Καλησπέρα σας. Στην δουλειά μου έχουμε ένα κομπρεσέρ αέρα το οποιο τραβάει 170A ρεύμα. Η διατομή του καλωδίου παροχής είναι 4x35 τετραγωνικά χιλιοστά. Είναι πολύ μικρή για αυτό το μηχάνημα και χρειάζομαι τουλάχιστον 4x75 τετραγωνικά χιλιοστά. Θα πρέπει λοιπόν να το αλλάξω καθώς το καλώδιο ζεσταίνεται και η θερμογραφια δείχνει τρελά νούμερα. Το αφεντικό μου, που είναι χημικός μηχανικός, μου πρότεινε το έξεις για να γλιτώσει λεφτά: Στο είδη υπάρχον καλώδιο να συνδέσω άλλο ένα καλώδιο 4x35 τετραγωνικά χιλιοστά(δηλαδή να τραβήξω ένα καλώδιο 4x35 τετραγωνικά χιλιοστά και να το συνδέσω πάνω στην είδη υπάρχουσα παροχή). Εδώ έρχομαι να ρωτήσω το έξεις(γιατί του είπα θα το σκεφτώ και θα του πω): Θα μπορέσει να ισομοιραστεί το ρεύμα στα δυο καλώδια, δηλαδή αν το μηχάνημα τραβάει 170A να μοιραστεί το ρεύμα στα δυο καλώδια ίδιας διατομής, από 85A στο κάθε καλώδιο; Σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ισχύει αυτή η θεωρία που αναφέρω παραπάνω, σχετικά με την κατανομή του ρεύματος σε δυο ίδιας διατομής καλώδια συνδεδεμένα μεταξύ τους. Βάζω και μια φωτογραφία για το τι θέλω να κάνω αν τυχόν δεν καταλάβατε από τα παραπάνω.
Συνημμένα αρχεία
-
Untitled.jpg (28,02K)
Downloads: 39

Help