TechTeam Community: Αναφορά προβλημάτων με τον Firefox - TechTeam Community

Jump to content

• 19 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Αναφορά προβλημάτων με τον Firefox Αξιολόγηση θέματος: -----

#11 User is offline   anemelos 

• Group: Μέλη
  • Εγγραφή 25/07/2004

Δημοσιεύτηκε 13/11/2004 - 22:17

Το δικό μου πρόβλημα(για την έκδοση των win.), είναι το ότι ενώ κλείνω τον firefox, στην ουσία παραμένει σε λειτουργία στο φόντο(μέσα από το gestionnaire des taches(διαχείριση εργασιών, αν το λέω σωστά), κρατάει 3, 4, ή και 5 processus ,αναλόγως το πόσες φορές τον έχω ανοίξει-κλείσει).
Μήπως είναι ιστορία κάποιας απλής ρύθμισης ;

Γαλλικά παράθυρα έχεις; Μάλλον αυτό που περιγράφεις είναι ο Task manager. Συνήθως οι ανοιχτές processes είναι πολλές, πως λες ότι είναι του firefox, από που το συμπαιρένεις;
0

#12 User is offline   joman 

• Εγγραφή 05/11/2004

Δημοσιεύτηκε 13/11/2004 - 22:41

Ναι Γαλλικά είναι, μάλλον για τον Task manager πρόκειται (ξέρεις Ctrl Ald Del , και επιλογή πινακίδας Processus ή processes φαντάζομαι).
Εκεί βλέπω πως υπάρχουν περισσότερα από ένα firefox.exe ανοιχτά, και το καθ’ ένα παίρνει το μερίδιό του από CPU και μνήμη.
0

#13 User is offline   anemelos 

• Εγγραφή 25/07/2004

Δημοσιεύτηκε 13/11/2004 - 22:48

Ναι Γαλλικά είναι, μάλλον για τον Task manager πρόκειται (ξέρεις Ctrl Ald Del , και επιλογή πινακίδας Processus ή processes φαντάζομαι).
Εκεί βλέπω πως υπάρχουν περισσότερα από ένα firefox.exe  ανοιχτά, και το καθ’ ένα παίρνει το μερίδιό του από CPU και μνήμη.

Άλλο πάλι και τούτο! Μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση του firefox;
0

#14 User is offline   joman 

• Εγγραφή 05/11/2004

Δημοσιεύτηκε 13/11/2004 - 23:13

Μπα, την τελευταία, την 1.0 έχω.....
Αυτή η φάση όπως είπα και πιο πάνω, συμβαίνει όταν ανοίγω και κλείνω τον firefox.
Αντί με κάθε κλείσιμο να τελειώνει και το processus. Το σύστημα το κρατάει σε λειτουργία.
Αυτό το βλέπω και όταν κλείνω τον υπολογιστή, πάντα βγάζει μια σειρά από παράθυρα(αναλόγως πόσα firefox.exe έχω )για κάποια διεργασία που είναι ανοιχτή, και την οποία πρέπει να τερματίσω για να σβήσει
0

#15 User is offline   anemelos 

• Εγγραφή 25/07/2004

Δημοσιεύτηκε 14/11/2004 - 07:54

Αυτή η φάση όπως είπα και πιο πάνω, συμβαίνει όταν ανοίγω και κλείνω τον firefox.
Αντί με κάθε κλείσιμο να τελειώνει και το processus. Το σύστημα το κρατάει σε λειτουργία.
Αυτό το βλέπω και όταν κλείνω τον υπολογιστή, πάντα βγάζει μια σειρά από παράθυρα(αναλόγως πόσα firefox.exe έχω )για κάποια διεργασία που είναι ανοιχτή, και την οποία πρέπει να τερματίσω για να σβήσει

Σε άλλο topic λες γιά άλλα προβλήματα που έχεις με τον φορητό σου και υποθέτω ότι είναι το ίδιο pc. Μάλλον το πρόβλημα είναι hardware και πρέπει να απευθυνθείς ίσως σε τεχνικό. bigeyes.gif
0

