TechTeam Community: Η Cosmote προειδοποιεί για παραπλανητική διανομή φυλλαδίων με σκοπό... τις κλοπές - TechTeam Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Η Cosmote προειδοποιεί για παραπλανητική διανομή φυλλαδίων με σκοπό... τις κλοπές Αξιολόγηση θέματος: -----

#1 User is offline   nickg78 

Δημοσιεύτηκε 23/07/2010 - 16:59

Την προσοχή του κοινού εφιστά η COSMOTE καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, "άγνωστα άτομα, προφασιζόμενα τους συνεργάτες της, φέρονται να διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια της COSMOTE με σκοπό να προσεγγίσουν ανυποψίαστους πολίτες και να προχωρήσουν σε κλοπές.

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα περιστατικά, καθώς η απλή διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων δεν περιλαμβάνεται στις πρακτικές της. Επισημαίνεται ότι, όταν η COSMOTE προβαίνει σε προωθητικές ενέργειες, οι ομάδες που χρησιμοποιεί φέρουν πάντα σήμανση με το λογότυπο της εταιρείας ή του προϊόντος που προωθούν.

Η COSMOTE επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της με σκοπό την προάσπιση του ονόματος, της φήμης της, αλλά και του κοινού έναντι όλων όσοι χρησιμοποιούν το όνομά της για κακόβουλες και παράνομες πράξεις.
Μείνε σε επαφή μαζί μας...
Βάλε στο κινητό σου την εφαρμογή του Techteam.gr:

Τώρα και στο App Store

Posted Image Posted Image
0

#2 User is offline   gtzim 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 21/07/2010

Δημοσιεύτηκε 23/07/2010 - 18:31

Εχει γεμίσει ο τόπος απατεώνες πια...Σε κάποιο blog διάβασα ότι παρουσιάζονται διάφοροι σαν τεχνικοί του ΟΤΕ για να μπουν σε σπίτια να ελέγξουν τις γραμμές στα καλά καθούμενα χωρίς να τους έχει δοθεί βλάβη ή να έχει πρόβλημα η γραμμή.Και μόλις τους είπαν 'θα φωνάξουμε την αστυνομία' έγιναν άφαντοι στη στιγμή.
0

#3 User is offline   djdb 

• Group: Super Moderators
  • Εγγραφή 12/01/2005

Δημοσιεύτηκε 24/07/2010 - 00:30

Η Cosmote, αντί να ψάχνει να βρει ψήλους στα άχυρα, να σταματήσει να είναι ενοχλητική.

Εδώ και μια εβδομάδα με καλούν από το τμήμα προώθησης προϊόντων της Cosmote στο κινητό μου (Vodafone). Την πρώτη φορά που πήραν, πήρα πίσω για να δω ποιος είναι. Μόλις άκουσα τι ακριβώς τμήμα είναι, το έκλεισα και όποτε έπαιρναν δεν το σήκωνα. Οι κύριοι όμως είχαν επιμονή, οπότε σήμερα το πρωί πήρα πίσω και ζήτησα να μην με ενοχλήσουν ξανά. Τρεις ώρες μετά, ξανά τηλέφωνο, από το ίδιο τμήμα... Αυτή τη φορά το ύφος μου ήταν πολύ πιο έντονο και η απάντηση ήταν (και πάλι) ότι με διέγραψαν από την λίστα τους.

Άντε να δούμε. Αναρωτιέμαι που ακριβώς βρίσκουν τα τηλέφωνα και ποιος ακριβώς τους δίνει την άδεια να ενοχλούν.

Το τηλέφωνο από το οποίο καλούσαν είναι το 2103500300 (στην αρχή με είχαν πάρει και απο άλλο ένα, αλλά δεν το έχω τώρα).

Πιστεύω ότι οι εταιρείες βάζουν τρίτους για να το κάνουν αυτό. Πριν λίγο καιρό, με είχαν πάρει από την Vodafone για να μου προτείνουν να μεταφέρω το νούμερο μου στο δίκτυο τους (υπόψιν, είμαι συνδρομητής Vodafone...).
0

Share on Facebook

Share on Tumblr

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 κρυφά μέλη