Page 1 of 1
προβλημα με firefox
Δημοσιεύτηκε 07/04/2010 - 22:12
εχω το εξης προβλημα.....ο firefox-mozila δεν αποθηκευει τα username κια password οπως θα επρεπε να γινεται σε διαφορες σελιδες.......δεν νομιζω να εχω κανει κατι και να αλλαξα καποια ρυθμιση....τον εχω απεγκαταστησει κι ολας και το εχω ξαναεγκαταστησει, αλλα παλι τα ιδια....εχω ψαξει και δεν μπορω να το κανω......καποια βοηθεια???
Δημοσιεύτηκε 08/04/2010 - 01:37
Για σιγουριά έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "Απομνημόνευση κωδικών για σελίδες". Θα τη βρεις πατώντας Εργαλεία --> Επιλογές --> Ασφάλεια στο πλαίσιο Κωδικοί. Αν είναι ενεργοποιημένη πάτα και πιο δεξιά στις Εξαιρέσεις και δες μήπως έχεις βάλει εκεί site που δεν θέλεις.
, .
Δημοσιεύτηκε 08/04/2010 - 21:25
Τσέκαρε αν στα Εργαλεία-> Επιλογές-> Απόρρητο, στο ιστορικό και γραμμή διευθύνσεων είναι "Διατηρεί ιστορικό" & "Ιστορικού και σελιδοδεικτών" αντίστιχα ...
Αν είναι οκ αυτά κοίτα να δεις στο Εργαλεία --> Επιλογές --> Ασφάλεια --> Κωδικοί και δες τους αποθηκευμένους κωδικούς σου μήπως κάτι τρέχει εκεί!
Ελπίζω να βοήθησα κάπως :-|
Αν είναι οκ αυτά κοίτα να δεις στο Εργαλεία --> Επιλογές --> Ασφάλεια --> Κωδικοί και δες τους αποθηκευμένους κωδικούς σου μήπως κάτι τρέχει εκεί!
Δημοσιεύτηκε 09/04/2010 - 00:05
vooda, on 08/04/2010 - 21:25, said:
Τσέκαρε αν στα Εργαλεία-> Επιλογές-> Απόρρητο, στο ιστορικό και γραμμή διευθύνσεων είναι "Διατηρεί ιστορικό" & "Ιστορικού και σελιδοδεικτών" αντίστιχα ...
τελικα σε προλαβα!!!οντως κατι απο εκει ηταν απο το ιστορικο.....πεδευτικα αρκετα για να το ρυθμισω παντως οπως ηθελα.....Thanks!!!!
Page 1 of 1

Help