#16 User is offline   nickg78 

Δημοσιεύτηκε 14/11/2004 - 08:58

Το να μένει ανοικτό το αρχείο firefox.exe ενώ έχεις κλείσει τον Firefox, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχεις ξεχάσει ανοικτό το παράθυρο του download manager, που έχει ενσωματωμένο. Επίσης, μπορεί να προκαλείται και από κάποιο προβληματικό extension ή plug-in. Δες μήπως φταίει κάτι από αυτά.
Εγγραφείτε στο newsletter του Techteam.gr: e-mail:
Συχνότητα λήψης:
Κατεβάστε την εφαρμογή του Techteam.gr για smartphones:
Posted Image Posted Image
0

#17 User is offline   joman 

• Εγγραφή 05/11/2004

Δημοσιεύτηκε 14/11/2004 - 21:24

Για anemelos,
ναι σωστά, πρόκειται για τον ίδιο υπολογιστή, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να είναι θέμα hardware.
Πιθανότερη αιτία ίσως αυτή που αναφέρει ο nick78, για κάποιο προβληματικό extension ή plug-in.
Για το παράθυρο του download manager, το αποκλείω γιατί δεν έχω κατεβάσει τίποτα, οπότε δεν τον άνοιξα καν.
Θα δοκιμάσω να βγάλω όλα τα extra, και θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

(Πάντως τον τεχνικό δεν βλέπω να τον γλιτώνω, μιας και το άλλο πρόβλημα επέστρεψε με κακές διαθέσεις cry4.gif )
0

#18 User is offline   joman 

• Εγγραφή 05/11/2004

Δημοσιεύτηκε 15/11/2004 - 16:50

Λοιπόν, έβγαλα όλα τα extension και plug-in,(εκτός από το DOM Inspector, το οποίο δεν έχει την επιλογή διαγραφής), αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Μάλλον κάπου αλλού είναι το πρόβλημα....
0

#19 User is offline   paogr 

• Εγγραφή 27/03/2003

Δημοσιεύτηκε 17/11/2004 - 16:13

Ρε παιδες θελω λιγο την βοηθεια σας.Μετα απο την εγκατασταση του firefox και στην πρωτη φορα που τον ετρεξα μου εβγαλε ενα μηνυμα κατι με φυλλομετρητες και κατι αλλο που δεν μπορω να θυμηθω, απο τον internet explorer στον firefox.Επελεξα οχι αλλα απο τι καταλαβα επρεπε να επιλεξω το ναι. Αποτελεσμα ειναι οταν θελω να κανω update το McAFEE δεν μπορω αφου ολα τα προσθετα απο την εγκατασταση του, εγκατασταθηκαν στον internet explorer και αναγκαστηκα την κανω με αυτον.Πιστευω να καταλαβατε τι εννοω.Help?
0

#20 User is offline   TechJunkie 

• Group: Moderators
  • Εγγραφή 18/04/2003

Δημοσιεύτηκε 18/11/2004 - 08:31

Ρε παιδες θελω λιγο την βοηθεια σας.Μετα απο την εγκατασταση του firefox και στην πρωτη φορα που τον ετρεξα μου εβγαλε ενα μηνυμα κατι με φυλλομετρητες και κατι αλλο που δεν μπορω να θυμηθω, απο τον internet explorer στον firefox.Επελεξα οχι αλλα απο τι καταλαβα επρεπε να επιλεξω το ναι. Αποτελεσμα ειναι οταν θελω να κανω update το McAFEE δεν μπορω αφου ολα τα προσθετα απο την εγκατασταση του, εγκατασταθηκαν στον internet explorer και αναγκαστηκα την κανω με αυτον.Πιστευω να καταλαβατε τι εννοω.Help?

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για το McAfee αλλά αυτό που σου έρβγαλε στην αρχή είναι αν θέλεις να κάνει import τα Bookmarks σου από τον ΙΕ στον Firefox.
Beware of Geeks bearing gifts !!!

Just because I'm paranoid, doesn't mean they are not out to get me...
0

Share on Facebook

Share on Tumblr

• 19 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα