Φραγή ιστοσελίδας στο Mozilla Firefox
Δημοσιεύτηκε 27/08/2010 - 15:06
Γεια σας παιδιά,
Μπορεί να είναι πολύ απλό αυτό που σας ρωτάω αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει. Γίνεται να φράξω μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο Firefox και μετά αν χρειαστεί να ξαναγίνεται προσβάσιμη?
All I wanna do is sleeping all day.
All I wanna drive is a mazda RX-8.
Δημοσιεύτηκε 27/08/2010 - 15:22
Γιατί δεν το περνάς μέσα στο hosts? Μ' αυτό τον τρόπο γενικά δε θα έχει το pc πρόσβαση στην ιστοσελίδα που θες, και όχι μόνο ο firefox. Δες εδώ πρώτο ποστ.
Δημοσιεύτηκε 27/08/2010 - 15:49
Το βρήκα το hosts file απλά δεν κατάλαβα πώς θα περάσω την ιστοσελίδα εκεί μέσα. Αυτό με τις IP που λέει το post δεν καταλαβαίνω τι εννοεί..
Δημοσιεύτηκε 27/08/2010 - 18:11
Πολύ απλά, αν θες να μπλοκάρεις, ας πούμε το TechTeam.gr, θα βάλεις στο hosts σε μια γραμμή:
127.0.0.1 www.techteam.gr
Αναλόγως, εκεί που έβαλα εγώ το techteam θα βάλεις το domain από το site που θέλεις να μπλοκάρεις.
127.0.0.1 www.techteam.gr
Αναλόγως, εκεί που έβαλα εγώ το techteam θα βάλεις το domain από το site που θέλεις να μπλοκάρεις.
Δημοσιεύτηκε 28/08/2010 - 03:21
Αν εννοείς να ανοίξω αυτό το hosts και να γράψω μετά από κάτι σαν οδηγίες που έχει αυτό που μου είπες (με αυτό το σύμβολο πρώτα: #) μου λέει ότι δεν επιτρέπεται να αποθηκεύσω αλλαγές. Αλλά μάλλον κάτι άλλο θα λες να κάνω και δεν το καταλαβαίνω..
Δημοσιεύτηκε 28/08/2010 - 04:21
Αυτό λέω, και καλά το κατάλαβες, απλά στα windows 7 πρέπει να ανοίξεις το αρχείο ως διαχειριστής. Άνοιξε το notepad κάνοντας δεξί κλικ στη συντόμευσή του (οποιαδήποτε συντόμευση), επέλεξε "Εκτέλεση ως διαχειριστής", και στη συνέχεια από εκεί μέσα άνοιξε και κάνε τις αλλαγές στο hosts file.
Δημοσιεύτηκε 28/08/2010 - 12:24
Οκ το έκανα αυτό (σόρυ που σε ταλαιπωρώ αλλά είμαι καινούριος με τα 7 και τα έχω χάσει λίγο..). Μετά όμως πάω να μπω σε αυτή τη σελίδα και μπαίνει κανονικά... Σόρυ που σε ταλαιπωρώ αλλά δδεν ξέρω τι δεν πάει καλά..
ΥΓ. Στο αρχείο hosts πρέπει να εισάγω τα δεδομένα έτσι? Γιατί έχει και ένα αρχείο Imhosts..
ΥΓ. Στο αρχείο hosts πρέπει να εισάγω τα δεδομένα έτσι? Γιατί έχει και ένα αρχείο Imhosts..
Δημοσιεύτηκε 28/08/2010 - 12:28
thanosgs, on 28/08/2010 - 12:24, said:
Οκ το έκανα αυτό (σόρυ που σε ταλαιπωρώ αλλά είμαι καινούριος με τα 7 και τα έχω χάσει λίγο..). Μετά όμως πάω να μπω σε αυτή τη σελίδα και μπαίνει κανονικά... Σόρυ που σε ταλαιπωρώ αλλά δδεν ξέρω τι δεν πάει καλά..
Δώσε το domain που θέλεις να μπλοκάρεις, και δώσε και αυτό που έβαλες στο hosts.
Δημοσιεύτηκε 28/08/2010 - 12:37
Το facebook θέλω να μπλοκάρω και κάτω από όλα αυτά που γράφει στο hosts έχω γράψει αυτά:
# 127.0.0.1 www.facebook.com
# 127.0.0.1 facebook.com
# 127.0.0.1 www.facebook.com
# 127.0.0.1 facebook.com
Δημοσιεύτηκε 28/08/2010 - 12:41
Καλέ μου άνθρωπε, δε θέλει τη δίεση μπροστά! Βγάλτες και κάνε restart.
Περιμένω.

Help