TechTeam Community: Πρόβλημα Αποστολής/Λήψης με Outlook 2007 - TechTeam Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Πρόβλημα Αποστολής/Λήψης με Outlook 2007 Win 7 ultimate Αξιολόγηση θέματος: -----

#1 User is offline   Rookie 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 30/01/2006

Δημοσιεύτηκε 24/04/2010 - 19:26

Εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω email μέσω του Outlook 2007 (Office sp2).
Δεν 'εκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις. Το email μπορώ να το διαχειριστώ κανονικά απο το Web mail της ΟΤΕΝΕΤ.
Οπότε προφανώς κάποιο πρόβλημα έχει υπάρξει στο πρόγραμμα Outlook 2007.
Αν κάποιος/α έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε θα με βοηθούσε πολύ αν μοιραζόταν μαζι μου τον τρόπο.
Εκανα ήδη καταργηση του λογαριασμού και επανεγκατασταση. Εκανα επίσης repair το office 2007.
Πάσα βοήθεια δεκτή....

Ευχαριστώ πολύ.

0

#2 User is offline   TechJunkie 

• Group: Moderators
  • Εγγραφή 18/04/2003

Δημοσιεύτηκε 26/04/2010 - 09:40

Για γράψε μας τι μήνυμα σου βγάζει.
Beware of Geeks bearing gifts !!!

Just because I'm paranoid, doesn't mean they are not out to get me...
0

#3 User is offline   Rookie 

• Εγγραφή 30/01/2006

Δημοσιεύτηκε 26/04/2010 - 12:46

View PostTechJunkie, on 26/04/2010 - 09:40, said:

Για γράψε μας τι μήνυμα σου βγάζει.

Δεν βγάζει κάποιο error message απλά δεν στέλνει ούτε λαμβάνει. Εν τω μεταξύ κατήργησα τον λογαριασμό και σεταρισα εναν αλλο λογαριαμσό gmail ο οποιος δουλευει κανονικοτατα και λαμβανει και στελνει. Οποτε κάτι παιζει με το λογαριασμό (otenet) και με το Outlook. Επίσης τα email μου έρχονται κανονικά στο blackberry που έχω σεταρει τον ιδιο λογαριασμό. Μιλαμε εφαγα ολοκληρο το Σ/Κ ψαχνοντας στο ιντερνετ να δω τι μπορει να συμβαίνει και άκρη δεν έβγαλα...

0

#4 User is offline   Rookie 

• Εγγραφή 30/01/2006

Δημοσιεύτηκε 28/04/2010 - 23:13

Εγκατέστησα σήμερα το Office 2010 μήπως και με την αναβάθμιση λυνόταν το πρόβλημα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται.
Πιθανότατα κάποιο πρόγραμμα "κόβει" το Outlook. Δοκίμασα να κλείσω εντελώς τόσο το avast όσο και το windows firewall μήπως και δούλευε αλλά μια απο τα ίδια. Έχω φρικάρει να βρω τι μπορεί να φταίει και μπλοκάρει τα email μόνο μέσω του Outlook ενώ την ίδια ώρα το webmail δουλεύει κανονικότατα. Καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω?

Ευχαριστώ πολυ!

0

Share on Facebook

Share on Tumblr

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 κρυφά μέλη