TechTeam Community: Απενεργοποίηση περιβάλλοντος HTC Sense - TechTeam Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Απενεργοποίηση περιβάλλοντος HTC Sense Γίνεται και πώς? Αξιολόγηση θέματος: -----

#1 User is offline   newsurfer 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 29/04/2003

Δημοσιεύτηκε 19/07/2010 - 03:31

Παιδιά καλησπέρα για πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό ξανά στο site και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν κάποιες αλλαγές που βλέπω προς το καλύτερο. :)

Καθότι έχω αποκτήσει το HTC Desire θέλω να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε το περιβάλλον HTC Sense και να αφήσουμε την κλασική επιφάνεια εργασίας του Android.Εμπεριέχει αυτό κάποιους κινδύνους? Έχει οφέλη στην αυτονομία και τη μνήμη?
0

#2 User is offline   nickg78 

Δημοσιεύτηκε 19/07/2010 - 03:52

Ναι μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Στο Legend μου το έχω κάνει και έχω δει 40-50 MB περισσότερη RAM ελεύθερη και βελτίωση στην αυτονομία κατά μισή μέρα παραπάνω...

Απλά πηγαίνεις στη διαχείριση εφαρμογών, επιλέγεις την εφαρμογή HTC Sense και πατάς "Καθαρισμός προεπιλογών" (Clear defaults)

Την επόμενη φορά που θα πατήσεις το εικονίδιο αρχικής οθόνης (αυτό με το σπιτάκι) θα σε ρωτήσει αν θέλεις να ανοίξει η αρχική οθόνη με το HTC Sense ή με το κλασικό περιβάλλον του λειτουργικού Android. Επιλέγεις το δεύτερο, αφού τικάρεις και την επιλογή για να γίνει αυτό προεπιλεγμένο και είναι έτοιμο.
Εγγραφείτε στο newsletter του Techteam.gr: e-mail:
Συχνότητα λήψης:
Κατεβάστε την εφαρμογή του Techteam.gr για smartphones:
Posted Image Posted Image
0

#3 User is offline   newsurfer 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 29/04/2003

Δημοσιεύτηκε 19/07/2010 - 04:09

thanks Nick το έκανα!Μου φαίνεται γρηγορότερο θα δω στην πορεία πως πάει κι η μπαταρία
0

Share on Facebook

Share on Tumblr

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 κρυφά μέλη