Αναφορά προβλημάτων με τον Firefox
Δημοσιεύτηκε 18/11/2004 - 08:32
Αυτό που με εκνευρίζει εμένα είναι ότι ο Firefox κάνει refresh τη σελίδα χωρίς να το ζητήσω. Και δεν έχει επιλογή για απενεργοποίηση...
Beware of Geeks bearing gifts !!!
Just because I'm paranoid, doesn't mean they are not out to get me...
Δημοσιεύτηκε 18/11/2004 - 09:54
Αυτό που με εκνευρίζει εμένα είναι ότι ο Firefox κάνει refresh τη σελίδα χωρίς να το ζητήσω. Και δεν έχει επιλογή για απενεργοποίηση...
Δεν φταίει ο firefox για αυτό. Είναι θέμα της σελίδας, μου φαίνεται. Αν μιλάς για το ΤΤ, δες στο Page Source την γραμμή που λέει
<meta http-equiv="refresh" content="300;URL=#">
Αν κάνω λάθος, διορθώστε με για να καταλάβω και εγώ!

, ..
, ..
There is no patch for human stupidity..
Δημοσιεύτηκε 18/11/2004 - 10:40
Ρε παιδες θελω λιγο την βοηθεια σας.Μετα απο την εγκατασταση του firefox και στην πρωτη φορα που τον ετρεξα μου εβγαλε ενα μηνυμα κατι με φυλλομετρητες και κατι αλλο που δεν μπορω να θυμηθω, απο τον internet explorer στον firefox.Επελεξα οχι αλλα απο τι καταλαβα επρεπε να επιλεξω το ναι. Αποτελεσμα ειναι οταν θελω να κανω update το McAFEE δεν μπορω αφου ολα τα προσθετα απο την εγκατασταση του, εγκατασταθηκαν στον internet explorer και αναγκαστηκα την κανω με αυτον.Πιστευω να καταλαβατε τι εννοω.Help?
Πάμε λοιπόν. Menu-Bookmarks-Manage bookmarks και ανοίγει παραθύρι. File-import ανοίγει ο Import Wizard. Από εδώ και πέρα μπορείς και μόνος σου!
Δημοσιεύτηκε 18/11/2004 - 14:32
Thanks anemelos για την βοηθεια αλλα μαλλον σας μπερδεψα ετσι οπως τα εγραψα.Θελω να πω πως update στο McAfee γινεται μονο απο τον ΙΕ γιατι σε αυτον εχουν εγκατασταθει τα Active x.
Δημοσιεύτηκε 18/11/2004 - 15:23
O Firefox δεν υποστηρίζει ActiveX για λόγους ασφαλείας. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν browsers που να υποστηρίζουν, πλην αυτών που χρησιμοποιούν αρχεία του IE.
Δημοσιεύτηκε 18/11/2004 - 16:10
Δεν φταίει ο firefox για αυτό. Είναι θέμα της σελίδας, μου φαίνεται. Αν μιλάς για το ΤΤ, δες στο Page Source την γραμμή που λέει
<meta http-equiv="refresh" content="300;URL=#">
Αν κάνω λάθος, διορθώστε με για να καταλάβω και εγώ! :lookaround:
Ναι για το ΤΤ λέω. Έχω μόνιμα σε ένα tab τις "Συζητήσεις από την τελευταία επίσκεψη"και στα καλά καθούμενα αρχίζει και ξαναφορτόνεται.
Beware of Geeks bearing gifts !!!
Δημοσιεύτηκε 29/11/2004 - 18:55
Πιο παλια ειχα βαλει proxy server στα settings του mozilla και ολα λειτουργουσαν αψογα. Σε ποσες σελιδες πηγα κανεις δεν εβλεπε το ip address μου. Ωσπου μια μερα ξαφνικα πηγαινα να ανοιξω μια σελιδα και δεν μου την εβγαζε. Απενεργοποιω τον proxy, ολα καλα. Τον ενεργοποιω παλι τα ιδια. Ενεργοποιω/απενεργοποιω javascript και java, τιποτα. Αλλαζω proxy server (ενα σωρο αλλαξα) τα ιδια. Αναβαθμισα σε mozilla firefox 1.0, παλι τα ιδια. Ε..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Δημοσιεύτηκε 05/12/2004 - 18:04
Ωραιος ο νεος Firefox αλλα δεν μπορω να τυπωσω Ελληνικα
Εχω Suse 9.1
Με ολα τα αλλα προγραμματα τυπωνω κανονικα.
Εχω Suse 9.1
Με ολα τα αλλα προγραμματα τυπωνω κανονικα.
Δημοσιεύτηκε 06/12/2004 - 06:05
Εδω και δυο μερες οποια σελιδα να ανοιξω με τον firefox μου βγαζει κι ενα popup μυνημα ότι "το εγγραφο δεν περιέχει στοιχεία "
Καμια γνώμη γιατι μπορεί να το κάνει αυτό;
(με τον ΙΕ που δοκιμασα δεν παρουσιάστηκε η παραπάνω ανωμαλία)
Καμια γνώμη γιατι μπορεί να το κάνει αυτό;
(με τον ΙΕ που δοκιμασα δεν παρουσιάστηκε η παραπάνω ανωμαλία)

Help