτά να μας πεις τον τύπο της συσκευής (μάρκα και μοντέλο), ώστε να σου δώσουμε οδηγίες για το πως να γράφεις τα αρχεία που θέλεις για να παίζουνε στη συσκευή σου.
Page 1 of 1

Help